Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש טיסות זולות, LOWCOST.

בדרך כלל מחפש בSKYSCANNER כי הוא נותן את התוצאות מכל החברות והכי זולות בדרך כלל.

הבעיה שהוא מציג מחיר ליעד ( אני עושה חיפוש לפי חודש הכי זול) ואז כשאני נכנס לתאריכים ליעד המחיר תמיד הרבה יותר גבוה.

וגם לאחר מכן המחיר שוב פעם קופץ.

איך זה קורה? איפה מוצאים את הטיסות הכי הכי זולות? שמעתי לא פעם על טיסות של 30$ הלוך חזור למשל

פורסם

המחיר של טיסות משתנה ללא הרף, מספיק שבין החיפוש לכניסה לאתר החברה מישהו יקנה זוג כרטיסים כדי שהמחיר יעלה. מעבר לכך - צריך לשים לב היטב מה כולל כל כרטיס מבחינת השובה, כבודה, אפשרויות שינוי וכו'. כל הדברים האלה, שנראים לכאורה קטנים, עושים הבדלים של עשרות אחוזים (ויותר) במחיר הכרטיס. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, arik100 כתב:

שמעתי לא פעם על טיסות של 30$ הלוך חזור למשל

לא חושב שתמצא את המחירים הללו שוב בקרוב.

הביקושים לטיסות עלו, חברות התעופה דיממו כסף כל הקורונה ומחירי הדלק גם עלו.

אישית אני מחפש בGoogle flights

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

גוגל פיללטס, קייאק, טיסות סודיות. 

אם זה ספונטני אז חוליו מצוין ומראה מחיר סופי הכל כולל הכל. 

אגב ברוב המקרים אחרי שהבנתי בגודל את משיניות הטיסות של חברה מסוימת הולך ישר לאתר החברה (בלואו קוסט יש כל מיני יעדים באירופה בנובמבר ב-50-80 דולר כרטיס (עם תיק גב בלבד)

לפני 2 דקות, ניקו פ. כתב:

גוגל פיילטס, קייאק, טיסות סודיות. 

אם זה ספונטני אז חוליו מצוין ומראה מחיר סופי הכל כולל הכל. 

אגב ברוב המקרים אחרי שהבנתי בגודל את משיניות הטיסות של חברה מסוימת הולך ישר לאתר החברה (בלואו קוסט יש כל מיני יעדים באירופה בנובמבר ב-50-80 דולר כרטיס (עם תיק גב בלבד)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנה הטעות שלך, תאריכים - מה לעשות שבחופש הגדול/פסח/חגים/סופשים סביר להניח שלא יהיו ב30 דולר, היצע וביקוש.

אבל אני נגיד טסתי לגרמניה בנומבר מיום ראשון-חמישי ב30 יורו(פה גם טסתי מאילת ונחתי בשדה שוכח אל בגרמניה) או 45 יורו הביאו אותי עד נאפולי בינואר שבת-רביעי, לטולוז טסתי שבת-רביעי גם במחירים דומים(כולל אגב כולל טרולי ובחירת מושב - הטיסה הראשונה ראיינאייר וה2 האחרות איזיג׳ט).

זה בדיוק הקטע, תטוס בימים שלכולם לא נוח תצליח למצוא טיסה בזול - אם אין לך את הגמישות(כמו לרובם) צריך לשלם על זה.

• אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סקייסקנר נותנים לך בתוצאות את המחיר של הכרטיס הבסיסי ביותר, ממש ערום, כזה שאף אחד לא לוקח. כשמתקדמים לקראת הזמנה המחיר קופץ כי הם מסמנים בברירת מחדל כל מיני אופציות והמחיר הופך להיות לא אטרקטיבי בעליל, קרה לי בטיסה האחרונה, בסוף איכשהו יצא הכי זול באופיר-טורס(לא שאמליץ עליהם לעולם - שירות לקוחות מהמזעזעים שיצא לי לחוות) 

פורסם

כל מנוע חיפוש נותן את המחיר של הכרטיס הכי הכי בסיסי, כי אלה הכרטיסים שנמכרים.

אני אוהב לחפש בגוגל פלייטס, אבל הכי חשוב זה לקנות ישירות מחברת התעופה גם אם זה עולה טיפה יותר. במקרה של שינויים, ביטולים וכו' אם קנית ישירות מחברת התעופה יהיה לך יותר קל להתנהל ולקבל בחזרה את מה שמגיע לך. דרך כל מיני סוכנים אינטרנטיים שאין להם באמת שירות לקוחות יהיה לך מאד מאד קשה (אבל אפשרי - אני הצלחתי לקבל כסף מedreams אבל זאת הייתה חוויה נוראית שאני לא רוצה לעבור שוב בחיים).

