Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מגיעים לנתבג בסופש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם יש מוניות שירות?

או מקומות שאפשר לחנות בהם ולהגיע עם מוניות שירות? 

קאפולים של אנשים שמשתפים נסיעות??

אני קונה כרטיס טיסה ב100 שקל הלוך חזור והמונית עולה לי 150 לנסיעה של פחות מחצי שעה... זה הזוי

פורסם

לכמה ימים אתה נוסע?

חניה בשדה"ת (ושאטל חינמי לטרמינל) עולה 45 ש"ח ליממה (24 שע' מרגע שצולמת ע"י הLPR. אם איחרת יותר משעתיים תחוייב על עוד יממה).

לי, בעיקר בנסיעות בהרכב משפחתי זה עדיין משתלם, אפילו בנסיעה ל-10 ימים. (חדרתי, מונית מפה זה הרבה יותר מ-150 לכיוון).

זה שהטיסה עלתה רק 100 ש' זה קוריוז אבל לא כל-כך רלוונטי. כבר סיפרתי פה בהזדמנות אחרת שהיתה לי נסיעה לקפריסין שהרכיב הכי יקר בה היה ההגעה לשדה...

אם אין לך מישהו לסנג'ר שיקפיץ אותך לשדה, זה משהו שיש לו עלות קבועה שאי-אפשר לחסוך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 46 דקות, arik100 כתב:

מישהו יודע אם יש מוניות שירות?

או מקומות שאפשר לחנות בהם ולהגיע עם מוניות שירות? 

קאפולים של אנשים שמשתפים נסיעות??

אני קונה כרטיס טיסה ב100 שקל הלוך חזור והמונית עולה לי 150 לנסיעה של פחות מחצי שעה... זה הזוי

אז תקנה כרטיס ב 1500 ואז הנסיעה לא תהיה כזו יקרה.

אלה שני מוצרים שונים ולכל אחד מהם יש את העלות שלו. בכל מקרה שניהם יחד עולים פחות מהקפה בדיוטי.

אישית עד 10 ימים משאיר רכב בשדה. כשהיה עוד אפשר לחנות גם בחניון הצמוד במחיר כפול לטיסות קצרות העדפתי לשלם גם את ההפרש.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באיזה יום ושעה אתה חוזר? תכניס גם את החזרה לתחשיב מול החניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, ניקו פ. כתב:

המטוס מטיס 300 נוסעים המונית רק אותך

והנהג של המטוס לא אומר לך המונה מקולקל.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, arik100 כתב:

שוק חופשי וזה, אתה יודע...

מכיוון שאתה לא גר בנתב"ג, עליך תמיד להכניס לחישוב את כל העלויות הנלוות, כולל הסעה לשדה.

אם טיסה פלוס כרטיס רכבת באמצע השבוע תצא לך זולה יותר מהסעה ייעודית, אז לך על זה במקום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק הסיבה שאני שונא לטוס - כל הסיבוכיות מסביב.

ומה שדפוק שאתה גר במדינת אי (אפילו יותר גרוע, לאיים יש מעבורות), והדרך היחידה החוצה זה לטוס.

רק מה, לסיבוכיות הרגילה של טיסה ולתורים האינסופיים, נוספת גם הסיבוכיות של להגיע לנתב"ג.

• לא הבנתי... 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיבוכיות היחידה פה זה שאין תח"צ בשבת ובלילה, עקב סיבות שכתיבתן המפורשת בפורום עלולה לגרום לחסימה.

פות"ש - בהתחשב במרחק הקצר יחסית שלך מהשדה, הייתי שואל בקבוצת הפייסבוק של השכונה/בניין או אפילו פה בפורום אם מישהו יכול להקפיץ אותך לשדה תמורת כיסוי ההוצאות. עשיתי את זה עשרות פעמים בשביל קולגות, שכנים, חברים וכו'. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

והנהג של המטוס לא אומר לך המונה מקולקל.

הנהג של המטוס גם לא נוסע לדרום אפריקה דרך קנדה 😆

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 57 דקות, שביט כתב:

הנהג של המטוס גם לא נוסע לדרום אפריקה דרך קנדה 😆

את זה חברת תעופה עושה במקומו, עם קונקשנים במקומות מוזרים.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני אשים את האצבע על שלושה עוקמים ראשיים בכל הסיפור:

- עיקוף מיותר בכלי רכב מ/אל- אני גר בגוש דן במרחק אווירי די קצר מנתבג ונאלץ לסוע מזרחה בכביש עד פתח תקווה כמעט ואז חזור בתוך נתבג מערבה, פשוט טמטום נסיעה כל כך ארוכה למרחק כל כך קצר, גם במוניות המחיר היה חייב לרדת בקילומטרים מצומצמים.  חלם נטו 1.

- אובר-  לא רוצים רכבת ואוטובוסים בשבת? יאללה נניח, מוניות יקרות ללא פרופורציה? נו טוב, אבל אם היה אובר או שלל האפליקציות המקבילות , המחיר כמובן לנסיעה לנתבג היה יכול לרדת יפה יפה  (אבל נהגי מונית הם קבוצת כח מאורגנת במפלגת השלטון וגרמו לחסימת השרות הזה ). חלם נטו 2.

- הבדל גישה בין הטרמינלים (ביום חול)- לי אישית ההגעה ברכבת לטרמינל 1 יעילה נוחה יחסית לחלופות האחרות לנסיעה קצרה (במיוחד בשעות פקוקות אבל לא רק). אבל..... טרמינל 3 זה ארוע אחר, לדוגמא יצא לי להגיע בפעם אחרונה לטיסה שיצאה מטרמינל 3... פשוט מסורבל מדי- צריך ביציאה מהרכבת בתחנת נתבג לחכות  לאוטובוס הקפי שעובר בין החניונים וטרמינל 3 ממש לא עצירה הראשונה שלו...  זה כאילו שיש כאן מחלבת כסף גדולה של רווחים מכוונים מהחניונים בנתב״ג  או מהשימוש במוניות ואם תגיע בתח"צ זה חלילה יפגע להם ברווחים, חס וחלילה שאטל יעיל וישיר בין טרמינל 3 לטרמינל 1... חלם 3...

עריכה אחרונה על ידי yb
  • מעניין 1

פורסם

1. בעיה פוליטית, כפר חב"ד מנע בניית כניסה מערבית. הבעיה נפתרה לאחרונה (באיחור 20 שנה), אז בעודהכמה שנים הדרך תתקצר. וד"א, לא קרוב לפ"ת אלא ליציאה ללוד.

2. אובר - יש כל הסיבות לאסור על קיומו. חפש דיון מעמיק חפני מספר שנים. גם בעולם החברה חוטפת לא מעט.

3. התבלבלת. הרכבת עוצרת בטרמינל 3, אחת הגישות הנוחות בעולם. הטרמינל המרוחק הוא 1, השאטל אליו לא היה מבייש שום שדה אחר בעולם (לא מדבר על שדות וטרמינלים גדולים עם רכבת פנימית, אין להשקעה הזו הצדקה עם טרמינל קטן כמו 1).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...