Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Opel Astra GSI כתב:

יש לי סטינג טי וי, מניח שזו אותה אפליקציה כמו של יס רק עם שם אחר ויש לי lg c1 והאפליקציה עובדת רגיל מהיום הראשון ללא בעיות 

לא. שונה לגמרי. ובגלל שסטינג זה "לואו קוסט" אז עשו אפליקציה שלה לרוב הטלויזיות יחסית מזמן. 

פורסם
בתאריך 31.10.2022 בשעה 08:05, Liviur כתב:

זה לא באמת כזה קשה לזהות את זה, זה בעיקר עניין של לאכוף תנאי שימוש שכנראה שם כבר זמן מה.

לגבי אפליקציות על טלוויזיות חכמות - אמרתי את זה בעבר ואני אחזור על זה - אל תבזבזו את הזמן שלכם. קנו סטרימר שנתמך על ידי כל הגדולים. (אפל טיוי , גוגל כרומקאסט עם אפליקציות וכו. וותרו גם על קופסאות סיניות).

הסיבה היא לא רק התמיכה של הנגנים בשיטות נגינה ותצוגה מתקדמות (החל מframe rate וhdr וכל סוגיו בהתאמה אמיתית ולא תרגום) , עדכונים, כח עיבוד וכו - אלא תמיכה אמיתית של מפתחים על בסיס פלטפורמה אחידה.

כן , גם מול טלוויזיות חדשות ויקרות כמו הc1 ומעלה.

(״במקרה״ אני אשכרה יושב מול אחת ברגעים אלו ועבר קצת זמן - אבל גם וידאו בסטרימרים וטלוויזיות חכמות זה משהו שפיתחתי עבורו במשך כמה שנים - כולל לא מעט מאפליקציות התוכן בישראל למעשה … לא, לא עבדתי על האפליקציה של יס בשום שלב)

גם אם תפתור את הבעיה הנוכחית הזו - תתקל בממשק בינוני או בעיה במקור תוכן הבא או זה שאחריו.

המכשירים האלו נשארים מעודכנים הרבה מאוד זמן (האפל טיוי 4k הראשון אפילו שיצא ב2017 מקבל עדיין את כל העדכונים ומריץ את כל הפורמטי וידאו וכל התקנים הכי מתקדמים - מלבד hdr10+ , שהc1 אפילו לא מסוגל להציג. תומך אבל בDolby vision שהוא חלופה יותר מהולמת בוhdr10 וכולל את אותו שבב כמו האייפד פרו 12.9 בזמנו - שעדיין חזק פי כמה וכמה ממה שיש בטלוויזיות חדשות היום)

פשוט קונים פעם אחת ונשארים עם חווית אפליקציות מעולה ל5 שנים הבאות לפחות וסוגרים את הפינה הזו …

(ונתתי צ׳אנס - גם לlg , גם לסדרה 8 של סמסונג - זה נחמד וסביר עד שנתקלים בבעיות מהסוג הזה - אבל כשעוברים לסטרימר יעודי טוב - בקפיצת מדרגה בשימושיות עצומה)

לא נגעת באחת הנקודות הקריטיות, לתלות מסך בחדר ללא שום כבלים ומכשירים חיצוניים ועם שלט אחד ויחיד, זה מבחינתי היתרון הגדול שתהיה אפליקציה מובנת

פורסם
לפני 33 דקות, adi89 כתב:

לא נגעת באחת הנקודות הקריטיות, לתלות מסך בחדר ללא שום כבלים ומכשירים חיצוניים ועם שלט אחד ויחיד, זה מבחינתי היתרון הגדול שתהיה אפליקציה מובנת

זה יתרון שנע בין לא רלוונטי לפתיר.

1. זה מכשיר פיצי שאפשר להצמיד לטלוויזיה (או במקרה של הכרומקאסט לחבר אליה מאחורה בלי שום כבל נוסף)

2. השלט שולט על הטלוויזיה (ווליום , מקור , כיבוי , הדלקה). השלטים המקוריים של בטלוויזיות שלי מעלים אבק / במגירה. אפילו בטלוויזיה שמחוברת לרסיבר. זה עובד על כל הטלוויזיות שהיו לי בעשור האחרון (סמסונג , סוני , lg, שארפ… זו כבר ממזמן לא בעיה אמיתית) תעיף מבט על hdmi cec

3. אם כבר הזכרתי רסיבר הרוב יחברו עוד מכשירים. מקסימום עושים תעלה בקיר להחביא את הכבלים (עשיתי בעצמי בסלון)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם עבורך "מקסימום" עושים תעלה בקיר אז כנראה שיש ביננו פער לא קטן של הבנה למה זה סביר ומה זה לא עבור הישראלי

פורסם
לפני 12 דקות, adi89 כתב:

עבור הישראלי

קניתי סאונדבר ורציתי להתקין אותו ככה שלא יראו את החוטים.