למשל חבר שקנה כרטיס דרך kiwi ולא "שדרג" לאופציה לשינויים, לא יכל לשנות, למרות שגם הכרטיס הכי בסיסי של אותה חברת תעופה מאפשר שינוי עם קנס מסוים. ולך תמצא עם מי לדבר בkiwi.. הוא לא קיבל מהם מספר הזמנה בחברת התעופה עד רגע לפני הטיסה ככה שגם לפנות עצמאית לחברת התעופה הוא לא יכל.

פורסם

בחיפוש דרך סקייסקנר אתה מקבל 10-15 חברות שונות שמוכרות אותו כרטיס. התוצאה תמיד תראה את הזולה ביותר. אבל בדרך כלל מדובר בחברות בלאי, כפי שכבר נכתב פה למעלה. תמיד תסתכל ברשימה ותראה את המחיר שהוא מציג מהאתר הרשמי של החברת תעופה. וזה בעצם המדד הנכון. 

בנוסף, סקיסקנר בנוי על חיפושים היסטוריים. התוצאות הראשוניות שהוא מציג - כל החודשים למיניהם וקומבינציות - זה תוצאות מחיפושים קודמים. הוא לא מחפש בעצמו. אז אם אתה מחפש טיסה לעוד 7 חודשים בין חור א לחור ב, יכול מאוד להיות שהקודם שחיפש את זה עשה זאת הרבה זמן לפניך, ומאז המחירים השתנו.

בכלל, אם אתה מחפש טיסות זולות של לואו קוסטים - תרשם למיילים שלהם ואז תקבל התראות ברגע שהם פותחים את הלוחות העתידיים שלהם. בד״כ זה הזמן הכי זול לקנות את הטיסות. הרבה הרבה זמן מראש. או חודשים לא טובים. נובמבר, פברואר…

פורסם

מסתבר שהבעיה העיקרית זה שהטיסות הזולות הם בסופשים בלילה-ערב ואני צריך להבין איך אני מגיע לנתבג בלי תחבורה ציבורית בסופש...

או שכן יש תחבורה ציבורית בסופש... פתרונות?

פורסם
לפני 20 דקות, arik100 כתב:

מסתבר שהבעיה העיקרית זה שהטיסות הזולות הם בסופשים בלילה-ערב ואני צריך להבין איך אני מגיע לנתבג בלי תחבורה ציבורית בסופש...

ברוך הבא לישראל. המדינה היחידה בעולם בה התחבורה הציבורית שובתת יותר מיום אחד בשבוע… 

פורסם

ההסתכלות על מחיר כרטיס הטיסה בלבד מטעה. צריך לבדוק את כל העסקה. לילה נוסף במלון יעלה, במקרים רבים, יותר מההפרש בין טיסת לואו קוסט בערב לטיסת לגאסי בבוקר או בצהריים. ויש עניין מחיר הנסיע אל ומהשדה, שעלול להיות יותר יקר בהגעה לילית. וכמובן כל עניין התוספות, שהפך מדע שלם ומצריך בדיקה לכל טיסה וטיסה, ממש הרמת הכרטיס שמוצע באותו רגע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקיצור - לא מחפש יותר טיסות בחברות עלומות שם שבהן הנוסע נידרש גם לעזור ולסובב את המנוע בזמן הטיסה.
כל מה שנאמר כאן לעיל, רק מחזק את ההחלטה שלי מלפני כמה שבועות, שכדאי אולי לחפש טיסות במנועי החיפוש, אבל לא כדאי "ללכת" עם חברות זולות ו/או אנונימיות.
לפעמים לפעמים - רייאנאייר מקובלים עליי. בשאר המיקרים - לבחור טיסות זולות אבל רק של חברות גדולות וידועות.
לא בגלל שהן סופר נחמדים ואמינים, פשוט בגלל שיש לאן לכתוב או לצ'וטט במיקרה ומשהו משתבש וגם בגלל שהמידע המוצג אצלן יותר ברור.

פורסם
לפני 3 שעות, arik100 כתב:

תבדוק אוטובוסים. גם אני חשבתי כמוך אבל לאמצע השבוע, והסתבר לי בסוף, שישנו אוטובוס לנתב"ג.

פורסם

@ירחמיאללמי אתה קורא "חברות גדולות וידועות"? 

מה שחשוב הוא היכולת לתקשר עם החברה והכפיפות שלה לחוק הישראלי. זה נכון לחברות לואו קוסט ולחברות מסורתיות כאחד. וסיפורים יש על כל החברות, כולל כאלה עם מוניטין מכובד.

פורסם
לפני 6 שעות, arik100 כתב:

תחשב כמה תעלה לך הנסיעה (מונית? שירות?) ותשקלל את זה במחיר. בסוף תגלה שהשילוב הכי זול הוא לא בהכרח סופ"ש/לילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...