Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנדבות בשב"כ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

שאלה קצת לא רגילה..

יש לי חבר שמעוניין להתנדב בשב"כ כסוכן רדום יחסית.

כלומר, לא על בסיס יום יומי אלא יותר מעקבים וכדו' על הדרך או משהו שהוא יכול להועיל תוך כדי היום יום..

לא מצאתי מידע שיכול לעזור לו.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על כך?

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

שילך לחוף הילטון, שמה יש סלע ענקי שכזה, כשהוא מגיע לסלע שיגיד כמה פעמים חסמבה, אולי זה יעבוד לו..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הגעת למקום הנכון ! חצי מחברי הפורום שירתו בשב"כ או במוסד.

דבר עם חבר הפרום הנקרא גם זחרשווי'ק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מצחיק 1

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, מרק10 כתב:

הגעת למקום הנכון ! חצי מחברי הפורום שירתו בשב"כ או במוסד.

והחצי השני בעיקר רדומים 🥱

• מצחיק 10
פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

שילך לחוף הילטון, שמה יש סלע ענקי שכזה, כשהוא מגיע לסלע שיגיד כמה פעמים חסמבה, אולי זה יעבוד לו

לא נראה לי שקהל היעד עבור מה שכתבת פה מתאים מבחינת גיל...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בפרפראזה על הברווז - אם אתה שואל, אז זה לא בשבילך...

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ועכשיו ברצינות: אין דבר כזה סוכן רדום, בהחלט יכול לגשת ולהתמיין לשב״כ (אם כי קשה לי להאמין כסוכן - אלא אם כן יש לו עבר צה״לי מפואר), אבל אין דבר כזה חצי משרה או סוכן רדום, זה אולי משהו שקיים בסרטים, להיות במשרד ראש הממשלה ובפרט בתפקיד כזה זה עבודה מסביב לשעון, הכשרות תמידיות וקשר תמידי עם השטח. 

אבל אם בכל זאת יש לו רצון לעזור, סתם כהצעה שעלתה לי, שיצא לרחוב ויחפש דמויות חשודות ויתקשר למשטרה במידה ומתעורר אצלו חשד, כמובן לא לשגע אותם...

Miata ND2

פורסם

יש חוסר רציני בשוטרי סיור. אם כל כך רוצים, המשטרה היא הכתובת.

לצערנו יש ירדה משממעותית ברמון לשרת במשטרה, כל אחד והסיבות שלו. אבל המשימות אינן נגמרות והצרכים גדלים בתקופה האחרונה באופן משמעותי. רוצה לתרום, זה המקום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שלום אני מחמוד רחימזדה... אה בעצם אני יוסי ביטון, בחור נחמד רגיל ולא חשוד בכלל ללא שום שמץ של מבטא פרסי.

אני רוצה להתנדב בשב"כ כי אני עוזר מאוד מאוד למדינה שלי ואוהב מאוד את המנהיג העליון ומשמרות המהפכה,... אה צה"ל, צה"ל.

בבקשה קחו אותי ואני לא אסתובב לכם בין הרגליים ולא אצלם כל מיני דברים ואשלח לחברים בכרמנשאה.

• מצחיק 5

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...