Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני וזוגתי רוצים לשחק טניס יחד. 

היא חסרת כל ניסיון. אני שיחקתי בעבר כשנתיים והייתי שחקן חובבן סביר ולא מעבר. האמת שלמדתי לשחק עם מחבטי מיד פלוס (98) ולא הייתי צריך ראש גדול. בכללי אני לא מחפש מחבט עם ראש ענק כי ממצים אותם די מהר. 

אנחנו שני סטודנטים, אז לא בא לנו להיכנס להוצאות גדולות מדי. 

שיחקתי עם מחבט BABOLAT AERO DRIVE ועוד של BABOLAT והם היו מעולים, אבל עלו כ-1000 שקלים בזמנו. 

כרגע מעדיפים מחבט אלומיניום זול, כי באמת שמשחקים ברמה הכי חובבנית שיש.

ראיתי שיש בדקטלון מחבטים טראש באזור ה-40-120 שקלים. אני מתאר לעצמי שאיכות השזירה שלהם על הפנים? גם לא בא לי עכשיו פציעות בשורש כף היד או משהו בגלל מחבט גרוע.

מצד שני ממש לא בא לי להוציא עכשיו 700+ שקלים על שני מחבטים. 

קראתי פעם שזיופים מעלי אקספרס הם סבירים, אבל גם אותם אני לא מוצא כרגע. 

הייתי בחנות יד 2 אחת אבל הרגשתי שהמוכר ממש מסבן אותי, אז הלכתי משם. מעדיף לקבל המלצות מחברי פורום. 

האם סבבה להתחיל עם הטראש חודש-חודשיים ואז מקסימום לשדרג?

או שמראש לקנות משהו איכותי יותר?

יש גם את הקאץ' שאני לא בטוח שהיא תתחבר ותרצה להתמיד אם כי נדמה לי שכן. 

אודה לכל המלצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום

הייתי במצבך.

קפצתי לדאקטלון, בזמנו היה להם סט של 2 מחבטים+ 2 כדורים בכ180 שקל.

מחבטים קלי משקל, חבטו בכדור באופן סביר.

קפוץ ובדוק.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

סלע

פורסם

שיחקתי מעל 10 שנים אבל כבר הרבה זמן לא מכיר את מה שמסתובב בשוק,

מה שכן לא הייתי קונה מחבט אונליין בלי להחזיק אותו קודם. אפשר ככה לפסול על המקום מחבט לא נוח (ידית עבה מדי / דקה מדי / ארוכה מדי / קצרה מדי) או כבד (שזה אסון) שבסוף יכאיב ביד ויגרום למשחקים להיות מבאסים.

גם במחבטים זולים לא נתקלתי בבעיות מיוחדות באיכות השזירה.

המחירים של דקטלון נראים מספיק טוב כדי להחליט אם אוהבים את התחביב ולהשתדרג בהמשך או לוותר, אם הם נוחים לכם וקלים ביד הייתי כנראה מתחיל משם

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שיחקתי כמה שנים בתור תחביב ומעולם לא הגעתי לתובנות ורגישות להבדלים בין מחבטים. או שהיה לי נוח מבחינת אחיזה ומשקל, או שלא. (כל אחד והרגישויות שלו).

אם היא חדשה בענין, ובמידה ותפרוש גם אתה לא תשחק, לא רואה סיבה להשקיע במשהו שמעבר לבסיס שאפשר למצוא בדקתלון.

פציעות בשורש כף היד לא קורות לשחקן מתחיל שלומד להחזיר כדורים מעבר לרשת וגם לא למי שמשחק מולו.

מה שחשוב כרגע זה שיהיה מחבט שמותאם לגודל היד ולמשקל שנוח לה לשחק איתו, וגם את זה קשה לדעת כשאתה שחקן מתחיל ואין למה להשוות, אבל לפחות לגשת לחנות ולהחזיק כמה מחבטים ביד ולהשוות אחד לשני.

אם היא תשקיע ותתקדמו, אז גם יהיה לכם רפרנס להבדלים בין מחבטים, אבל זה מצריך זמן ונסיון. כמו שאי אפשר לדעת איך רכב מתנהג עד שלא מנסים אותו בתנאים שונים, ויש אנשים שמבחינתם היונדאי אקסנט וגולף גי.טי.איי זה אותו דבר.

עריכה: בהנחה שהיא הולכת לקחת שיעורים, יכול להיות שלמורה יש כמה מחבטים שהיא יכולה לנסות לשיעורים הראשונים. אולי עדיף לחכות עם הקניה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...