Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@falou

עבודה בתצורה כזאת נראית לי גיהינום ארגונומי.

אם כי אני סבלתי שנים מדלקות חוזרות בתעלה הקרפלית, והפתרון שלי הוא עכבר אנכי ומקלדת ארגונומית בזווית שלילית, הכרית בחלק הקדמי של המקלדת גבוה יותר מהחלק האחורי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מקליד רב היום.

הפוזה האהובה עלי היא עם המחשב על הרגליים יושב על הספה, אז אני לא רגיש ארגנומית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז סתם השלכתי את הצרות שלי עליך

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

משהו בשילוב של כרום עם אפל נראה בעייתי.

אחרי תקופה שהכרום עובד לאט באופן מייאש, עברתי לספארי. אותם הטאבים בדיוק, עובד מהר.

זה לא שכרום איטי - כמו שספארי ממש מהיר על מק. אבל ממש.

בנוסף תעיף מבט על הצריכת זיכרון ומעבד של ספארי.

(אומר את זה ומשתמש בכרום עם 20+ טאבים לעבודה , אבל ספארי לתוכן הפרטי שלי....)

לפני 6 שעות, avizaz כתב:

לגבי מאק, היה לנו מעצב גרפי בעבודה שרכשנו בשבילו, יום אחד הוא לא הגיע ונאלצנו להתקשר אליו כדי שהוא יסביר לנו איך עושים לוגין, לא שיגיד מה הלוגין, שיסביר איך מגיעים למסך לוגין.

כאילו - מדליקים ומחכים 10 שניות ? 

כמו כן - מק ב20 אלף ... ואוו חתיכת שדרוגים בחר האדון - אלא אם הוא עסק ביצירת תוכן תלת מימדי - זה היה לגמרי או גחמה או אי הבנה של מה נחוץ באמת.

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, avizaz כתב:

לגבי מאק, היה לנו מעצב גרפי בעבודה שרכשנו בשבילו, יום אחד הוא לא הגיע ונאלצנו להתקשר אליו כדי שהוא יסביר לנו איך עושים לוגין, לא שיגיד מה הלוגין, שיסביר איך מגיעים למסך לוגין.

אני מתכנת, לא בעל פערים טכנולוגיים כלל, או כך חשבתי.

מתכנת מודרני מחפש מדריך ביוטיוב. 

אני כבר מזמן מדלג מהחיפוש בגוגל ישירות ליוטיוב. שתי דקות ואתה פותר 99 אחוז מהשאלות בסגנון הזה.

גמישות לממשקים זאת תכונה מסוימת שאין לכל אחד, כולל לקבוצה הרחבה מדי שנקראת "מתכנתים". לא קשור לפערים טכנולוגיים.

לגבי 20 אלף - אלה הסכומים לפני כמה שנים ספורות. מק פרו ב-18 אלף ב-2017, המקים עם המסך המגודל ששכחתי איך קוראים להם וכו'... אוהו. המחירים השתנו מאוד.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 59 דקות, hans כתב:

המקים עם המסך המגודל ששכחתי איך קוראים

iMac - וגם פה יש איימק פרו.

מה שקרה זה שאפל עם הm1 / m1 pro / m1 max כבר הרגו לחלוטין את הצורך בשבבים נפרדים ויקרים משמעותית לדסקטופ.

ועדיין - למעצב גרפי - אלא אם הוא עוסק ברינדורים ל3d - אין שום צורך בימינו ממקבוק פרו 14״ בסיסי בלחץ - וגם זה יהיה מעל ומעבר.

Then dying is forgetting

פורסם

אני סך הכל בן 32, מניח שאני מודרני, עם זאת הממשק שלהם יכול לתסכל מישהו שנמצא בווינדוס מאז גיל 3 עם ווינדוס 3.11.

באמת שאני רוצה להוציא את המחשב ההוא מהמחסן ולהיות (אולי) מתכנת עם גמישות, לא מצליח להצדיק את המעבר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 50 דקות, avizaz כתב:

אני סך הכל בן 32, מניח שאני מודרני, עם זאת הממשק שלהם יכול לתסכל מישהו שנמצא בווינדוס מאז גיל 3 עם ווינדוס 3.11.

באמת שאני רוצה להוציא את המחשב ההוא מהמחסן ולהיות (אולי) מתכנת עם גמישות, לא מצליח להצדיק את המעבר.

גם אני בגילך, ביצעתי את המעבר מוינדוס למק לפני שנה בערך, היה קשה בשבועות הראשונים, היום סבבה לגמרי, מבחינת Terminal הוא מעולה, תוכנות פיתוח הן אותו הדבר כמו בווינדוס כמו כן תוכנות רגילות, היום אני מבין שמק יותר פשוט מוינדוס ואם מישהוא יצטרך לעבור לוינדוס מ-מק, יהיה לו יותר קשה.

פורסם

לא קשור לגיל ולא קשור לאופי העבודה.

קשור נטו לאיזה קו אופי מסוים.

איך שהוא התגלגלתי לכל הסביבות, כולל אובונטו. רק תן לי טרמינל נורמלי ולא החירטוט המחריד של חלונות ומשם אני כבר אסתדר.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד משהו קצת מציק שנתקלתי בו היום.

בגלל שאין הארקה בחיבור סטנדרטי של מטען וגוף המחשב מתכתי, כשעובדים על המחשב בזמן שהוא מחובר למטען, מרגישים ויברציות של חשמל סטטי בידיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מעניין - לא קרה לי כבר שנים (אני יודע על מה אתה מדבר).

זה היה קורה לי עם המבוססי אינטל שהייתי משתמש לא מעט במטען חלופי.

עם המטען המקורי או מחובר למסך / thunderbolt hub זה לא קורה לי (יש לציין - לרוב אני משתמש במטען המקורי עם כבל 3 prong כלומר עם ארקה וכנ״ל זה המצב בהאב שלי ובמסך בעבודה).

אם אתה מחבר את המטען המקורי של המחשב זה עדיין קורה? מה עם מאגסייף?

Then dying is forgetting

פורסם

המטען המקורי בעבודה. אבדוק בהזדמנות.

מאגסייפ זה החיבור המגנטי בצד של המחשב, לא?

בעבודה מחובר לדוקינג בתאנדרבולט, אבל אז אני לא נוגע במחשב אלא עובד עם מקלדת ועכבר, אז אין לי מושג אם זה קורה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...