Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 11:03, SlowRide כתב:

כתובת מגורים, אם אתה גר אצל ההורים אז הכתובת שלהם.

תודה. 

חושב לפתוח חשבון נוסף לעוסק פטור מישהו פה מנהל חשבון בפפר חשבון דיגיטלי?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הצהרת הון - כבר כתבתי לפני 5 ימים.

בניגוד לניקו אני ממליץ לך להגיש את הצהרת ההון באמצעות רואה חשבון (או יועץ מס, מבחינתך זה היינו הך). הסיפור של הצהרת הון הוא הדלתא בין ההצהרות, שצריך להתאים להכנסות שלך (או של התא המשפחתי) ולהוצאות המצופות בתקוםה זו. אם הרכוש שלך לא גדל מספיק הרו"ח ידע להדביק לך, נניח, נסיעות יקרות לחו"ל, או להפך, לתרץ חסכנות.

חוץ מזה, יהיה חשוב לשמור מסמכים שלכאורה לא קשורים. נניח שההורים יסייעו לך ברכישת דירה - כדאי מאוד שתשמור תיעוד של העברת הכספים, כי אחרת יהיה לך, לדוגמה, עודף של 200,000 ₪ שתצטרך להסביר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

לגבי הצהרת הון - כבר כתבתי לפני 5 ימים.

בניגוד לניקו אני ממליץ לך להגיש את הצהרת ההון באמצעות רואה חשבון (או יועץ מס, מבחינתך זה היינו הך). הסיפור של הצהרת הון הוא הדלתא בין ההצהרות, שצריך להתאים להכנסות שלך (או של התא המשפחתי) ולהוצאות המצופות בתקוםה זו. אם הרכוש שלך לא גדל מספיק הרו"ח ידע להדביק לך, נניח, נסיעות יקרות לחו"ל, או להפך, לתרץ חסכנות.

חוץ מזה, יהיה חשוב לשמור מסמכים שלכאורה לא קשורים. נניח שההורים יסייעו לך ברכישת דירה - כדאי מאוד שתשמור תיעוד של העברת הכספים, כי אחרת יהיה לך, לדוגמה, עודף של 200,000 ₪ שתצטרך להסביר.

תודה רבה.

אכן אני אעשה את הצהרת הון דרך רואה חשבון שמצאתי לפני שבוע רק את התיק אפתח שבוע הבא במע"מ+מס הכנסה וביטוח לאומי בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי renault5

פורסם

תן לרו"ח לעשות הכל. ממילא הוא מחובר למערכות שלהם והוא מסתובב במשרדים שלהם, וסביר שזה יהיה חלק מהשרות, בלי תשלום נוסף.

.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

תן לרו"ח לעשות הכל. ממילא הוא מחובר למערכות שלהם והוא מסתובב במשרדים שלהם, וסביר שזה יהיה חלק מהשרות, בלי תשלום נוסף.

.

יש תוספת תשלום על זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים יש לי שאלה נוספת אם מישהו יודע כי לא מצאתי לזה תשובה.

אעשה עבודה עבור לקוח ישראלי שלו אוציא קבלה הוא משלם בשקלים ישראלי

עכשיו קיבלתי עוד לקוח חדש שיש לו משרדים בחו"ל שהוא ישלם בדולרים עם קבלה בדולרים

מוציאים קבלה לכול אחד בנפרד זה אפשרי אצל עוסק פטור 2 לקוחות שונים? מה עושים עם הלקוח שמשלם בדולרים? מוציאים קבלה לאחר שנכנס הכסף לבנק? הוא מוכן לשלם גם לחשבון פיוניר שיש לי השאלה גם מה עדיף יותר.

• תוכן חדש...