Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא יודע אם זה התחיל לאחרונה לאחר עדכון כלשהו, או שבמקרה הראוטר שלי החליט להעביר את הרשת לדר גבוה בשל צפיפות בתדרים הנמוכים, אבל מכשירי ה apple שלי לא סורקים בכלל את הרשתות האלחוטיות בתדרים האלה. מדובר ב- macbook air m1 ו- ipad pro m1.

ערוץ 149 לא עובד, וגם ערוץ 100 לא עובד. בערוצים הנמוכים 36-48 עובד מצויין, אבל צפוף בהם.

שאר המכשירים בבית מתחברים בלי בעיה.

יש למישהו מושג?

תודה

פורסם

נשמע דיי מוזר.

יש לי כמה וכמה מכשירים מבוססי m1 (כולל מיני עם m1 , ואייפד פרו 11) ואין לי שום בעיה כזו.

איזה ראוטר זה ?

(יש לציין אבל שאני עם ראוטר מש עם 2 bands 5ghz - אחת בתדרים גבוהים ואחת בנמוכים. כשאני קרוב לראוטר זה תמיד בוחר בתדרים הגבוהים בלי בעיה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זו נקודת גישה של ubiquiti, uap-ac-pro.

קיבלתי כבר תשובה בפורום אחר שמכשירי אפל מזהים מיקום ומגבילים תדרי עבודה לפי הרישוי המקומי.

זה כמובן בתאוריה, כי התדרים האלה מאושרים די מזמן בישראל, אבל כנראה אצל אפל זה לא מאושר.

כל עוד אני מוגדר בישראל זה לא יעבוד בתדרים האלה.

• תוכן חדש...