Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך להחליף טלוויזיה בחדר שינה (כנראה 43" \ טיפה יותר גדולה) -BLACK FRIDAY בפתח

Octavia-TSI11
שימו לב! השרשור הזה בן 776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר אור ,

בין הקיר עליו תלויה הטלוויזיה הנוכחית (סמסונג מדגם כלשהו שנתנתה לפני 5 שנים ) כ-2.5 מטרים .
לא מחפש טלוויזיה סופר איכותית , סה"כ מיועד לשימוש סטנדרטי לסדרות\סרטים מהאינטרנט , יוטיוב וחדשות (דרך IPTV ) .
אם תהיה לטלוויזיה מערכת הפעלה של אנדרואיד ,אוכל להתקין אפליקציות וזה ממש נחמד.
בנוסף אחבר לטלוויזיה את הנייח עם HDMI וכבל רשת (סיבים).
מהתרשמות ראשונית , שמתי לב ש LG מציגות תמונה ממש יפהאבל אין היצע של מסכים "קטנים" -עד 50" .
תקציב= 3K .
תודה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוב לוודאי שהמסך קטן  מדי יחסית למה שמקובל היום , יחד עם זאת, אני חושש לרכוש מסך גדול ייותר שעלול לפגוע בראייה לאורך זמן .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי לא ענו לך. האיתי גם בודק טלוויזיות של TCL. יש להם גודל "43.

ב2019 הטלוויזיה של ההורים התקלקלה. אז קנינו של היצרן הזה. קיבלנו שנה אחריות. עדיין עובדת. גודל "55 אז זה היה נחשב גדול.

הטלוויזיה מחוברת לממיר של HOT. ככה שאני לא יודע. איך  ה SMART שלה.

היום אלקטרה יבואן שלה. נותנים שלוש שנים אחריות. 

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...