Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי היום חשבון icloud עם 200GB שכבר 50% מלא אחרי סה"כ כמה חודשים. עוד מעט עוד אנדרואיד במשפחה יתחלף באייפון ויצטרף לחשבון icloud הזה ואז הוא בכלל ייחנק.

מחפש המלצה לשירות גיבוי בתשלום שיאפשר לשלב בין גיבוי disaster recovery לבין משהו שזמין כל הזמן ממכשירים ניידים.

הצורך הוא בעיקר תמונות וסרטונים, מדי פעם גם מסמכים.

אם אין משהו טוב שמשלב בין שניהם אני שוקל ללכת על AWS S3 Glacier Deep Archive לטובת גיבוי עמוק ולהישאר עם iCloud לגיבוי זמין. מישהו כאן משתמש ב- S3 לגיבויים פרטיים ויכול לשתף חוויות?

חושש ללכת על כל מה שהוא לא aws/ms/google מבחינת יציבות לאורך שנים אבל פתוח לרעיונות.

עדיפות למשהו עם python sdk (או rest api) בשביל גיבויים אוטומטיים.

תודה!

פורסם
לפני 6 דקות, adi89 כתב:

iCloud במנוי משפחתי של 2,000GB, כולל גיבוי של מחשב הווינדוס

זה פתרון טוב לאורך זמן?

לפי מה שאני מבין ה- icloud הוא רק גיבוי מסונכרן, אי אפשר למחוק מידע ממכשירי הקצה בלי שזה יימחק מה- icloud.

זה נשמע יותר כמו מנגנון שמאפשר לסנכרן קבצים בין כמה מכשירים מאשר גיבוי לאורך זמן

פורסם

אני לא ביקום של אפל אז לא מכיר את הפונקציות של iCloud לרבות אם יש שם התאוששות מאסון. סינכרון בלבד זה לא מספיק, רצוי מאוד שיהיה גם גיבוי קר, וההיגיון אומר שכדאי להפריד בין שני הדברים לגמרי.

יש לי חשבון S3 יעודי לגיבויים קרים, קצת מסורבל להגדיר אבל זה עובד יופי, עלויות די נמוכות (עולה לי סביבות 8 דולר לחודש לאיזה 5-6 טרה שזרוקים שם היכן שהוא), יש מבחר של תוכנות/אהבליקציות שעובדות מול S3 לניהול אוטומטי של הגיבויים.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא ביקום של אפל אז לא מכיר את הפונקציות של iCloud לרבות אם יש שם התאוששות מאסון. סינכרון בלבד זה לא מספיק, רצוי מאוד שיהיה גם גיבוי קר, וההיגיון אומר שכדאי להפריד בין שני הדברים לגמרי.

יש לי חשבון S3 יעודי לגיבויים קרים, קצת מסורבל להגדיר אבל זה עובד יופי, עלויות די נמוכות (עולה לי סביבות 8 דולר לחודש לאיזה 5-6 טרה שזרוקים שם היכן שהוא), יש מבחר של תוכנות/אהבליקציות שעובדות מול S3 לניהול אוטומטי של הגיבויים.

נשמע טוב, תודה רבה

אשמח לעוד קצת מידע

אתה יודע מול איזה תוכנית של S3 אתה עובד (standard, one zone, glacier, glacier deep archive..)?

איך בדיוק אתה מעלה לשם דברים שאתה רוצה לגבות?

איך עובדת השליפה אם אתה רוצה להסתכל על הגיבויים או להוריד אותם? התוכן זמין לך במיידי (למשל בטלפון)?

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם

גוגל דרייב עובד לי מעולה, אני משלם על 10 שקל בחודש על 200 גיגה.

כולל את כל מה שצריך אפליקציות לניידים, גם אפל, וסנכרון עם PC. אני עם אנדרואיד, אז זה מספק אינטגרציה יותר טובה, כולל גיבויים של של הטלפונים.

יש להם גם תוכניות של 2 עד 30 טרה במחירים סבירים:

https://one.google.com/about/plans

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אצלי כל המשפחה על גוגל, אז התשלום על האחסון הוא משותף דרך google one. יש זול יותר אבל קשה למצוא זמין יותר מזה, עם גישה מכל טלפון/מחשב רלוונטי. 80₪ ל-102 ג'יגה לשנה, עד 5 חשבונות. לכשאצטרך, זה יהיה 120₪ ל-200 ג'יגה. לא בעשור הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...