Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כמה ימים, קניתי מוצר כלשהו שהוא בערך פי 4-5 יקר יותר ממקבילו הפשוט יותר, וקיבלתי שיפור של בערך 20 אחוז. אחרי זה נפל לי האסימון שכמעט כול מוצר יקר ששילמתי עליו הרבה כסף היה בסופו של דבר הרבה יותר שיווק ופרסום מאשר משהו ממשי לעומת מקבילו ה"תמורה למחיר".

האם יש לכם מוצר כזה שקניתם בלא מעט כסף והוא באמת היה שיפור ענק ? אחד כזה שאם הוא מתקלקל, אתם מחר רצים לקנות בדיוק את אותו מוצר/מקביל אליו? 

אם כן, אשמח לשמוע. 

ואגב, אני מתכוון למוצרים שהיה לכם נסיון עם המקבילים הזולים שלהם. ז"א לא מישהו שהשתמש עד עכשיו בטלוויזיה CRT 19 אינץ' ועבר ל-OLED 55 אינץ. אלא מישהו שהתמש במוצר מודרני זול ועבר למוצר מודרני יקר. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה מסך המחשב שלי. דגם U3011 של דל.

פאנל IPS עם איכות תמונה מעולה, גודל 30 אינץ' שהיה מאוד חריג בזמן הקניה, הרבה חיבורים דיגיטליים ואנלוגיים ורזולוצית 2K מטורפת לזמנה.

אחת הקניות הטובות ביותר שלי, רוב הזמן מאוד מרוצה ממנו. 

נמצא אצלי מעל 8 שנים, עלה כחדש כ- 6,000 שקל וזמן המתנה של חודשיים. היום הוא כבר קשיש, עבד המון שעות, לא תומך 4K, אבל עדיין עובד כמו ביום הראשון. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אזניות,תמיד הייתי עם אזניות פשוטות ולהוציא יותר מ100 שקל על אזניות נראה לי מוגזם.

איזה שבוע הייתי עם חברים באילת,הם חובבי אודיו וקנו את האזניות החדשות(דאז) של סוני WH-1000XM3.

אפילו אלוהים לא יודע מה גרם לי באותו רגע לקחת גם אריזה ולהוריד 1089 שקל על אזניות-מוצר שמעולם לא היה בסל התכנונים שלי אפילו.

אבל,התמכרתי ואין מצב שאני שם על עצמי אזניות אחרות-הנוחות,הסאונד,בידוד הרעשים.

מאפיינים שמאוד קל להתרגל אליהם אבל שמים אליהם לב מהר מאוד כשהם חסרים.

אם הן יחזיקו לי שנתיים-שלוש,הדגם הבא יהיה בדיוק אותן אזניות רק חדשות יותר,ייצאו כבר XM4.

קצת כמו לנהוג ברכב עם טורבו ואז לנסות לחזור לאטמוספרי,זה לא זה...

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האיירפודס פרו. זה לא המון כסף - אבל הן יקרות לסגמנט (במיוחד לפני שהמתחרות הוציאו מקבילות עם Noise canceling ששווה משהו באמת- כולם היו עסוקים בלהוציא מתחרות לאיירפודס הרגילות ב100 דולר ומטה). זה פשוט מוצר מעולה שאני משתמש בו כמה שעות כל יום.

דוק Thunderbolt 3 - Caldigit TS3+ - לכאורה יש כל מני מפצלי USB-c ב15 דולר וזה עולה מעל 200 - ועדיין - זה אשכרה יציב ומאפשר חיבור כמה מסכים רבי רזולוציה (4K) למקבוק פרו וטוען אותו.

Steelcase Leap V2 - יש כיסאות ב100-150 דולר בלי סוף , זה עלה 500 (מחודש , חדש עולה 1000) - וכן - זה בהחלט פי 5-10 יותר טוב מכיסא זול. כשהתחלתי לעבוד מהבית הגב התחיל לכאוב בלי סוף - זה פתר את זה סופית (בעבודה אני יושב על כיסאות של Herman miller - כמו ברוב חברות הטק הגדולות פה).

זה בערך בשלוף מה שאני חושב עליו מהשנים האחרונות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי זה ככה בנעליים בדרך כלל - קונה את הסדרות הביניים-גבוהות של NB/Brooks/Saucony, באיזור 500-700 ש"ח, וזה כמעט תמיד שווה את הכסף (חוץ מNB 990 שהיו נפילה).

