Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צריך. אפשר גם לרכוב על אותם אופניים מלפני 40 שנה, יו קנואו...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אויש נו, אני לא כתבתי את הכתבה אלא כותב באתר.
הרי מן הסתם לא הייתי מכניס פנימה טראפיק סתם, אני שואל כדי להבין ולדון בנושא.

בואו תנו קצת קרדיט, אין משמעות לטראפיק בדמות פוסט בקארספורום, זה זניח עד אפסי (ועוד בפורום אוף-טופיק). אני מניח שמרביתכם לא עוסקים ולא מכירים את עולמות קידום האתרים ולכן יש פה עליהום (שכרגיל, מנת חלקם של עוסקים בדבר).

הגילוי נאות שלי כתוב בפרופיל, בתמונה וכו׳ - יותר מזה אני לא מכיר :).

בתאריך 26.1.2023 בשעה 06:17, falou כתב:

אני חושב שגילוי נאות זה מינימום. בנאדם הוא גם חלק מקהילה. לבוא ולשקר למשתמשים בפלטפורמה שאתה מקבל, בלי שום התחייבות ומאמץ מצידך, נראה לך תקין "כי צריך לצוף", מבלי להתייחס לזה שהפלטפורמה עצמה היא גם "בנאדם שמנסה לצוף", וכשמפרסמים בה בחינם, עושים את זה על חשבון מקור הפרנסה שלה.

בחייאת, אתה אמיתי שאתה כותב את זה? לבוא ולשקר? בלי שום התחייבות ומאמץ? וואו. מבזה על גבול הלא הגיוני שמנהל כותב את זה.
אין פרנסה באתר, הוא בחינם, עלתה כתבה שחשבתי לשאול את דעתכם כיוון שאני מחזיק מהקבוצה פה (מוזמן לבחון כמה זמן אני בקארספורום ומה תרומתי לכנופיית הטיפולים השוטפים).

כרגיל, יש פה עליהום דרך אנשים עם משקפיים צרות וביקורתיות מאוד.
מוזמן להצמיד ליוזר שלי תיאור של בעל עסק ואז נסגור סיפור, למיטב ידיעתי זה היה בעבר.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

בתור מישהו שבא לנהל דיון, לקח לך שלושה שבועות להגיב.

תגובתי תתקבל עוד חודשיים.

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לקח לי שלושה שבועות להגיב כיוון שנולד לי ילד שלישי ולא עניין אותי שום דבר אחר חוץ מלטפל בו ובשאר ילדיי, לשלוח לך תעודת לידה?

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...