Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

לקחתי על עצמי פרוייקט בהתנדבות מלאה לעזור למישהי למען מטרה טובה שאני מאמין בה, עם קידום האתר שלה. 

יש לי ידע נרחב בקידום אתרים, אבל הוא עדכני ללפני בערך 10 שנים :rofl:. טרום עדכוני "פינגווין" ו "פנדה"...

במונחי אינטרנט זה כמו לבקש מאדם קדמון לעשות שרטוט ממוחשב  (תמונה להמחשה:)

image.jpeg.c3c3959e33750acd9ff5baa955d3ce98.jpeg.

מכיר ומשתמש בגוגל אנליטיקס וכלי מילות המפתח. מכיר תהליכי קידום. יודע לכתוב טקסטים טובים ומותאמים (לאדם ולגוגל יחדיו) בעצמי.

זכור לי מהעבר הרחוק שישנם מספר כלים חינמיים לניתוח אתרים ועוד דברים דומים. 

אשמח להמלצות לכלי ניתוח שכאלו, ואם יש דברים חדשים שאני לא מודע אליהם כלל (כי, בחייכם, עשור אחורה- דברים השתנו מאז :LOL:)- אשמח מאד לקבל הלשנה עליהם.

תודה רבה לעונים :arrow:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחקר מילות מפתח - GOOGLE ADWORDS \ UBERSUGGEST
כתיבת תוכן - CHAT GPT 
תוספים לאופטימיזציית האתר למנועי חיפוש - YOAST + אופטימיזציה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 25.1.2023 בשעה 11:20, Gavrik כתב:

כתיבת תוכן - CHAT GPT

נו באמת.

בדיחה מהלכת.

אה, ולא עובד בעברית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא עובד בעברית זה נכון אבל אני מכיר חברת הייטק שעשתה A\B TEST לתוכן SEO שנעשה על ידי CHAT GPT ועל ידי איש מקצוע.
CHAT GPT ניצח בגדול, צריך פשוט כמו עם כל כלי לדעת להשתמש בו.

פורסם

גם בין אנשי המקצוע יש מוצלחים יותר ופחות.

אני לא זקוק לעזרה בכתיבת תוכן, במחלקה הזו אני דווקא בסדר- אם יורשה לחתום להעיד על גיסתו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

לא עובד בעברית זה נכון

מתחיל ונגמר פה לגופו של שרשור.

ולפי הערוץ של ברווז - תוכן הוא יודע. ועוד בעברית, אז בכלל...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מתעלק, מנסה לעשות SEO לאתר שמאוחסן ב GITHUB PAGES שנכתב באנגולר אם זה משנה (מייצר VIEWS בזמן ריצה) יש דרך לעשות SEO בצורה נורמלית?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...