Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה צצו פה כמה שרשורי שעשוע בשואבי אבק

רק רוצה לעדכן לטובת חברי הפורום שיש עכשיו את השואב WD3 של קרשר ב229 ש"ח כולל מע"מ

לא מרוויח מזה כלום ואין לי שום אינטרס, סתם משתף

https://ksp.co.il/mob/item/104222

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 15 שעות, eladns כתב:

מאיפה מזמינים את זה?

מטורקיה בשחיה אישית?

מטורקיה לוקח למכולה להגיע בערך יום-יומיים.

המכשיר כנראה מיוצר ברומניה. זה רשום על התווית בסרטון שמצאתי של ביקורת מוצר.

הרבה מוצר במחיר הוגן, פותש תודה רבה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

זה נשמע ממש זול מידי לשואב רטוב... לא?

השתעשעתי בלקנות אחד כבר הרבה זמן, אבל מחיר כזה מדליק לי נורה אדומה שזה הולך להתקלקל אחרי חודשיים, זה מחיר של מותג מדבקה.

עריכה: מחיפוש קצר זה נראה כאילו זה המחיר שלו בכל המקומות, לא ייחודי לKSP.

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם (נערך)

תודה, הזמנתי.

אכן נראה ש KSP יישרו קו עם חנויות אחרות (או להיפך). ברוב החנויות המחיר הרגיל הוא סביבות 330 ויש הנחה לסביבות 220, בדיוק כמו KSP.

גם לי לא ברור המחיר הזול מאוד באופן כללי, במיוחד ששדרוג ל WD4 מוסיף 500 שקל למחיר בלי הבדלים משמעותיים למראית עין...

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה על הפרסום, אתה יודע אם השאיבה הרטובה שלו מתחרת בשואבים ייעודים לנושא?

ז"א אני מעוניין להשפריץ חומר ניקוי על מושב הרכב ולנגב אחר כך את הנוזלים, האם זה יעשה את העבודה?

תודה.

פורסם

למה המחיר הזול? במהלך החודשים האחרונים בוצעו מספר מהלכים שבהן הורידו תקנים שצריך לעבור היבואן, מכסים ומיסים שונים. 

רואים את הירידה האיטית הזו לאורך מספר קטגוריות 

אומנם לא רואים בהודעה הבאה את השואבים נכללים אבל הם כן נכנסו לרפורמה הזו.

https://www.gov.il/he/departments/news/news310822

זה כמו עגלת לתינוק אגבוגו ב3000 שקל באושר עד (יבואן מקביל), שעד עתה נמכרו בארץ במחיר של 6000 שקל(יבואן רשמי).

• אהבתי 2
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

זה נשמע ממש זול מידי לשואב רטוב... לא?

השתעשעתי בלקנות אחד כבר הרבה זמן, אבל מחיר כזה מדליק לי נורה אדומה שזה הולך להתקלקל אחרי חודשיים, זה מחיר של מותג מדבקה.

עריכה: מחיפוש קצר זה נראה כאילו זה המחיר שלו בכל המקומות, לא ייחודי לKSP.

קרשר זה מותג מעולה לשואבים ולגרניקים

רחוק שנות אור ממותגי מדבקה כמו גולד ליין וכד'

למה המחיר הזול?

אני חושב שזאת מכירת חיסול של הדגם הזה, אבל זאת רק הערכה שלי. הם מתמקדים כרגע בדגמים היוקרתיים יותר.

אכן, אותו מחיר של ksp נמצא גם באתר הרשמי של היבואן, כך גיליתי היום.

בכל מקרה, שואב איכותי מאוד וחזק מאוד, במחיר של כלום ושום דבר.

חפש סקירות ברשת תופתע לטובה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש לי אותו והוא סוס עבודה, את הפילטר ליקנות באלי בגרוש וחצי, שווה את המחיר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הזמנתי לי אחד, דרך wallashops.

יצא 244 כולל משלוח עד הבית תוך 7 ימי עסקים (229 + 15), מסריקה קצרה זה נראה כמו הדיל הכי טוב.

https://www.wallashops.co.il/שואב-אבק-יבש\רטוב-עם-מפוח-קיבולת-מיכל-17-ליטר/7UXWD3BATTARY.html?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya60&gclid=Cj0KCQjw-fmZBhDtARIsAH6H8qgJKed3ShUtL_0EHw8CaM79TcmrYNc95121RzUU2r3Zk0LA1o6X17IaAqASEALw_wcB

• אהבתי 1
פורסם

יש למישהו אינדיקציה האם המבצע חלחל גם להום סנטר / אייס /שקם אלקטריק / א.ל.מ ואז אפשר לקבל הנחה נוספת גם עם הכרטיס הנטען של חבר?

פורסם

מנסה לקנות דרך KSP אבל לא מצליח. ניסיתי דרך דפדפן brave, אדג' ופיירפוקס ובכולם אין לי אפשרות לשלם באשראי, לא עולה לי האפשרות להכניס אשראי/לבחור אשראי.

זה רק אצלי או שיש פה כאלה שנתקלו בזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

לא נתקלתי בבעייה. 

שים לב שבחרת בכל האפשרויות שצריך לבחור ושיש לך פרופיל לקוח אצלהם, אם לא אתה כנראה תצטרך להירשם לאתר כדי להשלים את הרכישה. בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאני מנסה לשלם זה מה שמופיע לי, לחיצה על בדיקת חיוב לא עושה כלום

screenshot-ksp_co.il-2022_10.09-21_16_10.thumb.png.5fddee41f89186fd334a96db08ed01c5.png

עריכה: פתחתי פנייה באתר שלהם. נראה מה יקרה מפה. מקווה שאוכל בכלל לרכוש את השואב אבק הזה

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...