Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם וערב טוב, מאז המעבר למודל ההיברידי בעבודה מנסה לחפש מקלדת שתתאים לעמדה בבית. מכל מיני אילוצי מקום יצא שמשטח המקלדת+עכבר ברוחב כולל של 45 ס"מ.

כמובן שעכבר רגיל לא יכול לזוז שם אז את זה פתרנו עם trackball. מה שהשאיר מקום פנוי למקלדת ברוחב של עד 35 ס"מ.

מה צריך שיהיה בה:

א. לא סינית, מעדיף להתרחק מ key loggers למינהם וגם ה IT לעולם לא יאשר.

ב. בעלת numpad.

ג. חיבור אלחוטי 2.4GHZ (קישוריות בלוטוט' מושבתת בנייד של העבודה מטעמי אבטחת מידע למינהם).

מצאתי רק אחת שעונה על רוב הדרישות למעט היותה סינית (כנראה).

Redragon K628 PRO 75% 3-Mode Wireless RGB Gaming Keyboard, 78 Keys Hot-Swappable Compact Mechanical Keyboard w/Hot-Swap Free-Mod PCB Socket, Dedicated Arrow Keys & Numpad, Red Switch https://a.co/d/jdspN5p

אבל כאמור, אין לי ראש להתווכח עם מחלקת IT.

אין הגבלת תקציב, אז אם מישהו מכיר אפילו איזה דגם ישן שיכול להתאים ואפשר למצוא משומש באיביי או משהו -זו אופציה.

תודה רבה,

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ומה עם לשים את הטרקבול/עכבר על שרפרף או איזו שיגה מאיקאה ליד השולחן?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכי צרה שאני מצאתי עדיין 2.5 ס״מ מעבר: https://www.logitech.com/en-us/products/keyboards/k580-slim-multi-device-wireless-chrome-os.920-009270.html

מתקרב אבל עדיין לא שם.

פייר ? במצבך הייתי או:

1. מוותר על numpad. זה פשוט לא שווה את זה.

2. mouse tray נפרד ומעמיד עליו את העכבר או את הטראקבול / טראקפד או מה שבא לך. יש המון כאלו שמתחברים בכל מני דרכים שונות ומשונות

3. מארגן מחדש את העמדה / מחליף שולחן לאחד רחב ועמוק שיאפשר עבודה ארגונומית סבירה יותר.

ניחוש פרוע שזה איזה שולחן עם keyboard tray ארכאי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אם תמצא, קח בחשבון שמקלדת בגדול של 35 ס"מ שכוללת numpud היא קטנה לעבודה רציפה.

זה כמו לעבוד עם המקלדת של נייד 15 אינץ.

אלא אם כן רוב העבודה שלך היא עם מספרים.

אני הייתי ממליץ לוותר על הnumped

• אהבתי 1

.

פורסם

יש גם מוצר של numpad נפרד, ככה שאפשר למקם אותו בכל מקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

ומה עם לשים את הטרקבול/עכבר על שרפרף או איזו שיגה מאיקאה ליד השולחן?

השרפרף שיש ליד בגובה 50 ס"מ. קצת נמוך לעכבר..

לפני 4 שעות, Liviur כתב:

הכי צרה שאני מצאתי עדיין 2.5 ס״מ מעבר: https://www.logitech.com/en-us/products/keyboards/k580-slim-multi-device-wireless-chrome-os.920-009270.html

מתקרב אבל עדיין לא שם.

פייר ? במצבך הייתי או:

1. מוותר על numpad. זה פשוט לא שווה את זה.

2. mouse tray נפרד ומעמיד עליו את העכבר או את הטראקבול / טראקפד או מה שבא לך. יש המון כאלו שמתחברים בכל מני דרכים שונות ומשונות

3. מארגן מחדש את העמדה / מחליף שולחן לאחד רחב ועמוק שיאפשר עבודה ארגונומית סבירה יותר.

ניחוש פרוע שזה איזה שולחן עם keyboard tray ארכאי.

ה mouse tray יכול להיות רעיון טוב. אם לא תהיה ברירה זה נראה הכיוון

לפני 3 שעות, om2 כתב:

גם אם תמצא, קח בחשבון שמקלדת בגדול של 35 ס"מ שכוללת numpud היא קטנה לעבודה רציפה.

זה כמו לעבוד עם המקלדת של נייד 15 אינץ.

אלא אם כן רוב העבודה שלך היא עם מספרים.

אני הייתי ממליץ לוותר על הnumped

המקלדת שיש לי היום יותר קטנה מזה, רק מה - במקום מספרים יש טאץ פד שאני לא משתמש בו (לוגיטק k400) והיא לא רעה בשימוש של יומיים עבודה בשבוע

לפני 43 דקות, falou כתב:

יש גם מוצר של numpad נפרד, ככה שאפשר למקם אותו בכל מקום.

בקושי יש מקום לעכבר.. אז numpad?

בינתיים מצאתי דגם בגודל המתאים בדיוק ולכאורה עומד בכל הדרישות. רק מה.. לא יודע אם לסמוך על היצרן הזה. מישהו מכיר? 

Rapoo 9300T.

נמכר באמאזון דרך חנות רשמית של היצרן באיזור 100 ש"ח אחרי משלוח.

IMG_20220919_114515_442.jpg

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לי זה נראה צפוף מידי

דומה למה ש@falouאמר, יש מקלדות שהNUMPAD שלהם מתנתק מהמקלדת עצמה ואתה יכול לשים אותו בצד כמו מחשבון.

אני הייתי מנסה להתארגן על עמדת עבודה יותר נוחה לפני שמתפשרים

פורסם

מה לגבי מקלדת מפוצלת? תוכל אולי להסתדר יותר בנוחיות בחלל הייעודי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תארגן מחדש את סביבת העבודה. נראה שהמקום צפוף מדי מה שיכול להיות פתח לצרות בריאותיות...

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 9 שעות, Muzic4Ever כתב:

בינתיים מצאתי דגם בגודל המתאים בדיוק ולכאורה עומד בכל הדרישות. רק מה.. לא יודע אם לסמוך על היצרן הזה. מישהו מכיר? 

Rapoo 9300T.

נמכר באמאזון דרך חנות רשמית של היצרן באיזור 100 ש"ח אחרי משלוח.

IMG_20220919_114515_442.jpg

לעבודה רציפה אתה לא רוצה להשתמש בכזו מקלדת.

יש לי אחת ישנה שקניתי לפני עשור, עדיין עובדת כשאני צריך אותה בפעם באף פעם שאני צריך מקלדת אלחוטית.

היא נוחה למחשב מולטימדיה שהשימוש במקלדת זה להקלדת שם של סרט וזהו.

מה גם אם יש משטח של עכבר במקלדת + מספרים של numpad הייתי מוותר על המקלדת, למרות שיכול להיות שהם השתפרו משמעותית בנושא ולכן המלצה היא לבדוק פיזית אם זה מתאים או לא. - ספציפית לrappo

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...