Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונסולה לילדים בני 9 עד 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדכן שנקנתה גירסאת הOLED דרך סופר פארם. הגיע למחרת, יותר נכון הושאר ליד הדלת ללא תיאום.

המבצע נגמר/אזל המלאי באתר.

שתי בעיות -

האריזה של הנינטנדו הגיעה ללא צלופן או כל מדבקה סגירה. היא כן היתה בתוך קופסאת השילוח של הסופר פארם.

אני מנסה להבין אם פשוט הכניסו מתאם חשמל ובגלל זה פתחו את הקופסא, כי נראה שיש מתאם חשמל אמריקאי ליד השנאי. הכל נראה ארוז.

לא מצאתי תעודת אחריות אבל לא ממש פתחתי חוץ ממבט חטוף. שירות עי אלפא מעבדות או משהו כזה. אין לי מושג מי היבואן.

אני מניח שזה לא זיוף, אבל קצת מוטרד.

מחכה לאישור שימוש מהשירות לקוחות של סופר פארם כרגע, תוהה אם זה מיותר?

מניח שחוק הגנת הצרכן לא יעזור אם פותחים?

פורסם

אני באותה הדילמה בדיוק כמו שאתה הייתה, רק אצלי יש להם היום wii u שהם חורשים.

זה מרגיש לי מיותר לקנות את ה nitendo switch כשרוב המשחקים משותפים בין שני הפלטפורמות. 

האם לאקסבוקס s יש משחקים שמתאימים לגילאי 6-8?

טסלה 3 2022

פורסם

יש איזה דיבור ברשת על גירסא מעודכנת ל xbox. לא גירסא חדשה מאפס. שדרוג כלשהוא.

תריץ איזה חיפוש.

אין לי מושג מה השדרוג בין wii u ל switch מעבר שיש לך קונסולה ניידת. אגב, אתה תאבד את נטפליקס שיש ב wii u אם זה חשוב לך... אין נטפליקס לswitch, טענו שהם רוצים להתרכז במשחקים ולא בהזרמת תוכן חיצוני. אולי יש מצב שהם לא מרוויחים הרבה על הקונסולה, ולא רוצים מכשירים שלא ישמשו למשחקים, למשל מיקרוסופט מפסידה על כל קונסולת xbox ומרוויחה מכל שאר המסביב.

פורסם (נערך)

יש לילדים שלי גם נינטנדו סוויץ' שקיבלו לאחרונה במתנה ולא יצא לי להתעסק במכשיר. מלבד משחק 1 שקיבלו עם המכשיר אין כלום. במכשיר עצמו יש חנות אפליקציות שכשנכנסים אליה היא מבקשת קוד ואין משהו נוסף (מניח שקונים באתר משחקים ומקבלים key) מזינים קוד ומורידים למכשיר את המשחק? דבר נוסף החדשות שלהם לא עובדים, הוא רושם שהמדינה לא נתמכת. יש שם משהו קריטי? האם יש דרך לפרוץ את המכשיר ומה ההשלכות לכך וכיצד מתקינים אם כך משחקים? 

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 21 שעות, motizkn כתב:

אני באותה הדילמה בדיוק כמו שאתה הייתה, רק אצלי יש להם היום wii u שהם חורשים.

זה מרגיש לי מיותר לקנות את ה nitendo switch כשרוב המשחקים משותפים בין שני הפלטפורמות. 

האם לאקסבוקס s יש משחקים שמתאימים לגילאי 6-8?

המשחקים המשותפים היו בעיקר כשהסוויטץ יצא - זה לא נכון כבר שנים…

ההפרש בין ה2 בכח עיבוד משמעותי.

כן לאקסבוקס יש משחקים לילדים - פחות איכותיים / מוצלחים למטרה הזו

(יש לי גם סוויטץ וגם series s וגם ילדים בגילאים האלו 😅)

לפני 51 דקות, Opel Astra GSI כתב:

במכשיר עצמו יש חנות אפליקציות שכשנכנסים אליה היא מבקשת קוד ואין משהו נוסף (מניח שקונים באתר משחקים ומקבלים key) מזינים קוד ומורידים למכשיר את המשחק? דבר נוסף החדשות שלהם לא עובדים, הוא רושם שהמדינה לא נתמכת. יש שם משהו קריטי?

