Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל לקנות מסך מחשב חדש.

מודה ומתוודה - אינני מבין בזה שום דבר. סוג פאנל, בהירות וכו' - זה בגדר סינית עתיקה עבורי.

הדרישות שלי : זמן תגובה 1ms או פחות. גודל נגיד 24 - 27 אינץ (אולי אפשר קצת לחרוג). רצוי G-SYNC אך לא חובה.

סוג חיבור נדרש - HDMI 2.1 (חיבור מועדף) ,  DISPLAY PORT 1.4A

לגבי תקציב - נחשוב על זה בבוא הזמן.

שימושים : משחקים. אינטרנט. קצת מכל דבר.

כרגע מוזמנים ומתבקשים להסביר ו/או להמליץ מה לקחת (או לחלופין, לאיזה מסך לא כדאי להתקרב).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)

לגיימינג אתה רוצה IPS עם קצב רענון קרוב למה שהחומרה שלך תדע לתת (נניח אם אתה מוציא 60-70 FPS במשחקים אין טעם לקנות מסך 144). זמן תגובה זה קצת בולשיט אבל בסדר לא מזיק. ג'י סינק זה נבידייה פרי-סינק זה רדאון. רזולוציה לגמרי תלוי בך זה הדבר שמשנה את התקציב הכי הרבה יחד עם גודל. שוב, תלוי חומרה. רוב האנשים משחקים 1080 - 2K. בשביל 4K צריך חומרה רצינית. 

יש עכשיו דילים טובים באמאזון תראה את 5 בדק' הראשונות כאן

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אישית הייתי הולך על 2K, זה מוסיף עוד שטח עבודה בלי להרוג את העיניים (או לגרום לך להשתמש ב Scaling) כמו ה 4K.

לא רואה טעם לקנות היום מסך חדש FHD.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

קודם כל - תודה על התגובות. אצפה בסרטון בהמשך.

לא חשבתי לציין זאת, אך מבחינת חומרה לא צפויה להיות בעיה (חבל שעריכת פוסט מוגבלת בזמן...)

כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE RTC 3070 TI

מעבד מעט ישן I7-8700

המסך הנוכחי הוא של 4K. אכן, משתמש ב-SCALING. שוקל להחליף לאחר שבטעות החטפתי לו מכה שגרמה לשבר שטחי. כעת האזור בולט (אמנם אפשר להשתמש במסך, אך זה קצת מציק).

• תוכן חדש...