Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, Fixesss כתב:

ב SP500

סולידי? לאיזה טווח?

Investing.com on Twitter: "⚠️WALL STREET 2022 PERFORMANCE: *DOW: -11.1%  *S&P 500: -14.6% *NASDAQ: -22.7% *RUSSELL 2000: -15% $DIA $SPY $QQQ  $IWM https://t.co/pt6KErr9oP" / Twitter

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 שעות, Fixesss כתב:

לא תרצה להשקיע ב SP500?

אני מעוניין ״בהשקעה סולידית״ עם מינימום סיכון לטווח של שנה-שנתיים.

לפני 6 שעות, Fixesss כתב:

לא תרצה להשקיע ב SP500?

אני מעוניין ״בהשקעה סולידית״ עם מינימום סיכון לטווח של שנה-שנתיים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 10 שעות, much כתב:

יש מצב לדעתכם שהבנקים יעלו את הריבית על הפיקדונות בשנה הקרובה לרמה שהם נתנו בזמנו ב 2008(בסביבות 7% שנתי)?

אף אחד לא יודע לענות על זה,אבל סביר להניח שלא יקרה. 

סתם שורף זמן,היום פקדונות בנקאים זאת האופציה הכי טובה לשנה-שנתיים. 

שנה-שנתיים זה לא מספיק זמן להשקיע.זה רק להניח את הכסף במקום העוש. 

שנה שנתיים זה לא מספיק לשום השקעה סולידית. 

אם אתה אמיץ ביטקוין במחיר זול ביחס לשנה שעברה,רוצה תשואה?זה הדרך. אבל אולי תשאר בלי כלום. 

אין דבר כזה תשואה בטוחה חוץ מפקדון בנק.

כל האלה שאומרים ששוק הון עושה בטוח 8-10% בשנה וזה תמיד זמן טוב להכנס.

בשמחה קחו חצי מיליון ונעשה חוזה מסודר על 6% השאר לך...אם מפסיד,עדיין חייב 6% לא פגשתי משהו שרצה,עמוק ביפנים כולם יודעים שאף אחד לא יודע מה יהיה. 

שוק ההון זה הימור יחסית ביטוח,אבל לא לשנה שנתיים.  

אין דבר כזה השקעה בטוחה שתיתן 4% ומעלה בשנה,חוסך לך את הזמן. 

מתנצל מראש אם התנסחתי טיפה ״תוקפני״פשוט זה שאלה שרצה ברשת כל כך הרבה....וכולם אומרים sp500 ולא מתייחסים לנושא הזמן. 

מקום לשים בו את הכסף בטוח לטווח כזה קצר,זה רק פקדון והיום מציעים כבר קרוב ל4% בטוחים שזה לא רע בכלל. 

פורסם (נערך)
בתאריך 27.9.2022 בשעה 19:31, Shmulik_Miata כתב:

לדעתי לא.

לדעתי הריבית תעלה עוד קצת ותישאר באותה רמה לטווח הקצר ואז תרד בשיעור קל ולכן הבנקים לא יהיו מוכנים להפסיד.

שמוליק, להערכתך הריבית הקבועה שיציעו/יתנו הבנקים על הפיקדונות תגיע לכל היותר ל4% שנתי?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני מאמין שהיא תהיה באזור ה-4 אחוז למעל שנתיים וכאן זה ייעצר. אני מאמין שהריבית במשק תעלה עוד קצת, תתאזן לתקופה ואז כדי לעודד צמיחה היא תרד מעט ותגיע לנקודת שיווי משקל.

אבל נבואה ניתנה לשוטים והכל יכול להתהפך (מספיקה מלחמת עולם שלישית שפוטין כנראה מוביל אותנו אליה).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המתן עוד קצת עד שהבנקים יעדכנו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

בדיסקונט כבר יש פק״ם של 3.5% לשנה.

זה גם מאוד תלוי בסכום שאתה מעוניין להפקיד, במצב/התקופה הנוכחית עם קצת מיקוח ומשא ומתן ניתן יהיה לדעתי  להשיג אפילו ריבית גבוהה יותר מזו לכיוון ה 4%.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)
בתאריך 6.10.2022 בשעה 09:57, פינדר כתב:

בדיסקונט כבר יש פק״ם של 3.5% לשנה.

בנק יהב מציע פיקדון לשנתיים בריבית קבועה של 7.1%(3.55% לשנה שזו הריבית הכי גבוהה שניתן לקבל במערכת הבנקאית נכון להיום) למפקידים סכום של מינימום 50 א₪.

כפי שכבר ציינתי אל תמהרו לסגור עדיין, יש כרגע מלחמה בין הבנקים שנלחמים על כל לקוח,  לדעתי בעליית הריבית הבאה בנובמבר וקצת מיקוח יהיה אפשר ״לסחוט״ אפילו 4% לשנה(שזו כבר נחשבת ריבית יפה ואפילו יותר גבוהה ממה שניתן להשיג היום על דירה להשקעה נכון ל2022).

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 15 דקות, Nemesis כתב:

7.1% לשנתיים הם פחות מ 3.5% לשנה. 

איך זה? הם כותבים בפירוש 3.55% שנתי.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ריבית דריבית. 3.55% לשנתיין נותן בערך 7.23%. יחי ההבדל הקטנטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...