Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש דירה ישנה שצריכה שיפוץ קטן שכולל החלפת כל דלתות הפנים והנחת פרקטים על כל שטח הדירה.

מה הסדר הנכון לעשות את זה?
עוקרים את הדלתות הקיימות, מניחים פרקטים ואז חוזרים לשים דלתות?

מי אחראי על איזה שלב?

איך גורמים לחברת הדלתות לא לריב עם חברת הפרקטים של מי האחריות על מה ומה הסדר הנכון?

טיפים כללים בנושא עבודה שכזו?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הסדר שכתבת הוא המועדף עלי.

כך אני נוהג לדרוש במשרדים שבהם יש מסדרונות עם הרבה דלתות.

הגמר סביב המשקופים הכי מוצלח כך.

אין שום סיבה שהמבצעים יריבו.

אתה רק תפקח שלא יגרם נזק למבצע הראשון על-ידי המבצע השני. (מיגון נקודות המפגש וכו').

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא בטוח שהבנתי, איזה גמר סביב משקופים? האם המשקופים החדשים צריכים להיות מורכבים לפני הפרקט או אחרי והם יושבים עליו?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סדר הנכון

להסיר את המשקופים

להתקין את הפרקט

להתקין את הדלתות

מתקין הפרקטים חוזר להתקין את הפנלים האחרונים שצמודים למשקוף ואת הספים,

אין בעיה לעשות מדידה של הדלתות לפני שהפרקט הותקן,

אני עובד בחברת דלתות והתוצאה תהיה הכי טובה אם עובדים לפי הסדר הזה

• אהבתי 1
פורסם

אם המשקופים כבר נמצאים כשבא מתקין הפרקטים, הוא יצטרך לחתוך את הפרקט סביבם.

גם אם הוא אלוף הדיוק, יראו רווח קטן בין המשקוף לפרקט.

אם קודם מרכיבים פרקט, אז המשקוף בא מעליו, ומסתיר (מכסה) את חוסר הדיוק, אם קיים.

כמו שאמרו מעלי- מסירים משקופים ישנים (בין אם ע"י מתקין הדלתות, או מישהו נפרד). מגיע ספק הפרקט מתקין פרקט כשאין משקופים שמפריעים לו.

מגיע מתקין הדלתות, מתקין את הדלתות.

מתקין הפרקט בא ומשלים פנל, לפי הצורך.

זה האידיאל. 

יהיה לך קשה לקבל את השירות הזה, כי זה מצריך משניהם לבוא פעמיים.

כשזה קבלן שיפוצים ראשי שמביא קבלני משנה (עמו במשרדים גדולים, למשל), זה לא בעיה, כי אני מכניס את זה במפרט שהוא חותם עליו. בבתים פרטיים בדרך כלל מוצאים איזו שהיא פשרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תת שאלה, דלתות הזזה, עדיפות במשהו או שהפוך וכדאי להימנע?

המחיר שלהם גבוה / נמוך ביחס לדלת רגילה?

(בלתי אפשרי למצוא מחיר לדלת באינטרנט, נותן הרגשה של "תבוא נראה בכמה אפשר לדפוק אותך", אני שונא את זה כל כך)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לדלתות הזזה יש יתרון של מקום וכל השאר חסרונות.

קשה להגיע לאיטום אלא אם יש מסילה ברצפה, רועש, גלגלים שמתבלים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משקופים אפשר להסיר לבד. זה לא כזה ביג דיל. 

המשקופים ה"חדשים" מתפרקים הרבה יותר בקלות. הישנים - צריך בכוח ובזהירות.

דלת הזה - מה שנהג לילה כתב.

מחירי דלתות - הגדולים לא יתנו "חמדיה" "פנדור" וכו'. - תבוא. נדבר. כי זה תלוי במספר דלתות. תוספות ושטויות כאלו.

האמת אני גם לא ממליץ עליהם. בתור לקוח קטן תקבל יחס לא משהו. הם עובדים חזק מול קבלנים.

אבל מחיר כללי אפשר למצוא ברשת:

https://www.midrag.co.il/content/Price/8562

להום סנטר יש אחלה דלתות:

https://matadoor.co.il/

לא יודע אם המחיר שפה אקטואלי או לא. אבל נשמעת עסקה טובה.

