Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק זה חסר. יתחילו בוולט ומהר מאוד יכברו לחלק לך על כל שטות.

גם ככה השימוש במצלמות לאכיפת חניה,נת"צ וכדו' הוא ביזיון ולא ברור עד כמה יש לו יסוד בחוק אם בכלל.

פורסם

ושיקימו בתי כלא פרטיים.

@vadim6385- הרעיון שלך הוא פתח לשחיתות.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

@vadim6385- הרעיון שלך הוא פתח לשחיתות.

אני יודע, זה היה בצחוק.

המחלקה המשפטית של העיריה פשוט לא תעמוד בעומס שייגרם מכל "פרטנר" שכזה, שיעלה לו השתן לראש ויתחיל לחלק דו"חות על ימין ועל שמאל, או פשוט לדרוש שוחד.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

שיעסיקו קבלנים עצמאיים שיעבדו בתמורה לאחוזים מהדו"חות.

מה יכול כבר להיות רע במשטרה חצי פרטית עם שוטרים שהשכר שלהם נקבע בהתאם לכמות העבריינים שהם תופסים?

לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

אני יודע, זה היה בצחוק.

אה סבבה. מהמקרים שסרקזם לא עבר באינטרנט 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 23.9.2022 בשעה 10:05, vadim6385 כתב:

שיעסיקו קבלנים עצמאיים שיעבדו בתמורה לאחוזים מהדו"חות.

בתאריך 23.9.2022 בשעה 10:52, יבגניפ כתב:

מה יכול כבר להיות רע במשטרה חצי פרטית עם שוטרים שהשכר שלהם נקבע בהתאם לכמות העבריינים שהם תופסים?

אל דאגה, החוק מאוד ברור בעניין הזה, ואין דרך חוקית לעשות את זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דוגמה מעכשיו.

הזמנתי אתמול ממקום שמכין כזה קערות של ירקות ודגים נאים, מה שנקא פוקי למי שמכיר. 

הגיעו 3 מתוך 6 רטבים שפוכים בתוך השקית. זה מבאס כי אלו מנות שמתבססות על הרוטב, אז הייתי צריך לאלתר אחד בבית. 

לא פניתי לוולט אלא בביקורת נתתי ציון נמוך במשלוח. 

חזרו אליי הבוקר מוולט, שאלו מה קרה. הסברתי וכתבתי מפורשות שאין צורך בפיצוי כי השירות שלהם גם ככה מעל ומעבר ואין לי מושג ם זו המסעדה שלא סגרו טוב או השליח. כתבתי שמבחינתי זו פאשלה נקודתית ואין צורך בשום דבר. 

אמרו שאין בעיה ולמרות הבקשה הביאו לי 50 שקלים זיכוי. ככה סתם. 

ממש שירות של אמאזון במשלוחים. 

• אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מפתיע ניקו

אני אוכל פוקי לפחות פעם בשבוע במשרד, ממש אחלה. כנראה פשלה של השליח

מכל מקום - השירות של וולט ממש אחלה. הם משתדלים להיות פיירים, אם כי - זה לא יוצא לחלוטין רק מהכיס שלהם. המסעדה חוטפת גם כן "קנס" מהם על כך, לפחות בחלק מהמקרים...

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...