Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ללאומי כרגע פיקדון ללקוחות כל הבנקים. פיקדון בריבית קבועה לשנתיים ללא נק יציאה - המשלם ריבית של 6.6% בסוף התקופה (3.25% ריבית שנתית) - החל מסכום של 1,000 שקל, מה דעתכם על זה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 4 שעות, much כתב:

יש ללאומי כרגע פיקדון ללקוחות כל הבנקים. פיקדון בריבית קבועה לשנתיים ללא נק יציאה - המשלם ריבית של 6.6% בסוף התקופה (3.25% ריבית שנתית) - החל מסכום של 1,000 שקל, מה דעתכם על זה?

נשמע טוב לכסף שאתה בטוח לא תצטרך, מה קורה אם אתה רוצה למשוך?

פורסם

אין נק יציאה באמצע התקופה, אני מניח שיגבו קנס כלשהו אם ארצה למשוך לפני תום השנתיים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 23 שעות, much כתב:

*6.5%

נשמע ריבית מעולה, אני סגרתי לפני 3 חודשים בירושלים גם לשנתיים ללא יציאה, רק שהריבית 2.2% או פריים מינוס 1% (לוקח את הגבוה מבין השניים- כרגע זה 2.5%).

בדיעבד אולי היה עדיף לחכות קצת כי היה צפוי שהריביות יעלו והפיקדונות ישתפרו אבל לא התאפקתי.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

פקדון תפוז של מזרחי טפחות.

ריבית של 3.2 ל4 שנים,שנתיים ראשונות אם אתה מושך זה 2.6 למשל,כל שנה שלא משכת מקבלים יותר ריבית. 

היתרון שזה נזיל בהתראה של 35 יום ליפני בלי קנסות/התחייבות.

למי שרוצה לשים את הכסף ל1-4 שנים ורוצה אותו נזיל זה לא רע....

פורסם
בתאריך 2.9.2022 בשעה 14:18, much כתב:

הציעו לי היום הצעה נוספת בבנק לאומי, חיסכון פקדון בתשלומים ל3 שנים ללא נק יציאה עם ריבית  שנתית קבועה של 3.5%, מה דעתכם? איזה מבין שני הפיקדונות הללו יותר משתלם בהנחה שאני לא צריך את הכסף בשנים הקרובות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 7 שעות, much כתב:

הציעו לי היום הצעה נוספת בבנק לאומי, חיסכון פקדון בתשלומים ל3 שנים ללא נק יציאה עם ריבית  שנתית קבועה של 3.5%, מה דעתכם? איזה מבין שני הפיקדונות הללו יותר משתלם בהנחה שאני לא צריך את הכסף בשנים הקרובות?

לדעתי לסגור לשלוש שנים זה הימור, אף אחד לא יודע מה יהיה המדד ומה תהיה האינפלציה. אני הייתי מעדיף תוכנית עם נקודות יציאה גם על חשבון ריבית נמוכה יותר.

יש תוכניות כאלה שאם תגיע לסוף תקופה תקבל ריבית קרובה לזה.

STI 2004

פורסם

אנחנו סגרנו בבנק ירושלים. צמוד מדד + 0.3 אחוז ל-8 שנים. נקודת יציאה כל שנה בתום השנה השניה. אם יוצאים, מקבלים הצמדה מלאה וריבית נמוכה יותר.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, much כתב:

שכחתי לציין שהפיקדון הזה אינו הפקדת סכום חד פעמית שסגור ל3 שנים אלא פיקדון/חיסכון בתשלומים בהפקדה חודשית של עד 10000₪ בכל חודש ע״פ תקופה של 3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

כמו שאנחנו מכירים את הבנקים, הם תמיד חושבים 7 צעדים לפנינו.

לדעתי הם צופים עליית ריבית לאורך זמן לכן הם מרשים לעצמם לתת ריביות כאלו לאורך זמן וללא נקודות יציאה.

עריכה אחרונה על ידי AviorXD

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
לפני 17 שעות, much כתב:

שכחתי לציין שהפיקדון הזה אינו הפקדת סכום חד פעמית שסגור ל3 שנים אלא פיקדון/חיסכון בתשלומים בהפקדה חודשית של עד 10000₪ בכל חודש ע״פ תקופה של 3 שנים.

אבל בפיקדון הזה הם למעשה מגבילים אותי בסכום הכולל שאני יכול להפקיד ולקבל עליו את הריבית הזאת .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לפי החוק כמה אחוזי מס גובים בתום תקופת הפיקדון על סכום הריבית שהצטבר, 15,20,25?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני שעה, much כתב:

לפי החוק כמה אחוזי מס גובים בתום תקופת הפיקדון על סכום הריבית שהצטבר, 15,20,25?

אם הפיקדון בריבית קבועה 15%

STI 2004

פורסם
לפני כשעה, A_lex כתב:

בפיקדון צמוד מדד גובים רק על החלק שמעל המדד

סליחה על הבורות.

אם הוא צמוד מדד, איך מתקבל חלק שהוא מעל המדד?

• תוכן חדש...