זה לא עובד ככה.

לא ברור לי על מה אתה מדבר ״דורש קוד״ , ההנחה שקונים מפתחות ממקומות אחרים וכו)

אני פתחתי חשבון נינטנדו, הכנסתי אשראי וקניתי משחקים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על השאלות, עוד לא פתחתי את הנינטנדו למרות שהוא אצלי - מחכה ליום הולדת.

לגבי משחקים שקונים - 

עותק דיגיטלי - אני מבין שאי אפשר להעביר אותם למישהו אחר. אז אם רוצים להחליף משחקים כמו פעם - צריך עותק פיזי??

צריך לעשות משהו מיוחד כשמכניסים עותק פיזי? מבין שיש בעצם כל מיני עדכונים והיום בעצם עותק פיזי הוא חצי מאוחסן על המכשיר?

אם המכשיר בדוקינג, צריך להוציא אותו כדי להחליף את הקסטה/עותק פיזי, נכון?

לגבי עותק דיגיטלי - יש עכשיו קצת מבצעים - נרשמתי לחנות של נינטנדו, אם אני קונה משחק דרכם או דרך אמזון (כאילו לכתובת אמריקאית), אני יכול להכניס את הקוד?

מוודא שאני לא שורף כסף...

מישהו קנה את הרכב הפיזי של המריו/לואיגי קארט? זה גימיק ? כמה זה עמיד לילדה בת 4 שבטח תרסק את זה לתוך איזה רגל שולחן?

פורסם
לפני 13 שעות, KipodYam כתב:

עותק דיגיטלי - אני מבין שאי אפשר להעביר אותם למישהו אחר. אז אם רוצים להחליף משחקים כמו פעם - צריך עותק פיזי??

נכון

צריך לעשות משהו מיוחד כשמכניסים עותק פיזי? מבין שיש בעצם כל מיני עדכונים והיום בעצם עותק פיזי הוא חצי מאוחסן על המכשיר?

הכל אוטומטי

וכן עדכונים יושבים על המכשיר

אם המכשיר בדוקינג, צריך להוציא אותו כדי להחליף את הקסטה/עותק פיזי, נכון?

לא

מישהו קנה את הרכב הפיזי של המריו/לואיגי קארט? זה גימיק ? כמה זה עמיד לילדה בת 4 שבטח תרסק את זה לתוך איזה רגל שולחן?

גימיק

לוקח זמן לארגן את המסלול וזה פסדר….

לא יקרה לזה כלום מלהתנגש בשולחן

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה לגבי החנות הוירטואלית של נינטנדו -

הגדרתי אותו על חנות של יפן כי היו כמה מבצעים מטורפים (בהתחלה היה מוגדר ארה"ב אבל לא קניתי כלום משם) וקניתי כמה משחקים עם הכרטיס אשראי שלי.

עכשיו יש כמה מבצעים רציניים בחנות של ארה"ב.

הכל בעזרת https://eshop-prices.com/?currency=ILS

אני מנסה להבין אם זה בסדר לשנות את הארץ בחשבון הראשי של נינטנדו?

ניסתי קצת לקרוא והלכתי לאיבוד. בעקרון זה לא 100% עומד בכללים של נינטנדו כי אתה אמור לפתוח חשבון במדינה שאתה גר בה.

קראתי שאפשר לפתוח עוד חשבון עם עוד אמייל, אבל אז לא הצלחתי להבין אם יהיה צריך להחליף יוזרים במכשיר עצמו אם אתה משחק עם משחק שירד מיפן או משחק שירד מארה"ב.

מאוד חבל שהחנות בארץ ממש ממש גרועה.

מצד שני, ממה שאני מבין, לא חוטפים באן בגלל זה, אלא בגלל רכישה של משחקים מזוייפים או קודים גנובים או התנהגות לא מקובלת במשחקים.

• תוכן חדש...