Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, Liquidator כתב:

התייעצתי עם עורך דין מטעם ההסתדרות אמרו לי להגיש מכתב התפטרות.

איך אני מוכיח ההרעת תנאים?

התייעצת עם עו״ד, נכון?!

הוא איש מקצוע שמכיר את כל הפרטים, אנחנו הדיוטות שלא מקבלים ממך את הסיפור המלא באופן מסודר ועובדתי.

למה אתה שואל אותנו???

תעשה מה שהייעוץ המשפטי אומר.

לא אוהב, חפש ייעוץ משפטי אחר (קו לעובד).

אבל לפני שאת לוקח עצה - מה אתה רוצה?

אתה רוצה להמשיך לעבוד או שאתה רוצה, בתנאים האלו, להתפטר?

בכל מקרה, פשוט לא להגיע - לא עובד לטובתך בשום אופן.

• רעיון טוב! 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Just now, falou כתב:

התייעצת עם עו״ד, נכון?!

הוא איש מקצוע שמכיר את כל הפרטים, אנחנו הדיוטות שלא מקבלים ממך את הסיפור המלא באופן מסודר.

למה אתה שואל אותנו???

תעשה מה שהייעוץ המשפטי אומר.

לא אוהב, חפש ייעוץ משפטי אחר (קו לעובד).

אתה רוצה להמשיך לעבוד או שאתה רוצה, בתנאים האלו, להתפטר?

בכל מקרה, פשוט לא להגיע - לא עובד לטובתך בשום אופן.

ייעוץ משפטי זה לוקח זמן לא? להתייעץ איתם לא?

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

קודם כל תתייצב לעבודה.

במקביל תעשה את כל הבירורים וההתייעצויות.

להתייצב ככה ? אחרי שעשיתי להם בלגן שלא הגעתי כביכול?

פורסם

כמה ימים אתה כבר נעדר?

חשבתי שזה רק אתמול.

אם כבר התחלת את כל הבלאגן, אז באמת תמצא יעוץ דחוף ממישהו שיעבור על כל הפרטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 שעות, Liquidator כתב:

החלטתי אחרי מספר שנים במקום עבודה שאני לא מגיע יותר לעבודה בשל הרעת תנאים

מה ההרעה בתנאים?

יש הבדל בין גרמו לך לעבוד 12 שעות בלי תוספת תשלום לבין החליפו את הקפה מג׳ייקובס לעלית.

לפני 26 דקות, Liquidator כתב:

להתייצב ככה ? אחרי שעשיתי להם בלגן שלא הגעתי כביכול?

לדעתי בשלב זה אתה יכול לשכוח מהפיצויים.

אבל קח בערבון מוגבל את מה שאני אומר, ותתייעץ עם עורך דין.

לפני 9 שעות, Derish כתב:

הרעת תנאים עאלק, דור של נמושות נהיינו

נכון, צריך לבוא בגישה של סובייטי למהדרין - нас ебут а мы крепчаем

אתה חי בשביל לעבוד, לא עובד בשביל לחיות חו"ח. תזכור שתמיד אפשר להחליף אותך תוך שניה.

ובכלל, יש ילדים רעבים באפריקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, Ooga כתב:

תגיד שאתה חולה, כמו שעשית בשרשור הקודם..

אני יכול להביא אישור מחלה תאכלס אבל זה נראה לך יעזור? הם ידעו שזה פרנציפ.

פורסם

לא הבנתי משהו.

אם הבוס מתחנן שתחזור, ועוד משסה בך את העובדים האחרים, סימן שמעריכים אותך בעבודה ולא רוצים שתעזוב.

אולי, במקום ללכת ראש בקיר, תחזור לעבודה, ותנסה להגיע איתם לקונצנזוס כלשהו, כדי לבטל את ההרעה בתנאים או לפצות עליה בצורה כלשהי.

ואם עדיין לא יסתדר, לחפש מקום עבודה חדש. בעצם תחפש מקום עבודה חדש בלי קשר, אם רע לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

לא הבנתי משהו.

