Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקלדת Lenovo Legion K500 עם עברית מקורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי במקלדת Lenovo Legion K500. פה בארה"ב מאוד קשה להשיג מקלדות עם עברית מקורית, אז מצאתי באתר eBay מוכר מישראל שמוכר את הגרסה העברית (GY40T81770). יש לי כמה שאלות שהמוכר לא ממש ידע לענות עליהן וגם לא מצאתי להן תשובה ברשת. אם יש למישהו מכם את המקלדת הזו אודה לתשובות ו/או צילום של המקלדת, שגם לא קיים בגרסה העברית.

1. האם האותיות העבריות גם מוארות?

2. האם המקש Enter (באזור של האותיות) רחב (כמו בתמונה) או גבוה?

66.jpg

פורסם

חיפשתי בפשפשוק פוסטים שקשורים ל K500.

נתקלתי בפוסט הבא, מבחינת הכפתור של אנטר רואים שזה כמו בתמונה ששלחת.

מבחינת התאורה - אין לי שמץ. אולי תנסה לפנות אליו בפייסבוק למרות שהוא פרסם את זה שנה שעברה. הפוסט היה בקבוצה פשפשוק גיימינג.

image.thumb.png.7bf6dece5ad873c2f9d7b367b5a45683.png

No photo description available.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אלא אם כן הכיתוב בעברית יוצא מהמפעל של לנובו כייצור ייעודי אני בספק שהאותיות בעברית מוארות. יותר הגיוני שהעברית צרובה עבור השוק הזה.

אתה יכול לשלוח שאלה ל KSP בתקווה שהצוות הטכני ידע לענות:

https://ksp.co.il/web/item/62277

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

אלא אם כן הכיתוב בעברית יוצא מהמפעל של לנובו כייצור ייעודי אני בספק שהאותיות בעברית מוארות. יותר הגיוני שהעברית צרובה עבור השוק הזה.

אתה יכול לשלוח שאלה ל KSP בתקווה שהצוות הטכני ידע לענות:

https://ksp.co.il/web/item/62277

למה שצריבת לייזר לא תגרום גם לאותיות החדשות להאיר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי מקלדת קורסייר כלשהי שקיבלתי מתנה, לדעתי זו k70 או משהו דומה.

CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE Full-size Wired Mechanical  Cherry MX LOW PROFILE Speed Switch Gaming Keyboard Black CH-9109018-NA -  Best ...

אצלי האותיות באנגלית מוארות. אבל בגלל שהלייזר של האותיות העבריות הוא מתחת לאות האנגלית, היא בקושי מקבלת אור ולכן האותיות העבריות בקושי מוארות.

לפותש, אולי כדאי לחפש סרטונים ביוטיוב על מקלדות כאלו עם שתי שפות ולראות איך זה מאיר. או לחילופין - לשאול בקבוצות בפייסבוק למי יש את המקלדת הזו ולבקש ממנו לצלם לך אותה בחושך.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, omricn כתב:

למה שכן?... /:

כי יש תאורה מתחת למקש ואתה מלייזר את השכבה שאוטמת את האור

עכשיו אתה מאמי

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כרגע אני עם STRAFE RGB Mechanical Gaming Keyboard של CROSAIR שנרכש בחו"ל ונחרטה בו עברית בארץ, לא יכול אפילו לתאר כמה זה גרוע.

כשהמקשים מוארים האותיות באנגלית מוארות אך החריטה בעברית לא, בעבודה בסביבה חשוכה האור של האותיות באנגלית מסנוור (יחסית) ומסתיר את האותיות החרוטות.

פורסם (נערך)

תודה לכל העונים, הזמנתי את המקלדת. האותיות בעברית הן מקוריות מלנובו. יש מק"ט לדגם עם אותיות בעברית והמוכר אישר שזה מה שהוא מוכר. מסרטונים ברשת לא ברור אם השפה הנוספת מוארת או לא, אעדכן כשאקבל את המקלדת.

לפני 10 שעות, Haim_gds כתב:

כרגע אני עם STRAFE RGB Mechanical Gaming Keyboard של CROSAIR שנרכש בחו"ל ונחרטה בו עברית בארץ, לא יכול אפילו לתאר כמה זה גרוע.

בגלל זה חיפשתי מקלדת משחקים עם אותיות בעברית מקוריות. לנובו הם בין היצרנים הבודדים שמיצרים מקלדות משחקים במגוון שפות. אם הייתי רוצה לצרוב עברית לבד הייתי קונה את המקלדת בארה"ב בפחות מחצי המחיר.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם (נערך)

טוב, מסתבר שיש ביקורת יוטיוב של הגרסה העברית של המקלדת. ההפקה לא ממש באיכות של MKBHD, אבל רואים שהאותיות העבריות אכן מוארות.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...