Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני הולך לדבר עם הבנק, אני אשמח לדבר עם מישהו שמכיר את התחום (ספציפית, תחום הלוואות) ויכול לעזור לי להבין קצת יותר ממה שאני מבין כיום, ובתקווה שאין אינטרס לייעוץ לטובת הבנק...;-)

מסתמן שאני צריך למחזר הלוואה שיש לי. לא סכום גדול במיוחד, אבל כן צריך להגדיל אותה קצת ולמשוך אותה לאורך תקופה כדי שאוכל להתמודד עם ההחזרים בצורה טובה יותר. 

אני צריך ייעוץ לגבי תנאים, על מה אני יכול להתמקח עם הבנקאי, האם העובדה שאני סטודנט תועיל או תהיה בעוכריי, דברים בסגנון הזה. 

עד היום, בפגישתי עם הבנקאי, נאלצתי לקבל את המוצע לי כדברי אלוהים חיים והמצב הזה "דופק" אותי- אני בטוח שלממולחים ממני יש תנאים טובים מעט יותר ואשמח ללמוד איך לשפר את מצבי. 

תודה רבה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתמקד בהלוואת סטודנט, אלו ההלוואות עם התנאים הכי טובים, למיטב זיכרוני. 

תתמקד בזה שאתה עובד ולומד, זה נשמע רציני. אל תספר להם שהניק שלך הוא ברווז. 

יש להם יעדים למכור אשראי, אז הגידול שאתה מבקש, בהנחה שהחשבון מתנהל תקין, מתאים להם. 

ט.ל.ח

המציג אינו בנקאי

בכפוף לתנאי המבצע

כבר כמה שנים אני לא מתעסק עם בנקאות טהורה.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפשר גם הלוואה מקרן פנסיה/קופת גמל לרוב בלי ריבית. יש גם הלוואות לסטודנטים - ממליץ לבדוק דרך המכללה/אוניברסיטה

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...