Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

ובכן" השיב הטייס "רק מחלקת התמיכה שלהם מסוגלת לתת תשובה שהיא 100% נכונה אך לא שימושית כלל..

רואים שהוא לא חבר בפורום

אם היה חבר, היה יודע שיש כאן אחלה בוגרי מייקרוסופט

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

את כלל הדיירים שבוצע שינוי בדירתם. זה מה שכתוב. אין שום התייחסות ספיציפית לשאלת ההבדלה בין אילו שהשינוי בדירתם גרר את הצורך להזיז את הצובר, לבין אלו שלא.

ואם אני עשיתי שיפוץ במטבח? או סגרתי איזה קיר גבס?

אני גם צריך לממן את התיקון ל"נזק" שהמפרסת שהשכן בנה בגלל ש"בוצע שינוי בדירתי"?

לא הגיוני, לדעתי זה תופס רק על מי שהשינוי שעשה רלוונטי לבעיה

אולי אפשר ליצור קשר עם היועץ הזה ולברר למה התכוון המשורר?

פורסם (נערך)

כי ניסו לחנך אותך, כאשר מעמדך בפורום מוצהר בצבע המשתמש, וחזקה עליך כי אתה מכיר את הכללים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Sparrow420 כתב:

ואם אני עשיתי שיפוץ במטבח? או סגרתי איזה קיר גבס?

שיפוץ שאתה עושה לעצמך לא רלוונטי למהלך בו צריך את הסכמת כל הדיירים לשינוי מתואם, לטובת כל אחד מהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...