Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמות אני לא חבר שלך יותר 

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סעמק, הגיל עושה את שלו. זכרתי שמישהו דיבר על הנושא, והנחתי שזה היה פה בפורום. בדיעבד אני מבין שהייתי צריך פשוט לעבור על ההודעות שלי בוואטסאפ. 🤦‍♂️

פורסם

ואנחנו, פשוטי העם שלא מחוברים אליכם בוואטסאפ, לא מגיע לנו ליהנות מאוצרות ידע תחזוקת המזגנים שלכם?

שתפו!

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 56 דקות, borsood כתב:

ואנחנו, פשוטי העם שלא מחוברים אליכם בוואטסאפ

אתה בטוח שאתה רוצה להיות מחובר אליהם בווצאפ?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בין פורנו גמדים לבין בדיחות של ישראלים מתנשאים ברילוקיישן, ניטש המליץ לי לפני כמה חודשים על חצאית למזגן בסגנון הזה: https://aliexpress.com/item/4001010721740.html

היות ומשלוח מחו"ל לא עומד כרגע על הפרק, אשמח להמלצות נוספות בכיוון שאפשר לרכוש בארץ. או סתם רעיונות לכלים שימושיים שיש לכם בבית ורוב האנשים לא מודעים לקיומם.

הרקע לסיפור הוא שגיסי בדיוק סיים להתקין עצמאית שני מזגנים עיליים בדירה שלו. יש לו יום הולדת עוד איזה שבועיים וחשבתי שזה יכול להיות רעיון טוב למתנה.

פורסם

על הגרניק הנטען (שאזל המלאי) בלינק ש A_LEX לינקק עשיתי סרטון ביקורת :wink:

את שלי רכשתי ממקום אחר, במחיר אחר. 

לידיעה.

מעבר לזה אין לי המלצות נוספות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני יכול להעיד מנסיון שהנ"ל עובד מצויין גם לשטיפת אופנועים ותריסי רפפה. לא בדקתי, אבל נראה לי שאמור לעבוד היטב גם על ילדים עד גיל 8 שאוהבים להתלכלך בחצר.

פורסם
בתאריך 13.11.2022 בשעה 12:47, Derish כתב:

הרקע לסיפור הוא שגיסי בדיוק סיים להתקין עצמאית שני מזגנים עיליים בדירה שלו. יש לו יום הולדת עוד איזה שבועיים וחשבתי שזה יכול להיות רעיון טוב למתנה.

מה תקנה לו ליום הולדת מרסס לניקוי מזגנים?...קצת חלש 😁

אם כבר, תקנה לו כלי לביצוע הפשלות, כלי לכיפוף צנרת, סעפת שעונים למילוי גז ומשאבת וואקום...או משהו אחד מאלו והוא כבר ישלים לבד סט כלים נדרש להתקנת מזגנים, בהנחה שאין לו.

פורסם

הצעה דומה עלתה בפורום מקביל. העניין הוא שהמזגנים כבר הותקנו ועובדים היטב, כך שאין כרגע סיבה להיכנס להם לקרביים או לעשות דיאגנוסטיקה. למצוא מתנה להייטקיסט בן 48 שכבר יש לו הכל בחיים זה אתגר באופן כללי, שמסתבך עוד יותר כשמדובר במינימליסט כרוני שלא שותה ולא מעשן. אבל התבקשתי לעזור ע"י המשפחה בארץ וזה הרעיון היחידי שהיה לי למשהו שאולי עוד אין לו ואפשר לרכוש בתקציב סביר.  פאק איט, שיסתדרו לבד.

• תוכן חדש...