Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, ניקו פ. כתב:

אל תיעלב ואני בטוח שאתה מצוין בעבודה שלך

לא נעלב ומבין היטב את מה שאתה אומר. 

מאחר והתגובה שלו הייתה להינעל על פרט שולי ביותר כחיסרון משמעותי, וגם העובדה שהמנכ"ל עצמו ניסה להוריד אותו מהעץ ללא הצלחה (הבחור ממש נהייה אנטי וננעל קשות), לא הצלחתי למצוא הסבר אחר לעצמי. 

אני פתוח לקבלת כל הסבר לגיטימי אחר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, Ron Poh כתב:

בתמיכה עבדתי 19 שנה, עד שהתפטרתי

אני בספק אם היית מחזיק 19 שנה בתמיכה של סלקום, ואם כן, משם אתה מגיע ישר לאישפוז כפוי.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 28.11.2022 בשעה 07:27, Night Driver כתב:

שהדרישה לאחוזים פוסלת כ 95% מהמועמדים אז עברתי לחיבור וחיסור.

אז קצת פחות מחצי, לא נורא

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

זה משנה לעבודה?

אם העבודה בבית משוגעים כנראה שלא..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, DareDevil כתב:

אם העבודה בבית משוגעים כנראה שלא..

כן, זה מתאר די במדויק את מקום העבודה שלי. יש אנשים שרואים את זה כחיסרון, לך תבין.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

לא נעלב ומבין היטב את מה שאתה אומר. 

מאחר והתגובה שלו הייתה להינעל על פרט שולי ביותר כחיסרון משמעותי, וגם העובדה שהמנכ"ל עצמו ניסה להוריד אותו מהעץ ללא הצלחה (הבחור ממש נהייה אנטי וננעל קשות), לא הצלחתי למצוא הסבר אחר לעצמי. 

אני פתוח לקבלת כל הסבר לגיטימי אחר...

יש הבדל בין "הסבר אפשרי מתחום הסביר" ל"הסבר לגיטימי". 

זה לא לגיטימי לפסול מועמד כי אתה חושש מהרמה שלו ביחס אליך.

אבל.. יכול להיות שהוא ננעל על מועמד כבר קודם, אבל מישהו בכיר בארגון אמר לו "אני מבין שאתה רוצה את מר ברבור, אבל לדעתי ממה חשוב שתפגוש את מר ברווז". אז הוא זרם לראיון כי לא נעים לא לחזל"ש אנשים בכירים שהוא עובד איתם, או לפחות פחות נעים לא להיסתכן בתאקל איתם מאשר לבזבז לך את הזמן. 

כבר היו דברים מעולם.

דינמיקות וניואנסים של מקומות עבודה, נו..

• מעניין 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני שעתיים, ליפיגו כתב:

יש הבדל בין "הסבר אפשרי מתחום הסביר" ל"הסבר לגיטימי". 

אין בהכרח שוני בין השניים, אבל מבין את הנקודה. 

וזה אכן הסבר הגיוני אפשרי. ירדתי מהענף שטיפסתי עליו. לא חשבתי על האפשרות הזו, תודה. מקבל את ההסבר הזה הרבה יותר בקלות מההוא שהנחתי קודם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...