Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הרב האנשים לא ינתקו גם מצבר מהרכב, שלא לדבר על להחליפו. דבר שני, פתיחת המכסה פה יותר בעייתית (קודם כל, צריך מברג מתאים), יש פוטנציאל לפגוע ברכיבים אחרים וסרטון... הוא משתנה ממחשב למחשב, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אתה עד כדי כך חרד למידע שלך, כנראה שתקדיש 5 דקות סרטון כדי להבין מה ואיך לנתק.

פתיחה של המארז זה 2 ברגים שבד"כ אפשר לפתוח גם ללא מברג.

ניתוק הדיסק זה ניתוק כבל דאטא וכבל חשמל מהדיסק עצמו, שליפה של הדיסק מהמגירה (אם זה מארז מתקדם יחסית עם מגירות) או 4 ברגים (מקסימום) כדי להוציא אותו מהמסילה שלו.

פורסם

אני לא חרד לכלום, מלבד ללפתוח ברגים של מכשיר עדין. זה ממש משהו שהוא לא בסט היכולות שלי.

אני גם לא מכיר ברגים שאפשר לפתוח בלי מברג...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אני לא חרד לכלום, מלבד ללפתוח ברגים של מכשיר עדין. זה ממש משהו שהוא לא בסט היכולות שלי.

אני גם לא מכיר ברגים שאפשר לפתוח בלי מברג...

היום ברוב המחשבים הנייחים משתמשים בברגים עם ראש גדול המאפשר סגירה/פתיחה של המארז ללא מברג.

import-5c03d9440898e.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

רק שכחתם שמדובר כאן במחשב נייד, ופתיחה שלו זה כבר אופרה אחרת. במיוחד בשנים האחרונות בהן כל היצרנים הפסיקו עם פתח ייעודי עבור ההארד דיסק/זכרון וכו'. 

זה ממש לא בשביל כל אחד לפתוח את זה. 

פורסם
לפני 26 דקות, yohai71 כתב:

רק שכחתם שמדובר כאן במחשב נייד, ופתיחה שלו זה כבר אופרה אחרת. במיוחד בשנים האחרונות בהן כל היצרנים הפסיקו עם פתח ייעודי עבור ההארד דיסק/זכרון וכו'. 

זה ממש לא בשביל כל אחד לפתוח את זה. 

מי הפסיק עם פתח נפרד לדיסק? זה קיים בכל לפטופ שיצא לי לראות וקיבלתי אלי מלא של חברים ומכרים לסדר להם.

האמת כשאני חושב על זה, נשמע כמו משהו שאפל יעשו.

בכל מקרה, אם הפתח קיים זה אפילו יותר פשוט ממחשב רגיל, בורג אחד לשחרור המכסה ושליפה של הדיסק.

פורסם

^

יש והיה לי התענוג להיפגש עמם במסגרת העבודה. יצא לי לקלל מספיק מארזים של ניידים בהם כל הפלטה התחתונה צריכה להתפרק בשביל שתגיע למשהו- כולל הבטרייה. ולא רק מדובר בברגים שסוגרים את הכל אלא העסק מוחזק ע"י קליפסים ש"עדיף" שלא תשבור אותם בזמן הפתיחה. משהו כזה:

204aca52b1bc31e7cf03aca7e9419c94

לא שזה בלתי אפשרי- אבל תמיד צריך לזכור שיש משתמש סטנדרטי שאין לו גישה או עניין לזה.

פורסם
לפני 3 שעות, BeBest כתב:

מי הפסיק עם פתח נפרד לדיסק? זה קיים בכל לפטופ שיצא לי לראות וקיבלתי אלי מלא של חברים ומכרים לסדר להם.

האמת כשאני חושב על זה, נשמע כמו משהו שאפל יעשו.

בערך כל יצרן שמיצר ללפטופים דקים ויוניבודי (כן כולל אפל אבל רחוק מלהיות רק הם)

בנוסף המון דיסקים בימינו זה כבר לא 2.5 אינץ׳ אלא במקרה הטוב סטיק של m2 nvme pcie ובמקרה הרע מולחמים.

מה שאתה מדבר עליו - יש לו עלות משמעותית מבחינת משקל , גודל הלפטופ , חומרים , יכולות פיזור חום וכו.

והתמורה? אפשר לשדרג חלק שכמעט אף אחד לא נוגע בו... 

רוב היצרנים עשו את החישוב וזה פשוט לא משתלם והחסרונות עולים על היתרונות.

בקיצר - עדיף למצא פיתרון תוכנתי סביר מאשר להתחיל לפרק את הלפטופ בבערך 99% מהמקרים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...