Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עילי - היתכן שכדי להגיע לצינור הניקוז יש לפרק את המאייד

Coro
שימו לב! השרשור הזה בן 795 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המזגן החל להסריח לאחר ניקוי של איש מקצוע.

בעת הניקוי יצא המון לכלוך, המאייד והמאיץ נקיים, אבל כנראה לכלוך נתקע בצינור הניקוז.

לאחר שפיכת מים על המאייד הריח עובר ליום-יומיים.

איש המקצוע אומר שהוא לא יכול להגיע לצינור הניקוי. כדי להגיע אליו, יש לפרק את כל המזגן לטענתו, שירות של 1000 ש"ח.

לא יודע כבר מה להגיד לאנשי מקצוע - אני רוצה ניקוי? רוצה שיפרקו את הכל? שלא סתם ינצלו חוסר ידע.

מדובר במזגן אלקטרה 1כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עצה מקצועית, אבל אני הייתי סותם את פתח היציאה וממלא את הצינור בחומץ עם סודה לשתייה. נותן לזה לנוח לילה ושוטף עם מים רותחים. 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כנראה מבלבל מושגים.

צינור הניקוז נמצא בתחתית האמבטיה, ולא מאחורי המאייד.

אם יש גישה לאיזור החור בצד השני של הקיר, אפשר לנתק את צינור הניקוז מהניפל.

אם לא, אפשר לנסות לשטוף דרך האמבטיה.

אם לא, אפשר לפרק את כל היחידה הפנימית ולמשוך אותה מעט החוצה.

זה לא שירות של אלף שקל.

טלף שקל זה מחיר של התקנה קומפלט

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצינור ניקוז הולך לביוב או יוצא מחוץ לבית?

אם יוצא מחוץ לבית אולי בצעו את ההתקנה עם קידוח בצד ימין ככה שהצנרת גז והצינור ניקוז יוצאים ישר החוצה עם החיבורים ואז לא אפשרי לגשת לצינור ניקוז/חיבורי גז, 

אם יש גישה מבחוץ זה הכי טוב, אם אין גישה אז צריך לפרק את הכיסוי פלסטיק של המזגן לפרק את הצינור ניקוז מהמגש ולעשות רוח (פו) בתוך הצינור ניקוז. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניקוז יוצא ישירות החוצה לא לביוב. החור בקיר בצד שמאל והטכנאי אמר שפתח הצינור בצד ימין.

נשפתי לצינור ניזוק מבחוץ לא קרה כלום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...