Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנעל שתחליף את המגף האוסטרלי שלי

ירחמיאל
שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגיע הזמן להחליף את המגף הזה. הוא כבר ממש מתפרק.
הוא היה מאד נוח ולא נכנסו בו מים. נקודת התורפה היחידה אבל מאד קריטית שלו הייתה שאין לו אחיזה מספקת בקרסול, וזה אצלי די חשוב. אז כעת ברכש החדש אני רוצה שגם נקודה זו תטופל.

אז הדרישות הן כדלקמן:

נוחות הליכה, אחיזת קרסול/חלק אחורי של הרגל, מניעת חדירת מים, נעל גבוהה ולא חצאית (יעני מגף).
אין לי בעיה עם שרוכים, אין לי בעיה עם גורטקס. 

לאחרונה הסתכלתי על המותג מרל, לדעתי הוא עור משולב גורטקס? 
חשוב לציין שביום יום אני עם ניו באלאנס נושמות. הנעליים שאני מחפש במקום המגף האוסטרלי הן רק לימי גשם וקור.
בכלל, כאשר נכנסים ליוטיוב ומחפשים חוות דעת, אפשר ממש ללכת לאיבוד, לכן אשמח לקבל מניסיונכם האישי.
תודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה צריך משהו שהוא חצי אלגנט (כלומר גם לגיטימי ללבוש גם עם ג'ינס ומכופתרת) אז לטימרלנד יש דגמים מוצלחים, אתה יכול לקפוץ לאאוטלט.

אם אתה צריך נטו נעל עבודה, אז קטונתי מלהמליץ. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כמה שנים טובות עם רדבק קניתי בירקנשטוק qs700 ואמרתי שלום ולא להתראות לכל מגפי העבודה האוסטרלים.

ממליץ בחום אם תצליח למצוא.

• אהבתי 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, ירחמיאל כתב:

הגיע הזמן להחליף את המגף הזה. הוא כבר ממש מתפרק. הוא היה מאד נוח ולא נכנסו בו מים.

עולה מדבריך שרק מגף אחד ניזוק, אבל אתה לא כותב אם זה הימני או השמאלי. קשה לעזור לך למצוא לו מחליף בלי המידע הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...