Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.
באופנוע הישן שלי יש הזעת דלק בתפר בין שני חלקים במיכל הדלק.
המיכל עשוי פלדה של פעם (לא פלסטיק או נירוסטה), כמובן שניתן לעבוד עליו עם אש גלויה וכו' - הוא נוטרל לפני הרבה זמן, עמד מאז עם מים עד גדותיו וכו' וכו'.
כלומר אין צורך להסביר לי שזה מסוכן 🙂.
החור הוא בעצם סדק צר וארוך או יותר נכון תפר שכניראה החליד ומשם יש נזילת דלק.
אשמח לשמוע מהם התהליכים הנכונים לתיקון והכי חשוב - עם איזו משחת הלחמה להשתמש? מישהו אמר לי שהמשחה "הרגילה" שיש לכולנו, להלחמת חוטי נחושת - אינה מתאימה כאן.

ברשותי:

מלחם רציני

מבער קטן

בדיל סטנדרטי ומשחה סטנדרטית
פעם הייתי לוקח מיקרה כזה למתקן רדיאטורים, רק שכיום התחום הזה קצת נעלם.
אני מתכנן להוריד הצבע ולחשוף פלדה נקיה, לנקות עם אציטון ולהלחים.
אם הציוד לעיל לא מתאים, היכן מומלץ לקנות מוט הלחמה ומשחה, והכי חשוב איזה סוג מוט ואיזו משחה?

פורסם

בוקר טוב,
אפשט את השאלות שלי: בחיפושי ברשת אחר משחת הלחמה, חיפשתי את זו המיועדת לפלדה (הרוב מתייחסות לעבודות אלקטרוניקה וכו' ולכן הן לא מתאימות וקשה לי למצוא את זו המיועדת לפלדה).

במשחות המוצעות יש התייחסות לסוג העבודה אבל זה מופיע באותיות בלבד ולא אומר לי הרבה.
למשל - PCB ,CUP ,LED

אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן, איזו משחה תתאים לעבודה שלי (פלדה, טמפרטורה נמוכה יחסית, של מלחם גדול ולא של מבער).
שוב תודה.

פורסם

ברנר ומוט הלחמה כסף (כחול או ורוד). עם מלחם רגיל אפילו שהוא חזק לא תצליח

מהסיבה שהוא לא מספיק חזק להביא את המיכל לטמפרטורה הנדרשת.

פורסם

תודה עבור התשובה, אבל זה לא ברור לי מספיק.
אתה כותב סתמית "ברנר ומוט הלחמה כסף (כחול או ורוד)". למה אתה מתכוון עם המשפט הזה?
כמו כן אשמח לקבל התייחסות לקודי העבודה שרשמתי לעיל לגבי סוגי משחות ההלחמה.

אגב - המיכל רותח למגע כי אני מכוון לתוכו מפוח אוויר חם. אני מניח שלתיקון נקודתי זה יספיק.
לפחות שווה לי לנסות, נכון?
שוב תודה.

• אחראי פורום
פורסם

היה ולא הצלחת לבד (ואני תמיד בעד לנסות) ואתה במקרה ליד כרמיאל פעם, יש פה איש רדיאטורים כמו של פעם שמלחים עם מוטות כסף.

ג'מאל 054-450-7996.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 4 שעות, מיכה שטיינמן כתב:

תודה.
הבעיה היא שבשימוש עם ברנר (כפי שהצעת איש רדיאטורים) המתכת קורסת כי החום גבוה מדי, לכן ההתעקשות שלי עם מלחם חשמלי ולא ברנר.
ברשותי מלחם 180W עם טיפ די רחב.

בשימוש נכון עם ברנר המתכת לא תקרוס. 

אתה צריך ברנר אצטילן להלחמה ולא ברנר לחיתוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי השרשור הזה יעזור

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 6 שעות, מיכה שטיינמן כתב:

תודה עבור התשובה, אבל זה לא ברור לי מספיק.
אתה כותב סתמית "ברנר ומוט הלחמה כסף (כחול או ורוד)". למה אתה מתכוון עם המשפט הזה?
כמו כן אשמח לקבל התייחסות לקודי העבודה שרשמתי לעיל לגבי סוגי משחות ההלחמה.

אגב - המיכל רותח למגע כי אני מכוון לתוכו מפוח אוויר חם. אני מניח שלתיקון נקודתי זה יספיק.
לפחות שווה לי לנסות, נכון?
שוב תודה.

ברנר כמו של מזגניסטים ומוט הלחמה, המוט זה החומר, אין צורך במשחה כי המוט עטוף באבקה קשה שהופכת למשחה בזמן התהליך, אם אתה נמצא ביהוד ונראה לך שתסתדר עם זה אז אני יכול להשאיל לך גם ברנר וגם מוט, אם כי אם זו הפעם הראשונה שאתה נוגע בברנר לא הייתי שש לעשות את זה כי לברנר יש אופציה להפוך לפצצה. האמת שאם אתה כבר כאן באיזור אז יש כאן מתקן רדיאטורים אולד פאשן שיכול לעשות לך את זה בעיניים עצומות ויד קשורה.

• תוכן חדש...