Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ספת בד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות וחג שמח,
במשפחה יש ספת בד די חדשה שאחד החתולים הקיא עליה...
הם לא מעונינים כרגע לשלוח אותה לניקוי מקצועי.
האינטרנט מלא בעצות ושיטות; האם כדאי לרכוש חומר ייעודי ואם כן - איזה?

או פשוט ללכת עם הרעיון של אבקת כביסה ומים?

פורסם

כמו שציינת האינטרנט מלא טיפים לחומרים שיש לנו בבית. 

מג'ל גילוח, דרך חומץ, סודה לשתייה ועוד. 

רובם כשלעצמם גם יעשו את העבודה. 

העניין הוא עם ספות שזה תלוי הבד ודרך הפעולה. 

חשוב לזכור שבמידה ומנקים נוזל שנשפך באמצעות נזול אחר, תהיה ספיגה פנימה של חלק מהלכלוך. 

לכן יהיה יתרון בהטיה שלה הספה לפחות קדימה ב90 מעלות כדי לצמצם את הספיגה ונזילה כלפי מטה  עד שמתייבש. 

חברות המפרסמות ניקוי מקצועי עושות זאת באמצעות מיכשור שיכול לשאוב את הנוזלים ואף להשתמש בקיטור, מה שמשפר את הפעולה אבל גם מייקר. 

בשביל מה שתארת הייתי משתמש בקערה עם מעט נוזל כביסה ולא אבקה  (ממש מעט) וסודה לשתייה. 

שפשוף, ספיגה וניגוב. 

שוב זה גם תלוי סוג הבד. 

• אהבתי 1
פורסם

ניקיתי את המושבים ברכב עם מוצר של יעקובי.

מגיע באריזה אדומה עם מברשת ועולה 25 שקל,עשה עבודה לא רע.

ראיתי פרסומים וחוות דעת טובות על מוצר של גרישמנס.

לא יודע כמה הוא עולה,אבל שווה לבדוק.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 4 שעות, mh53 כתב:

הזמנתי את המוצר של גרישמנס אתמול, לכיסאות פינת אוכל עם כתמים לא נעימים, אעדכן כשיגיע

אודה ללינק למוצר בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המוצר של גרישמן נחמד. יש לי אותו תמיד בבית. אבל לדעתי הוא הפך לאחרונה ל OVER RATED מאוד.

ברווז - זה המוצר:

https://grishmans.co.il/

זה מוצר טוב. שמגיע באריזה עם מברשת וחתיכת בד לבנה לספוג איתה אח"כ. אז מהבחינה הזאת הוא נוח.

המחיר מוגזם. יש אותו כל איזה חודש חודשיים ב"מבצע" שמוריד איזה 20-30 שקל. עדיין יקר.

פשוט נהיה קטע שאנשים מצפים ממנו לניסים ונפלאות - וזה לא יעשה את זה. והמחיר שלו הוכפל בערך בשנים האחרונות.

אופציה זולה יותר זה לקנות APC או מנקה ריפודים איכותי לרכב ולהתשמש בו. המחירים משמעותית זולים יותר והם לא נופלים מהגרישמנס.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הספוט קלינר של ביסל יעשה את העבודה הכי טוב ובכלל עם ספות בד כדאי שיהיה בבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...