בכלל, הכלל אצבע הוא שאם זה מפריד בינך לבין הקרקע - תשקיע בזה (נעליים, מזרון, צמיגים).

חוץ מנעליים - אוזניות סוני MX3 1000. שיפור מטורף לעומת JBL E65 שהיו לי לפני זה. שניהם קיבלתי או קניתי בהנחה דרך העבודה.

רדיודיסק Clarion CZ302 - נשמע יותר טוב מכל דבר אחר שהיה לי, וגם עבר איזה 4 מכוניות אצלי, כבר 7 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מיטה זוגית של הולנדיה, עלתה 48,000 שח אבל נמכרה ב 50%, עד היום אני ישן עליה הכי טוב, יש עוד הרבה דברים אבל זה מרגיש לי קצת שחצני

לפני כשעה, Liviur כתב:

זה עלה 500 (מחודש , חדש עולה 1000) -

איפה קונים מחודש שאפשר לסמוך עליו? אולי שווה לשלם משלוח לישראל

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

למרות שהפוסט הראשון אומר "ביוקר", אכתוב גם על דברים שהם בעיקרון בליגה של ה "ביוקר" אבל ניתן למצוא אותם בזול בלי לוותר על דבר.

אוזניות- סוני WH1000XM3. קצת פשפוש באיביי ומוצאים open box חדש ב 150 דולר, VFM בשמים, ומוצר שישרת למשך זמן ארוך (את הסוללה בפנים אפשר להחליף בכל תא ליתיום בסיסי, אין הגנות או אמצעי מנע, הקונקטור שנעשה בו שימוש סטנדרטי. קל למצוא סוללות מוכנות)

מכשיר סלולרי- LG V50. מקביל מבחינת חומרה לסאמסונג S10+, ומכיל כל מה שהסאמסונגים הפסיקו להכיל, כמו שקע אוזניות למשל. והמחיר? 1000 ש"ח ועודף, משהו כמו 700 ש"ח פחות מהסאמסונג, זה פשוט הזוי. אני שבועיים עם המכשיר והוא נהדר מכל בחינה, את זה אני אומר בתור משתמש עם דרישות הרבה יותר גבוהות מ 99% מהקהל.

רוצים גדול יותר וחזק יותר? ה V60 נמכר בסה"כ 1400~ לפני משלוח ומיסים, ומדובר במכשיר מקביל לסדרת ה 20.

VFM VFM VFM! וללא הקרבה כלשהי שאינה זניחה.

משהו שאכן קצת "ביוקר" למרות שקיבלתי עליו מחיר הזוי בסוף- המחשב הנייד הנוכחי, Asus G14, הדגם הבכיר בסדרה (פנל FHD 120HZ, לא ה WQHD 60HZ)

אף פעם לא דמיינתי שאוכל לקבל מחשב שמצד אחד הוא מפלצת ביצועים ופרודקטיביות, מעיף את המשחקים החדשים ביותר בהגדרות גבוהות בכיף, ומצד שני קטן וקל עם זמן סוללה מדהים.

אבל מעבר לזה, יש שדרוג שלא יסולא בפז שמדובר במחשב נייד- המקלדת פה פנומנלית. אהבתי את הנייד הקודם שלי (DELL INSPIRON 7000), אבל אחרי פחות מחודש עם הנייד הנוכחי אני מקליד עליו מהר יותר ויותר בנוח מעל השני אחרי 4 שנים. יבואו יצרני מחשבים וילמדו שיעור באיך עושים מקלדת מוצלחת. זה גיים צ'יינג'ר בשימוש היומיומי.

*לא קריטי אבל זה באמת בונוס נחמד: הרמקולים בנייד הזה הם הטובים ביותר ששמעתי במחשב נייד מעודי.

איכשהו קלעו בהכל, השדרוג לעומת הנייד הקודם הוא הבדל של עולמות, אני שמח על כל גרוש שהשקעתי.

פורסם

עפרונות של מיצובישי. כן כן. לא יודע אם ניתן בכלל להשיג בארץ. אחרי שחבר טוב נתן לי איזה צמד במתנה הבנתי שעד עכשיו לא היה לי מושג כמה עיפרון הוא כלי מוצלח - כשאתה לא משתמש בזבל המצוי ש-steadler דוחפים לך באריזות צבעוניות ומפונפנות.

