Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, MZN כתב:

תודה רבה על הפרסום 🙏
נקודה 4. צימוד לשוק הנדל״ן הפכה לממש משמעותית, במיוחד השנה. אנחנו זוג הייטקיסטים, התחלנו לעבוד לא מזמן, יכולים להוסיף 250K בשנה להון העצמי בערך ובכך להוריד את המשכנתא העתידית שלנו, אבל מה נסגר עם מחירי הדיור? מה יעזור לי לחסוך כל כך הרבה עם המחירים מטפסים כמו לא יודע מה?

אישית, אני משער שאנחנו בפיק מטורף בנדלן, ואני מחכה לירידה, אפילו מינורית, כדי להתעניין בכלל ברכישה בתקופה הזאת.

מה שכן, אני ׳נדפק׳ קצת כי מצד אחד יושב על הגדר ואני לא צמוד למחירי הנדלן ( כי אין לי נדלן :D ) ומצד שני אני לא משקיע, כי אני צריך את הכסף, ואני לא משקיע מתוחכם מספיק כדי לדעת לעשות רווחים יפים לתקופה של שנה שנתיים, זה פשוט מסוכן מדי. בינתיים נועל בבנק, ריבית באזור ה-4%, זה מה יש.

לכן הזמן הנכון לקנות הוא תמיד עכשיו.

כל עוד אתה לא רוכש את הדירה למטרות סחר אז עוד 100 אלף או פחות לא ישנו לך. במיוחד כשפורסים את זה על עשרות שנים.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באופן אישי אני לא התקשתי בכלל למצוא בעל דירה שיהיה מוכן לזרום איתי על חוזה ארוך טווח.

mzn אנחנו היינו במצב דומה לשלך, ברגע שזכינו במחיר למשתכן ברמת גן עשינו all out כמעט לכל הכסף שלנו משוק ההון + חסכונות נוספים, תבחן כל הזמן אפשרויות, אנחנו היינו בכיוון של לקנות דירה להשקעה באיזור שלנו (רמת גן...). 

עם כמה ששוק הנדל״ן בישראל מוזר, והייתי מעוניין שהוא ירד (כי אז אהיה מסוגל לקנות עוד...) אני באופן אישי לא רואה את זה קורה (אמא שלי אוהבת להגיד הזמן הכי טוב לקנות נדל״ן הוא אתמול - במדינת ישראל כמובן)

פורסם

בהינתן בעיות השורש בישראל (ילודה מרובה + חסמי בניה), בשילוב עם המנטליות בישראל שממש מוכוונת נגד השכרה - אני נוטה להסכים איתך. 

עליית המחירים אולי יבלמו / יורידו מחירים, אבל זה לא פותר כלום ולא מסייע למי שיושב על הגדר כי ההון יקר יותר. 

המחירים יכולים לרדת רק דרך שינוי נק' המפגש בין הביקוש וההיצע, ונראה שלא עושים כמעט כלום בצד ההיצע, בעוד שמנסים לשחק עם הביקושים דרך כל מיני תכניות וסובסידיות אבל זה לא פותר כלום, סתם מסך עשן שממומן מכספי המסים של חלק מהתושבים (הרוב לא משלמים מסים, אפקטיבית). 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...