Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
יש לי מצבר "אזעקות" שנמצא בסביבה לא יציבה וחשוף לזעזועים (לא משמש למע' אזעקה, אלא יושב על אופנוע אספנות).
על החוט שמתחבר לקטבים המחוררים שלו הרכבתי סופיות עם לשונית נעילה. אני תמיד מנתק את חוט הפלוס מהמצבר לאחר כל נסיעה, למניעת זליגה (מותקנת מע' טעינה + הצתה מודרנית שתמיד צורכת מעט, גם כאשר המנוע מודמם, והכלי לא נוסע לעיתים תכופות).
הדבר הזה מחזיק כשנה, מעולם לא היה יציב יותר מדי ועם הזמן מקבל בלאי וכבר לא יושב צמוד; הסופית לא אוחזת היטב בקוטב ואני חושש ממעבר זרם לא רציף.
בינתיים אני מכווצ'ץ' את הסופית עם צבת, אבל זה לא מחזיק לאורך זמן.

 

האם קיימת בעולמנו המופלא שיטה לחבר בין הקוטב של המצבר לבין חוט כלשהו? הכוונה לשיטת חיבור הניתנת לניתוק פה ושם.

 

 

מצבר.webp

סופית חוט עם נעילה.png

פורסם (נערך)

אם לא מפסק, אולי משהו כזה יוכל לעזור- אבל ניתוקים מרובים ימשיכו להרחיב לך את הסופית ולגרום למגע גרוע. 

מפסק נשמע כמו האופצייה הטובה ביותר לדעתי הלא מוסמכת בעליל לכלום ושום דבר. פלוס למפסק ניתן לייצר תושבת עיגון כדי שגם הוא לא ירטוט וישתחרר מהמקום בעצמו.

היה פה שירשור מעניין של ירחמיאל על סוג מעניין של לוסטר קלמרות לשיחרור מהיר ("מתג" ולא בורג), אולי זו גם תוכל להיות אופצייה עבורך.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפשר לאלתר משהו.
1. תרחיב את הקדח בנעלי הכבל במצבר לקוטר 2.7 מילימטר.

2. תחליף את הסופיות לסופיות עם קדח בקוטר 2.5 או 3 מילימטר.

3. חבר את הסופיות בעזרת בורג M2.5 מנחושת/פליז+אום מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה מחפש ניתוק מוחלט ולא מפסק, קיים פתרון בעולם ה-RC (מכוניות/טיסנים על שלט). מחברי סוללות כאלו מיועדים לזרמים די גדולים ולניתוקים תדירים לצורך טעינה.

  • מעניין 1
×
×
  • תוכן חדש...