Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי היקרה חוגגת החורף יום הולדת 50.

חשבתי לקחת אותה לנופש אירופאי בדצמבר, סביב הכריסמס. הבעיה שעקב מלחמת רוסיה אוקראינה ומשבר האנרגיה, צופים שיהיה חורף קר יותר מתמיד.

אם אני מבין נכון אמורות להיות מגבלות על חימום ותאורה, בבתי מלון ובמבני ציבור:

https://www.schengenvisainfo.com/news/energy-crisis-what-visitors-travelling-to-germany-should-expect-this-fall/

מישהו יודע להעריך כמה זה אמור להשפיע על אוירת החג ועל ההנאה מהטיול?

חשבתי על תוכנית אלטרנטיבית, נסיעה ליעד חם: סיישל.

מישהו היה ויכול להמליץ לחיוב או שלילה?

אשמח גם לשמוע עוד רעיונות לחו״ל בדצמבר ינואר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין לי מידע על מה ששאלת, אבל קח גם בחשבון שהמון דברים סגורים בחג עצמו, כולל מסעדות, חניות ואטרקציות תיירים.

להגיע לפני זה סבבה, יש המון שווקים וצבע, אבל החג עצמו די מת.

פורסם

החג עצמו הוא יום אחד, ב 25

עדיף להגיע לפני, אך גם ב 25 יש מה למצוא פתוח (חיפשנו את מה שפתוח - לדג' מוזיאון והשארנו לתאריך הזה)..

• אהבתי 1
פורסם

כן. מכיר את עניין התאריכים, לא פעם ראשונה באירופה בתקופה הזו.

שואל ספציפית לגבי התנאים השנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע לגבי תנאים.

אבל אתמול בדקתי לאן אני יכול לטוס, ובנתיים שמרתי לעצמי את הדיל הבא:

ויינה , אוסטריה- 6.1-9.1 שישי עד שני.

444שח עבור שני כרטיסי טיסה הלוך חזור(מצאתי דרך skyscanner).

1765שח מלון מריוט(רשום שהוא 5 כוכבים) כולל ארוחת בוקר(מצאתי דרך booking).

1100שח לאדם.

• אהבתי 1
פורסם

הייתי עם אשתי וחברים בברלין בקריסמס 2019 ולא השתמשנו בחימום בשום שלב.

מקומות שפשוט היו מחוממים כגון קניונים וכד' דווקא היוו מטרד שכן אתה הולך בחוץ לבוש בהתאם ל 2- מעלות ואז נכנס ל 20+ וצריך להתפשט. מעיק.

היופי שהטמפ' היתה די אחידה בין היום ללילה ונעה בין 2- לפנות בוקר ל 2 בצהריי היום.

ד"א - היה טיול מושלם.

פורסם

ממליץ לך לצאת לקרוז בתאריכים שמסתדר לך - חוויה מומלצת וחגיגית במיוחד. ולא מאוד יקרה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זנזיבר זה אחלה מקום לבקר בו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

@phpclubהחג הוא יומיים וחצי - מ-24.12 בשעות אחה"צ ועד 27.12 בבוקר. עם זאת מידת הסגירה משתנה בין יעדים שונים.

במערב אירופה בחלק מהמקומות הסגירה מלאה בכל הימים האלה ובחלקם ב-26.12 יש פתיחה חלקית.

במזרח אירופה, יש לא מעט יעדים פתוחים לחלוטין, חלקם מסורת מהתקופה. הקומוניסטית וחלקם בגלל מנהגי כנסיות מזרחיות החוגגות את חג המולד בינואר.

לאור זאת יש לבדוק פרטנית לכל יעד - למשל, בבולגריה, הכל פתוח. לעומת זאת בלונדון תתקשה לנוע בין נמל התעופה לעיר גופה.

פות"ש - לא ציינת מגבלות תאריכים, משך הנסיעה ומחיר. אם תפרט יהיה קרל יותר להציע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על מרוקו, בעקבות שיעורי בית שעשיתי לאחרונה לפני נסיעת עבודה וגילויים מרעישים על האטרקציות והעלויות הנלוות. בנוסף לערים, יש שם אחלה טיולי מדבר של כמה ימים שאפשר לעשות אפילו בימי החג, היות והם לא בקטע. חשוב רק לא לשכוח ויזה, שעולה סד"ג של שבעים דולר לאדם. 

פורסם
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

מישהו יודע להעריך כמה זה אמור להשפיע על אוירת החג ועל ההנאה מהטיול?

בכתבה זה לא נשמע קיצוני, חוץ מאולי בעיה פוטנציאלית עם רכבות.  כיבוי אורות חלקי ב22 לא נשמע כל כך נוראי.

מה שכן - אני יודע שבוינה לא הכריזו רשמית עדיין, למשל, האם יתקיימו השנה חגיגות סילבסטר כמו שהיו עד לפני הקורונה או לא. אז כנראה שבכל זאת עדיין צריך לבדוק לפי כל יעד מה יהיה השנה ולא להסתמך על סיפורים על אירועים מהעבר. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

מגבלות תאריכים, משך הנסיעה ומחיר

אנחנו גמישים.

תאריכים: דצמבר-ינואר

משך נסיעה: 4-7 ימים

תקציב: עד 10 אלף לטיסות+מלון

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה יכול לנסות את איטליה - אני עשיתי גם את רומא וגם את וונציה בחופשות חנוכה, ועוד אופציה לעיר בה נהניתי מאוד באותה עונה - ליסבון, אם כי היה מדובר בחנוכה מוקדם, לפני אווירת הכריסטמס. בכל הערים האלה מזג האוויר היה סביר לגמרי, אם כי, כמובן, עלול להיות גשום, ועל הקור מחוץ למלון מנילה מתגברים עם לבוש מתאים.

עוד אופציה מדהימה לטיול חורפי היא טיול מאורגן ללפלנד, שאמנם מצריך מתיחת תקציב אבל הוא חוויה שונה לגמרי - חפש שרשור של @pasat04 מסיבות מרס-אפריל 2015.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פראג אמורה להיות יפה ושמעתי עליה דברים טובים בחגים.

הייתי בתקופה מתה,באיזור מאי והיה נחמד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 15 שעות, method כתב:

444שח עבור שני כרטיסי טיסה הלוך חזור(מצאתי דרך skyscanner).

מחיר מעולה, פראג השתגעה השנה עם הטיסות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...