יש מלא סרטונים ביוטיוב עם הדגמות לשיטות שונות, אבל כולם של אמריקאים שהבית שלהם עשוי עץ וקירות גבס, והם פשוט חותכים פתחים עם ג׳יגסואו ומשחילים חוטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, adi89 כתב:

אם עבורך "מקסימום" עושים תעלה בקיר אז כנראה שיש ביננו פער לא קטן של הבנה למה זה סביר ומה זה לא עבור הישראלי

אוקיי זורפ על התעלה

מה בקשר להצמיד את זה מאחורה לטלוויזיה ? או שזה בכלל תלוי ככה כמו הכרומקאסט?

נתקעת על רבע סעיף מכל מה שרשמתי….

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שאמרת הכל אפשרי, אבל זה יותר התעסקות, גם ככה כשתולים מסך צמוד קיר השקעים מאוד צמודים אליו וצריך לשחק לא מעט עם הפוזיציה ולהוסיף עוד מכשיר ועוד כבלים זה קצת יותר התעסקות אבל העניין שהכי מפריע לי, שכל הקטע של "Smart TV" זה שאני יוכל להשתמש בטלויזיה בשביל כל הצרכים הבסיסיים שלי ולא להוסיף עוד התקנים חיצוניים, אחרת מה עשינו בזה? למה המסכים "חכמים" אם כל מה שאני צריך מהם זה כיבוי והדלקה, אני בטוח שבחו"ל יש להם הרבה יותר תמיכה וזמינות של נותני שירות בחנויות האפליקציות, אחרת כל המוצר הזה לא נותן כלום

פורסם

מהנסיון שלי באנגליה לא צריך שום דבר פרט לטלויזיה, נגיד WEBOS (של LG) - יש הכל בצורה מעולה.

בארץ רק נטפליקס עובד על LG, אפילו דיסני אנחנו מקבלים גרסה מעפנה של ההודים שלא נתמכת, אז בטח שלא דברים יותר איזוטרים כמו 12 או 13 שאף אחד לא יטרח להתאים לשוק קטן כל כך.

• רעיון טוב! 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, DrorZi כתב:

מהנסיון שלי באנגליה לא צריך שום דבר פרט לטלויזיה, נגיד WEBOS (של LG) - יש הכל בצורה מעולה.

בארץ רק נטפליקס עובד על LG, אפילו דיסני אנחנו מקבלים גרסה מעפנה של ההודים שלא נתמכת, אז בטח שלא דברים יותר איזוטרים כמו 12 או 13 שאף אחד לא יטרח להתאים לשוק קטן כל כך.

גם בארץ הכל חוץ מדיסני עובד סבבה בטלויזיות של LG.

נטפליקס, אמזון ואפל עובדים בדיוק כמו בחו"ל, זאת אותה האפליקציה. יש גם אפליקציות סבירות לערוצים 12, 13 וכאן, אם זה חשוב למישהו.

דיסני עושה בעיות עם 4k ועם הפונקציה לבחירה אוטומטית של רזולוציה, אז אנחנו רואים ב 1080p ואז אין אף פעם תקיעות, תאכלס לא שמתי לב להבדל כלשהו באיכות בין הרזולוציות.

הממשק עצמו של דיסני פח, אבל אפשר לחיות עם זה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון. ניתן להתחבר מרחוק ליס פלוס דרך האפליקציה לטלוויזיות LG.

החיבור די פשוט, מקבלים סיסמה בטלוויזיה שצריך לשים באתר של יס פלוס ונרשמים עם מספר תעודת זהות וטלפון וזהו. זה מופעל על הטלוויזיה.

IMG_20230107_090950.thumb.jpg.ed0eedf4d77112213fff9b6a3176c5b1.jpg

IMG_20230107_091054.thumb.jpg.0587a38c91e6914e2a919fb4340fa4ec.jpg

פורסם
לפני 22 דקות, bobi כתב:

היכן מצאת את האפליקציה? ב content store אצלי יש הוט, פרטנר, סלקום  אין יס+...

פורסם

כן. בחנות בטלוויזיה. אולי זה קשור לדגם ולא בכל הדגמים יש את כל האפליקציות. לי זה עבד ב oled c2 והתקנתי גם ב oled c1 וב oled cx אבל עדיין לא נרשמתי בהן ולא בדקתי אם האפליקציה עובדת שם. 

פורסם
לפני 3 שעות, bobi כתב:

החיבור די פשוט, מקבלים סיסמה בטלוויזיה שצריך לשים באתר של יס פלוס ונרשמים עם מספר תעודת זהות וטלפון וזהו. זה מופעל על הטלוויזיה.

האפליקציה עובדת חלק? כי הבנתי שלא להיט.. 

• תוכן חדש...