Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שאלה לחכמי הפורום:
האם אפשר להשתמש באיזשהו אופן במים שמרוקנים מבריכת שחיה? כמו להשקות איתם את הגינה, לשטוף את הרכב, וכו'?

או שעדיף שלא, בגלל הכלור שבמים או מכל סיבה אחרת, והמים צריכים להגיע היישר לביוב?

פשוט חבל לי "לבזבז" ככה כמות לא קטנה של מים, אם ישנה אפשרות לעשות איתם משהו מועיל...

תודה מראש על התשובות.

פורסם

אם יש במים כלור לגינה בטח שלא

אני דיי בטוח שכלור מעודד חלודה באופן דיי משמעותי, כמה משמעותי עם קצת מים של בריכה? לא יודע.

אבל, יש תכשירים שיכולים לטפל בכלור, גורמים לו לצאת מהמים מהר בתור גז, יש מצב שזה יכול להיות מסוכן בכמות של בריכת שחייה, לא יודע איזה גודל יש אצלך.

חוץ מזה אני לא רואה בעיה מיוחדת במי בריכה... כל עוד רק שחית בהם קצת 🙄

• רעיון טוב! 1
פורסם

התשובה הקצרה היא - עדיף שלא.

לא תהיה שום בעיה אם תדלל את המים, אבל השאלה היא בכלל טכנית - איך בדיוק תמהול אותם יחד עם מי ברז רגילים, או לחלופין, איפה תשמור את המים האלה...

אפשרות אחרת זה פשוט להשאיר את הבריכה כפי שהיא, בלי שום תוספת כלור. ברגע שתתפתח ירוקת תדע שהמים בטוחים לשימוש בגינה. אבל אפילו על הנייר זה נראה כמו טרחה מיותרת שבכלל תמשוך לך יתושים וכיו"ב

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...