Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילת חלונות ביתיים - איך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, nisim91 כתב:

מישהו שבר פה פעם חלון עם זכוכית מחוסמת? 

ראיתי נסיון כזה (גם הפעם, התרחש במקום העבודה..) -> מישהו הטיח כסא (הבנוי על בסיס שלדת ברזל) מספר פעמים בזכוכית מחוסמת. הזכוכית נסדקה, אבל לא נשברה.

למיטב הבנתי, בכדי לשבור זכוכית מחוסמת בצורה קלה, יש צורך לרכז את כוח המכה בנקודה אחת קטנה. זאת הסיבה בגללה פטישי בטחון בנויים בצורה כזה (עם שפיץ כקצה).

פטיש בטיחות שובר זכוכיות במצבי חירום - LCP - מוצרים שישנו לכם את החיים

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בגדול אתה לא טועה. 

יש כמה פקטורים כמו שאמרתי קודם לגבי שבירת זכוכית מחוסמת- עובי הזכוכית, איכות החיסום, איכות הזכוכית עצמה, ועוד. 

היו לי 2 מקרים שבהם הזכוכית המחוסמת התפוצצה מעצמה בזמן שניסיתי להתקין אותה (לא נגעה בכלום עדיין! מעצמה! באוויר!!). הזכוכיות חוסמו אצל אותו ספק.

היו לי מקרים שבהם הזכוכית חטפה מכה בחלק הכי רגיש שלה ולא קרה לה כלום.

היו לי מקרים שבהם החברה שעשתה את התכנון והזמינה את הזכוכית טעתה ועשתה את הזכוכית גדולה מדיי, ובעת ההכנסה בכח (הרבה כח) היא נשברה. באחד המקרים הוזמן כלאחר כבוד מי שתכנן את הפלטה כדי לראות מה קרה ולעזור, והוא זה ששבר אותה (כשניסה להכניס אותה למקום עם בעיטות...).

בגדול:

זכוכית עבה יותר, קשה יותר לשבירה. 

זכוכית שחוסמה כראוי, קשה יותר לשבירה (תנור חיסום לא תקין שלא מחלק את החום בצורה נכונה או משהו כזה, גורם לחיסום לקוי).

לפעמים הזכוכית עצמה מיוצרת עם בועות אוויר (לא אמור לקרות, אבל קורה. היה לי חלון כזה בדירה השכורה הראשונה שלי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...