אם הבוס מתחנן שתחזור, ועוד משסה בך את העובדים האחרים, סימן שמעריכים אותך בעבודה ולא רוצים שתעזוב.

אולי, במקום ללכת ראש בקיר, תחזור לעבודה, ותנסה להגיע איתם לקונצנזוס כלשהו, כדי לבטל את ההרעה בתנאים או לפצות עליה בצורה כלשהי.

ואם עדיין לא יסתדר, לחפש מקום עבודה חדש. בעצם תחפש מקום עבודה חדש בלי קשר, אם רע לך.

יש בזה משהו אבל הסיבה היא גם מחסור חמור של עובדים בחברה.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

למיטב הבנתי הוא רוצה שנגיד לו שהוא צודק ושהכל יהיה בסדר אם ימשיך באותו כיוון. בסצנריו האופטימלי - הוא ימשיך לא להגיע לעבודה, הבעיה תיעלם מעצמה והכסף יכנס לחשבון. כי ככה זה עובד בחיים.

• מצחיק 1
פורסם

"הרעת התנאים" שאתה מדבר עליה זה בעצם העובדה שיש עובד יחיד שמקבל משמרת X וכל השאר לא מקבלים אותה?

או שיש פה קייס מעבר לזה?

תפרט ותגיב לנו בצורה קצת יותר מפורטת, לתת חצי משפט על כל 5 אנשים שכותבים לך פה משהו זה לא יעזור. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 7 דקות, iEminem כתב:

"הרעת התנאים" שאתה מדבר עליה זה בעצם העובדה שיש עובד יחיד שמקבל משמרת X וכל השאר לא מקבלים אותה?

או שיש פה קייס מעבר לזה?

תפרט ותגיב לנו בצורה קצת יותר מפורטת, לתת חצי משפט על כל 5 אנשים שכותבים לך פה משהו זה לא יעזור. 

יש אפלייה מכוונת של עובד שבאותו תפקיד כמו שלי שזה תפקיד עם משמרות שעובד רק בקרים ולא במשמרות, שחקרתי את אותו עובד הוא טען שהוא לא בהעסקה מיוחדת כפי שהבוס אמר, אותו עובד טען שהוא מכיר שנים מנהל בכיר מאוד בחברה (לא זוטר) אחד שהוא חלק מהבעלי שליטה במניות של החברה, הוא סידר לעובד שם עבודה ואמר לו צריך משמרות אותו עובד אמר לו שיסדר לו ללא משמרות ואז דרך אותה קומבינה הוא סידר לו רק משמרת אחת קבועה.

עובד שני שעובד גם הגיעו איתו לסוג של הסכמה לעבוד באופן קבוע X פעמים בוקר, אני בעצם לא עובד משמרות בפועל אלא עובד משמרות קבועות אך לא באותם ימים שהם לרוב ערב.

פורסם

מה שאתה בעצם אומר שאתה רוצה השוואת תנאים. אבל זה לא נחשב הרעת תנאים מבחינתך האישית.

אם עבדת כל הזמן משמרות ועכשיו גילית שאחרים מקומבנים ממך ויש להם משמרת קבועה איך זה מרע את התנאים שלך?

אם עבדת משמרות ורוצים שתמשיך לעבוד במשמרות התנאים שלך לא השתנו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, TZR84 כתב:

מה שאתה בעצם אומר שאתה רוצה השוואת תנאים. אבל זה לא נחשב הרעת תנאים מבחינתך האישית.

אם עבדת כל הזמן משמרות ועכשיו גילית שאחרים מקומבנים ממך ויש להם משמרת קבועה איך זה מרע את התנאים שלך?

אם עבדת משמרות ורוצים שתמשיך לעבוד במשמרות התנאים שלך לא השתנו.

המושג הרעת תנאים הוא גם מושג של פגיעה במשמרות ואפלייה בין עובדים אז בהחלט יש כאן הרעה רק עליי לאשש את טענותי ורק אז לכתוב מכתב התפטרות ובמידה וזה יחשב הרעה יקבל 100 אחוז פיצויים.

יש הבדל בעבודה במשמרות למשמרות קבועות.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator

• תוכן חדש...