Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה איזה שנה - שנתיים מהשרשור האחרון לא?

בכל מקרה, היום יושב על Cougar Armor.
לחיוב: משענת גבוהה שמאפשר להשעין את הראש,

עוד יותר לחיוב - רקליינר ומשענות יד מתכווננות ב6 כיוונים.
לשלילה: דמוי עור - Never Again, רק בד.

מנגנון נדנוד מעפן שעם השנים הפך למשוחרר מדי, גם במצב הנעול הכסא זז לא מעט.

חריקות

שאסי לא מספיק חזק (ריתכתי את הכסא פעמיים בבסיס ועוד פעם אחת במסגרת - ב3 שנים) ואני סה"כ 85-90 ק"ג בתקופה הזאת.

בקיצור - מה אני מחפש ואשמח לעזרתכם בזה?
גב גבוה (עם תמיכה לראש\צוואר), רקליינר טוב למצב עבודה ולמצב 'הימרחות', בד נושם ככל האפשר, איכות הרכבה בניה גבוהה, משענות יד מתכווננות (לפחות בגובה).
תקציב - 1200 ש"ח נשמע לי מספיק, לא מחפש הרמן-מילר אם נדרשת מתיחה קלה - סבבה, אבל לא יותר מזה.
לא ממש איכפת לי איך הוא נראה, ואני לא צריך RGB או שיהיה 'גיימינג', רק שיהיה נח ויענה על הדרישות הנ"ל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין תחליף ללכת לחנות ולשבת. זה הגב שלך.

לצורך העניין - יש לי בבית כסא של ווקסמן שעלה כ1000 ש"ח והוא הרבה יותר נוח לי מההרמן מילר (הסבבה בפני עצמו) שיש לי במשרד.

פורסם

במקרה שלי - רייסר. אבל שוב, זה אינדבידואלי. לי הוא מרגיש כאילו בנו אותו בשבילי, אחי ישב עליו ואמר שממש לא נוח לו.

יש גם 3 שנות אחריות שהם מכבדים.

פורסם

יותר כסא גיימינג אבל נוח גם ככסא משרדי - T3 RUSH.

יש לי אותו כבר מס. חודשים ואני ממש מרוצה. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני כשעה, nev כתב:

אין תחליף ללכת לחנות ולשבת. זה הגב שלך.

לצורך העניין - יש לי בבית כסא של ווקסמן שעלה כ1000 ש"ח והוא הרבה יותר נוח לי מההרמן מילר (הסבבה בפני עצמו) שיש לי במשרד.

אין שום ספק, לא אזמין בלי לשבת.

אני מתייעץ פה בשביל כיוונים, אין לי זמן ורצון לתור אחר כסאות בכל רחבי תבל.

הRACER של וקסמן למשל לא עונה על הדרישה הבסיסית של לא עור או דמוי עור.

לפני 47 דקות, Shmulik_Miata כתב:

יותר כסא גיימינג אבל נוח גם ככסא משרדי - T3 RUSH.

יש לי אותו כבר מס. חודשים ואני ממש מרוצה. 

נראה ממש זהה לשלי, רק בד וכריות שונות.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, shellcase כתב:

ואשמח לעזרתכם

אני שוקל קצת יותר ממך וכבר יותר משנה אני יושב על וקסמן מדגם ברוקר, מאוד נוח. יש דגם עם תמיכה לראש בשם ברוקר H. זה קצת מעל התקציב, אבל היה מבצע לפני שבוע/שבועיים שהכניס את הכיסא לגזרת התקציב, שווה לבדוק בחנויות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כל הבעיות שאתה מציין (חופשים וכו, וצורך בתיקונים) + הימור אם זה נח + זמן אחריות קצר (3 שנים זה קצר) - אלו הסיבות בדיוק שהפסקתי לקנות כיסאות זולים.

קונים פעם אחת , בוכים פעם אחת ואח״כ ממשיכים הלאה.

(ויש לי כמה חברים עם הרמן מילר , סטילקייס ושות שעם אותו כיסא כבר עשור ומעלה - והם עדיין כמו חדשים).

בנוסף - העניין הוא טיפה פחות אם הוא הכי נח אולטימטיבית (לזה - הכורסאת לייזי בוי שלי לוקח כל כיסא משרדי בסיבוב) אלא איך אתה קם ממנו אחרי 8-9 שעות ישיבה.

לכן כל הלשבת כמה דקות - מבחינתי - נותן מעט מאוד ערך.

לפני הקורונה היה לי כיסא דמוי הרמן מילר (שקיבל ביקורות מ ע ו ל ו ת גם באתרי סקירות של כיסאות כגירסא הזולה של האארון מבחינת השוואה) - וכל עוד ישבתי עליו שעה פה ושם לגמרי עשה את העבודה - אחרי חודשיים שעבדתי מהבית קניתי את מה שיש לי כרגע וסגרתי את הפינה. (עובד כבר שנתיים וחצי ויושב עליו כל יום - 0 בעיות)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז היום הייתי בד"ר גב וישבתי על זה:
https://www.dr-gav.co.il/chairs-tables/chairs/office-chairs/201hlc1388fblk

היה נוח ברמה סבירה++
אבל החלטתי שאשב על עוד כמה כסאות לפני שאקנה.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...