מברגים של wera ומקדחים של alpen - כל אחד מהכלים הבודדים עולים כמו סט שלם של כלי סיני מקביל, התוצאה בהתאם. גם יותר נעימים לשימוש וגם התוצאה טובה יותר.

תחום הביגוד מאוד בעייתי, נפלתי יותר מדי פעמים על מותגים יקרים שהתבלו והתפוררו כעבור שנה. יוצא הדופן בצורה מובהקת - תיק מחשב/מצלמה של peak design, משמש אותי יומיומית כבר כמה שנים טובות והמחיר המופרע שלו היה שווה כל סנט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוזניות wh1000xm3 של סוני זה המוצר(למרות שלפעמים הקטע עם הביטול רעשים קצת חרא כי יש בעיה ברכיב בצד ימין והוא עושה רעש כזה).

שילמתי 1200 שקל עליהן כשהייתי חייל, בחירה לא רעה בכלל.

לפני כן הסתובבתי עם הגלאקסי באדס, אבל הפסקתי להשתמש באוזניות שנכנסות לתעלת השמע כי גם אם אתה על 50 אחוז ווליום זה הורס את השמיעה.

כל הנסיעות שלי עם האוזניות של סוני נהניתי, גם ברכבות עמוסות הרעש וגם באוטובוסים.

פורסם
לפני שעתיים, Liviur כתב:

Steelcase Leap V2

זה הכסא שלי בעבודה, ואלוהים כמה שאני מתגעגע אליו :)  ומתקמצן לקנות אחד הביתה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

איפה קונים מחודש שאפשר לסמוך עליו? אולי שווה לשלם משלוח לישראל

https://www.crandalloffice.com/shop/chairs/steelcase/462-leap-v2/remanufactured-steelcase-462-leap-v2-office-chair/

המקום היחיד שמצאתי שבאמת:

1. מחדשים בעצמם את הכיסאות ולא סתם קונים משומשים ומוכרים כ״open box״עם מליון אותיות קטנות.

2. יש להם reviews טובים - והמון מהם - ו0 בעיות בbbb וכו ותלונות בפורומים.

קניתי בעצמי , עוד כמה חברים קנו בעצמם.

הם מוכרים גם דרך אמזון (כך שאולי זה פתרון למקרה שהם לא שולחים בינלאומי דרך האתר שלהם).

זה עסק קטן - אז לא הייתי מהסס להרים טלפון לשאול

במקרה היה לי את הלינק כי חבר שלח לי באחת השיחות שלנו (ככה גיליתי שהם מוכרים גם דרך אמזון):

https://www.amazon.com/dp/B08PPVCCST/?coliid=I3TT85086KSPJR&colid=22A77E7UNEJWV&psc=1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה, באמזון הם לא מוכרים כרגע, אנסה לקנות מהם ישירות, עכשיו כשהדולר נמוך ביחס לשקל, אני מוכן להשקיע עד 3.5K בכסא עם 12 שנות אחריות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אופניים של טרק כיוונתי לתקציב של 7-8K קניתי בסוף ב15.5K שווה כל שקל.

כמו כולם כאן אוזניות של BOSE soundsport שווה את התוספת.

סלון של נטוצי (מקורי) - ימים יגידו אם זה היה שווה.

כלי עבודה - לאחר כמה נפילות עם מכשירים זולים קניתי פטישון מקיטה, משחזת זווית 9" מקיטה, מברגה בוש כחול, וכל המפתחות שלי הם של סיגנט...

את המזרן שלנו החלפתי מסימנס לאירופלקס ומצטער על כל רגע שחסכתי 3K....

פורסם

חולצות פולו של קולומביה (בסוף אוגוסט יש מבצעי 1+1 ואז זה ממש משתלם). קניתי את החולצה הראשונה לפני כ- 4 שנים, הצבע נשאר כמו שהיה ביום הרכישה. אמנם אני בעבודה משרדית עם מזגן אבל יש הבדל ענק בהרגשה ביחס לחולצות פולו של קסטרו ודומיהן. אפילו בטיסות ארוכות, כמו לארה"ב, בסוף הטיסה החולצה לא מיוזעת.

פורסם

בשר אצל איציק

• אהבתי 4
  • מצחיק 19
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...