בכל החברות המתקינים הם פרילנסרים. אתה יכול גם להתקשר למתקין (לדוגמא דרך מדרג) - להגיד לו מה אתה רוצה - והוא ייתן לך הצעה ואתה סוגר הכל מולו.

יש לזה גם יתרון כי בסופו של יום להתקנה תפקיד קריטי פה. וככה אתה יכול לראות לפי הביקורות מי הולך להתקין. שאתה קונה מחברה זאת הגרלה מבחינתך.

שיש פחות מ-3-4 דלתות ובייחוד שיש דלת אחת, הרבה מתקינים לא אוהבים לקחת את העבודה. ואתה יכול להתקשות למצוא מישהו שיבוא לעשות את זה ואם יסכים המחיר יהיה בהתאם.

ודבר אחרון - אני שהחלפתי דלתות "של פעם" לדלתות חדשות לא הבנתי כמה הן רגישות למים.

היום זה כבר די סטנדרט, אבל ממליץ לך לקנות רק דלת שהחלק התחתון שלה ושל המשקוף (או כולה) - עמידות לנוזלים - בד"כ עשויות מפולימר כלשהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה, נראה שעם אצבע באוויר ל 6 דלתות 20,000 צריך להספיק לדלת איכותית ועבודה טובה.

לבחור מתקין במדרג ולעבוד איתו זה רעיון שלא חשבתי עליו, יש לי נסיון טוב עם בעלי מקצוע משם

היה לי בראש שזה תמיד מישהו מהחנות (גם בדלתות וגם בפרקט)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יישאר לך הרבה עודף.

החלפתי לפני שנה וחצי 8 דלתות בפנדור בפחות מ 17 כולל פירוק הישנות והרכבה (דלתות חרוטות כולל צירים נסתרים ובחלק בתי מזוזה).

העדפתי מתקין שלהם לאחריות אחת.

פורסם

גם שאתה מזמין ממתקין זאת אחריות אחת. אתה לא מתעסק עם החברת דלתות. יש בעיה? מדבר עם המתקין. 

לגבי פנדור - אין להם מתקינים שכירים שלהם למיטב ידיעתי.

אתה מזמין בחנות. הם מתאמים לך מול מישהו מהמאגר שלהם שהוא כאמור פרילנסר שעובד עם מי שיוצא.

אגב, לא יודע אם יצא לך לממש אחריות באחת החברות האלה. אבל בד״כ הם שולחים אותך למתקין בהתחלה. 

פורסם

אם המתקין רוכש את הדלתות זה גם בסדר. הכוונה היא ספק אחד.

אצלי פנדור שלחו איש שלהם לקחת מידות ומתקין שהוא פרילנסר אבל התעקשתי שהתשלום ייעשה דרכם כך שהם אחראים עליו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

מתעלק. אני צריך להתקין בקרוב שתי דלתות לטווח של 2-4 שנים.

חבל לי לשפוך על זה הון. מה המינימום שהוא עדיין סביר בתחום הדלתות?

כמו כן יש לי שתי דלתות חדשות במחסן בלי משקופים, יש משהו לעשות איתם? או שהן הכנה טובה לשולחן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רכשתי בשעתו דלתות זולות בגבע כרמל, החנות נקראת "דלת צלחה". מדובר בתוצרת איטלקית בגדלים סטנדרטיים (50-110 סף"מ בדילוגים של 10 ס"מ), והמתקין מתאים את המשקוף לפתח האור, בלי מדידה מקדימה.

להגיד שאני מרוצה? קיבלתי דלתות באיכות שמתאימה למחיר. בידוד תרמי ואקוסטי מצויין, אבל הציפוי קצת רגיש. לשנים בודדות הן מצויינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

מתעלק. אני צריך להתקין בקרוב שתי דלתות לטווח של 2-4 שנים.

חבל לי לשפוך על זה הון. מה המינימום שהוא עדיין סביר בתחום הדלתות?

כמו כן יש לי שתי דלתות חדשות במחסן בלי משקופים, יש משהו לעשות איתם? או שהן הכנה טובה לשולחן.

מינימום? יש דלת שנקראת דלת קבלן.

https://www.amrusi.co.il/קומפלט-אורן

תיאורטית יש. אתה יודע מי היצרן שלהם? כי משקוף זה לא סטנדרט. 

אם זה יצרן קיים והדגם עדיין מיוצר או שניתן להשיג לו משקופים והגודל שלהן מתאים. אז אפשרי.

• תוכן חדש...