Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסופ"ש המברשת שלי ("בראון" בת 17...) הפסיקה לעבוד והתחילה להבהב באור אדום חזק (מה שבסרטים הוליוודים מפיע קצת לפני שהבנין מתפוצץ) כך שהבנתי שאני זקוק לחדשה. חיפוש קצר ברשת מציף בכל כך הרבה מכשירים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.

-יש משהו חדש ששוה להסתכל עליו במברשות שינים? מה שאני מכיר הוא המברשת הזזה וזהו.

-יש חשיבות לעמידות בפני מים או שזה סטנדרט? בזמנו שהתחלתי להשתמש בה במקלחת אישתי אמרה כי המברשת לא עמידה למים ותהרס, בנתיים עברו כ 15 שנה והמברשת שרדה כך שאני לא סגור אם אטימות למים היא הסטנדרט או מאפיין מיוחד.

-מה המחיר ההגיוני לשלם עבור מברשת איכותית? נהיה באילת בחודש הבא ואין לי בעיה להזמין מאמזון/איביי

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

כל מברשת חדשה של בראון-אורל ביי תעשה את העבודה
17 נשמע לי הזוי - בטח אם יש לה סוללה פנימית
הם בדרך כלל שורדות שלוש-ארבע שנים ונופחות את הסוללות
אין באמת הבדלים משמעותיים בין הדגמים, היו לי יקרים עם BT וצג חיצוני... שזה קשקוש אחד גדול וחבל על הכסף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש של בראון (אורל בי).  גם מחזיקה מעל 10 שנים.  הייתי קונה עוד אחת ובודק מחיר גם באמזון כמובן.

לא מעודכן לגבי צה מציעים היום,  אבל הייתי נכנס לאתר של אורל בי ובוחר את הראשונה עם סלד גבוה (בזמנו היו להן שתי רמות סלד) ומחפש היכן הכי זול.

פורסם

גם לי יש בראון.

הן חד משמעית לא עמידות לטבילה במים.

הבת שלי ניסתה ואחרי כמה ימים המברשת הפסיקה לעבוד.

שטיפה חיצונית היא בסדר גמור.

לא חושב שיש צורך ביותר מבראון הרגילה.

נוחה, זולה.

יש ראשים בזול באליאקספרס 

.

פורסם

המברשת שינים בת 17 שנים, לא מגזים.

לפני 23 דקות, om2 כתב:

הן חד משמעית לא עמידות לטבילה במים.

מה הכוונה? אני משתמש במברשת במקלחת, האם הבראון החדשות ישרדו?

פורסם

אין בראון. זה ORAL B היום על המותג. אולי כתוב בקטן בראון איפשהוא.

לגבי המברשות החשמליות הנפוצות שלהם - אני ממליץ על מברשת שלהם עם סוללת ליתיום.  אני גם כן ממליץ על אלו עם האור האדום כאשר מפעילים לחץ חזק מדי.

עוד יותר ממליץ על אמזון. היבואן חמדן רוב הזמן בארץ אלא אם כן יש מבצע מאוד מאוד נקודתי.

איך מזהים? מוודאים שיש לזה שבועיים בטרייה. כל מה שלא שבועיים - לא עם סוללת ליטיום.

שים לב שלעיתים יש דגמים לילדים מעל גיל 6 שזהים לחלוטין למברשות של מבוגרים וזולים יותר !

מה הקאט' - אי אפשר להזמין מארה"ב.  כלומר אפשר, אבל אי אפשר להטעין.

זה מטען אלחוטי/מגנטי/אבקת קסמים די בסיסית. מה הסיפור - המטען תואם ל110 או 220. אין שום שנאי חיצוני שאפשר להחליף וממה שקראתי, יש מצב לבעיה בכלל בטעינה האלחוטית גם עם שימוש בממיר מתח כי אין שינוי בתדר.

יש דגמים ממש יקרים שמגיעים עם מתאם עולמי. חייב לציין שיש הרבה כעס על ORALB בגלל זה בתגובות באמזונים השונים.

יתכן שהמטען שיש לך היום יתאים. תבדוק.

שים לב שיש סדרת של i משהו חדשה לגמרי ויקרה להפליא. לא מכיר.

פורסם

אם יש לך מטען ישן הוא ב 99% תואם למברשת החדשה, ככל שזכור לי המטענים לא השתנו ב20 שנים האחרונות, כך שהזמנה מארה"ב היא אפשרית
אפשר גם לקנות מטענים בנפרד באיביי וכד... בגרושים

המברשות של פיליפס (שהם גם מצויינות) מגיעות עם מטען 110/220 במקור, לפחות מהנסיון שלי לא היתה בעיה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מעדיף את המברשות של Philips Sonicare. יש כל מני דגמים עם Bluetooth מצב הלבנה, מצב חניכיים ועוד 8000 מצבים. לדעתי הכי פשוטה עושה את אותה עבודה.

פורסם
בתאריך 15.1.2023 בשעה 11:25, סולל הדרך כתב:

17 נשמע לי הזוי - בטח אם יש לה סוללה פנימית
הם בדרך כלל שורדות שלוש-ארבע שנים ונופחות את הסוללות

אל תשאיר את המברשת כל הזמן במטען, זה מה שדופק את הסוללה הכי הרבה.
תטעין רק כאשר הסוללה גמורה, וגם שלך תחזיק בקלות מעל עשור..
יש לי אורל בי עם מסך חיצוני ובלותות', בת 7, מטעין אותה פעם בשבוע, עובדת כמו חדשה

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

מה שיגאל אמר, אני מטעין רק כשהיא מודיעה לי שחלאס

היום זה אורלבי ובראון מייצרים את המנועים או משו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נכון. 

יש לי שתי מברשות שהגיעו מאמזון אירופ  כלשהוא, נאספו במהלך נסיעה.

לילדים הזמנתי לא מזמן עוד שתיים מהארהב , הזמנה ישירה, עוד לא יצא לי לפתוח, אבל יש לי שני מטענים קיימים. כאשר צריך להטעין פעם בשבועיים או 10 ימים, מניח שאפשר להסתדר עם שני מטענים.

לגבי הפיליפס, יש לי כזאת לילדים, המברשת זולה , הראשים ממש יקרים. חייב לציין שהרופאת שיניין מאוד לא התלהבה מהמברשת של גילאי 4 עד7.

זה יקר ברמה כזאת שקניתי להם אורל ב ובקרוב נעביר אותם כשיגמרו הראשים.

פורסם

יש אתר (נדמה לי בריטי) כלשהוא שעושה השוואות בין מברשות שיניים, שם יש הסברים מפורטים.

רכשתי ב KSP (היה כמעט אותו מחיר כמו דרך אמאזון).

הזמנתי את הדגם Oral-B Teen (מחיר נמוך יותר) שהוא בדיוק אותו הדבר כמו הדגם של המבוגרים - ההבדל היה במיתוג ובראשים.

ה VITALITY הוא חסר פי'צרים, למיטב זכרוני היה חשוב לי שיהיה את החיישן לחץ (עושה אור אדום כשאתה לוחץ חזק מדי) ועוד פרמטר נוסף שאיני זוכר.

כל השאר nice to have.

• תוכן חדש...