Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסור במקררים בארץ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מבקש לעדכן, שלאחר 3 שבועות חיפוש, הבנתי באיחור אלגנטי שיש מחסור אצל היבואנים בתחום המקררים בעלי 2 דלתות, מקפיא עליון, עד 400 ליטר (אולי גם בדגמים אחרים?), מחירים עד 2500 ש"ח ולא כולל תוצרת טורקית.
4 הזמנות ביטלו לי לאחר שכבר בצעתי רכש דרך אתרי זאפ למיניהם.
בחיפוש ברשת הבנתי שגם ענף זה נפגע קשות ממשבר השבבים העולמי. התוצרת שנמצאת אצלי על הכוונת היא סינית...
יש למישהו מידע לגבי מתי זה ייגמר, הברדעק הזה? כי על זה לא מצאתי תשובות ברשת.

• מצחיק 1
פורסם

אני חושב שזה מאוד ספציפי לדגמים שאתה מחפש.

כי אני קניתי לא מזמן ולא הייתה בעיית מלאי בכלל.

ממליץ לך לרדת מזאפ וללכת לחנות פיזית - הם כבר יגידו לך במקום מה במלאי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מנסיון שלי אחר חיפוש מכונת כביסה (לפני כ6ח'), המון אתרים ברשת מפרסמים ואין להם במלאי. וכשאתה מתקשר מנסים לדחוף לך דגמים אחרים במחיר גבוה. עד שערמות נערמו והלכתי לחנות פיזית בעירי (שקניתי מהם בעבר ויש להם מחיר ושירות סביר+) ורכשתי מהיום-להיום בהפרש קטן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

ממליץ לך לרדת מזאפ וללכת לחנות פיזית - הם כבר יגידו לך במקום מה במלאי.

בדיוק.

רוב האתרים מתעצלים לעדכן את המלאי שלהם,

ואתה נתקל ברשימה אינסופית של מקררים שכבר לא מיוצרים מזמן או עוד לא יובאו בכלל - בלי -שר למציאות.

רד לעם :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, ירחמיאל כתב:

רק מבקש לעדכן, שלאחר 3 שבועות חיפוש, הבנתי באיחור אלגנטי שיש מחסור אצל היבואנים בתחום המקררים בעלי 2 דלתות, מקפיא עליון, עד 400 ליטר (אולי גם בדגמים אחרים?), מחירים עד 2500 ש"ח ולא כולל תוצרת טורקית.
4 הזמנות ביטלו לי לאחר שכבר בצעתי רכש דרך אתרי זאפ למיניהם.
בחיפוש ברשת הבנתי שגם ענף זה נפגע קשות ממשבר השבבים העולמי. התוצרת שנמצאת אצלי על הכוונת היא סינית...
יש למישהו מידע לגבי מתי זה ייגמר, הברדעק הזה? כי על זה לא מצאתי תשובות ברשת.

יש גם מחסור בפקידות. גובה מינימום 1.80, משקל עד 60 קילו, ג'ינג'יות עם שיער חלק ועיניים ירוקות.

פסלת 80% מקשת הדגמים הזמינה בארץ. טוב שלא ציינת גם טווח מספרים סידוריים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לא עדיף פקידה בגובה 160 סנטימטר, משקל 58 קילוגרם, צבע עיניים כחול, צבע שער ערמוני?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

טוב שלא ציינת גם טווח מספרים סידוריים.

לפני 3 דקות, Ron Poh כתב:

לא עדיף פקידה בגובה 160 סנטימטר, משקל 58 קילוגרם, צבע עיניים כחול, צבע שער ערמוני?

עכשיו הגבלת את המספר הסידורי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, Ron Poh כתב:

ועוד לא דיברתי עדיין על המידות המוגבלות שאני צריך.
מה לעשות! הוא צריך להיכנס למקום ספציפי ואנין לי משחק לשם או לכאן...
בחנויות באזור שלי כבר הייתי, המצב שם גרוע מאד, וזה בלשון המעטה.

פורסם
בתאריך 22.9.2022 בשעה 19:29, ירחמיאל כתב:

לא כולל תוצרת טורקית

מה הבעיה עם תוצרת טורקית? לי נוצר רושם שזה יותר איכותי מתוצרת סינית.

אם זה מסיבות אידיאולוגיות - אז לפעמים, כשיש מחסור, כדאי לדעתי קצת לוותר על אידיאולוגיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמור להתרחש בחודשים הקרובים, שינוי לטובה בעניין. ותקינה אירופאית מתקבלת כבר (1.9.22) אזי אמור להיות שינוי כלשהוא בתחום. 

לפני 14 שעות, ירחמיאל כתב:

ועוד לא דיברתי עדיין על המידות המוגבלות שאני צריך.

מהן המידות?

תקינה אירופאית 

https://www.gov.il/he/departments/guides/import_electrical_products?chapterIndex=1

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה פשוט הונאה וזה קרה לי עם מספר חנויות עם מוצרים אחרים.

אם נגמר המלאי חובה עליהם לעדכן אחרת לדעתי הם צריכים למכור מוצר מקביל ואף יקר יותר באותו מחיר

פורסם

אני יכול להמליץ על האתר של KSP
פעמיים עשיתי הזמנה גדולה ותמיד קיבלתי בדיוק את מה שהזמנתי
לא יודע אם יכולתי לחסוך עוד כמה שקלים בחנות, אבל הנוחות של הזמנה מהכורסא בלי סוכן מכירות חלקלק שמ@יין לך את המוח
האספקה היתה סופר מהירה... סה"כ אני לקוח מאוד מרוצה שלהם

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 22.9.2022 בשעה 19:29, ירחמיאל כתב:

התוצרת התורכית הינה בעלת ניסיון עצום והרבה מאוד יצרנים בעלי שם עולמי מייצרים בתורכיה מקררים . אין שום סיבה להעדיף את הסיני על פני התורכי. 

תזמין מקרר וטיפת מזל - וסע לשלום. 

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...