Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי לאחרונה עדכנת את הדפדפן?...

לדעתי, נסה כמה אפשרויות. 

1) ניקוי יסודי של ההיסטוריית גלישה וקוקיז. יש תכנה חינמית נחמדה, CCLEANER. משתמש בה בעצמי. יודעת גם לנקות בעיות רג'יסטרי בצורה סבירה. 

2) הפעלה מחדש של המחשב. 

3) בדיקה שהדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה שלו. 

4) אולי יש לך תוספים שבחרת להתקין שעושים לך קצת בעיות או שאולי יש קשר כלשהו לאנטיוירוס שלך? זה רק ניחוש פרוע כבר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

מתי לאחרונה עדכנת את הדפדפן?...

לדעתי, נסה כמה אפשרויות. 

1) ניקוי יסודי של ההיסטוריית גלישה וקוקיז. יש תכנה חינמית נחמדה, CCLEANER. משתמש בה בעצמי. יודעת גם לנקות בעיות רג'יסטרי בצורה סבירה. 

2) הפעלה מחדש של המחשב. 

3) בדיקה שהדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה שלו. 

4) אולי יש לך תוספים שבחרת להתקין שעושים לך קצת בעיות או שאולי יש קשר כלשהו לאנטיוירוס שלך? זה רק ניחוש פרוע כבר...

בעקבות ההודעה שלך, הפעלתי מחדש את המחשב. יכול להיות מאוד שהבעיה הייתה בעדכון שעשיתי לאחרונה לדפדפן ולחבילת האופיס (ליברה) שיש לי על המחשב.

בעקבות ההודעה שלך2, היום שמתי לב שיש לי כמה תוספות לדפדפן (Brave) שלא עובדות אז מחקתי אותן.

בעקבות ההודעה שלך3, סוף סוף הצלחתי לבצע הזמנה, מקווה שאוכל לסיים את הרכישה ביום העסקים הבא.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לי כבר כמה שנים את הwd3premium, שהוא זהה אבל עם גוף נירוסטה שנראה לי עדיף.

קניתי עבורו ערכת אביזרים לניקוי רכב (ששימושית מאוד גם בבית) ושקיות באמזון גרמניה. ממליץ מאוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 16:51, Amired כתב:

יש למישהו אינדיקציה האם המבצע חלחל גם להום סנטר / אייס /שקם אלקטריק / א.ל.מ ואז אפשר לקבל הנחה נוספת גם עם הכרטיס הנטען של חבר?

במקרה ראיתי בישראל היום פרסום של אייס, מבצע 440 ש"ח במקום 500 או משהו כזה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעתיים, carsgo כתב:

רכשתי גם שואב כזה. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש פיה כמה שיותר צרה מבלי לרכוש את הסט?

בעקרון זה מגיע עם פיה צרה סטנדרטית

אתה מחפש יותר צר מזה?

Screenshot_20221012-133656_Chrome.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מישהו יודע אם זה מגיע עם מברשת קטנה במקרה? או רק פיות לרצפה וכו? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממליץ מאוד על הסט אביזרים הזה. יש לי את הגירסה הישנה שלו.

פיה צרה הרבה יותר מועילה כשהיא ארוכה.

https://amzn.eu/d/3OtaqyH

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

ממליץ מאוד על הסט אביזרים הזה. יש לי את הגירסה הישנה שלו.

פיה צרה הרבה יותר מועילה כשהיא ארוכה.

https://amzn.eu/d/3OtaqyH

תודה רבה!

נראית פיה ממש מעולה ונוחה. ככה שאפשר לגשת אליה בן הכסאות ברכב.. 

מצאתי מקום שמוכר אותה בנפרד, ללא כל הסט.

הפיה שמקבלים במארז יחד עם השואב נראית יותר עבה ויותר קצרה, ככה שפחות אפקטיבית (לרכב לפחות).

פורסם
לפני 6 שעות, carsgo כתב:

מצאתי מקום שמוכר אותה בנפרד, ללא כל הסט.

הפיה שמקבלים במארז יחד עם השואב נראית יותר עבה ויותר קצרה, ככה שפחות אפקטיבית (לרכב לפחות).

הפיה המקורית סבבה לגמרי לרכב

איפה מצאת את הפיה בנפרד ?

פורסם
בתאריך 9.10.2022 בשעה 23:09, arik100 כתב:

מה טוב בשואב אבק הזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהו יודע מה הצפי לקבלת ההזמנה?

אני הזמנתי ב6 לחודש, באתר כתוב שההזמנה הועברה למחסן, ומאז אין תגובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקספ? לפעמים הם לא לגמרי צפויים. ההזמנות שלי מגיעות לשער הכרמל, שזה 2-3 דקות מהמחסן המרכזי בטירת כרמל - ולפעמים לוקח שבועיים. אל תשכח שעכשיו חגים והכל על אש קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...