Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nev כתב:

אני לא חושב שזה המצב. קודם כל - הבשרים מגיעים לסניף קפואים, זה וודאי.

מעבר לזה - אתה באמת חושב שלא מוסיפים להם מים, מתחלבים, מייצבים וחומרים משמרים וכדו'? קשה לי להאמין שלא.

אני לא יודע מה קורה היום, נכון לסניף הקרוב של BBB שנת 2020 (פעם אחרונה שיצא לי להיכנס שם למטבח) הבשר הגיע בקירור, לא קפוא. ועדיין מדובר על בשר טחון.

מים? אולי. מתחלבים מייצבים חומרים משמרים? חד וחלק לא. הרשתות האלו לא מחזיקות מפעל, ואין שום ערך בלעבד את הבשר.

פורסם
לפני שעה, nev כתב:

אני לא חושב שזה המצב. קודם כל - הבשרים מגיעים לסניף קפואים, זה וודאי.

מעבר לזה - אתה באמת חושב שלא מוסיפים להם מים, מתחלבים, מייצבים וחומרים משמרים וכדו'? קשה לי להאמין שלא.

לא.

לא חושב ולא מאמין ולא ממציא פרנויות.

אפילו במקדונלד'ס לא מוסיפים שום דבר לבשר.

כי לא צריך.

צא מהסרט.

תנסה פעם לטחון בעצמך חתיכת בשר (מנתח מתאים) להמבורגר ותבין שאין צורך להוסיף שום דבר כדי ש"זה יחזיק". קללות בסגנון אמולסיה וכו' אם ממש בא לך להתעמק בכימיה/פיזיקה של האוכל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מותר לפי החוק להוסיף 10% מים לבשר. חשבון פשוט - מים יותר זולים מבשר.

הסתכלת פעם על רשימת החומרים בהמבורגר קפוא מהסופר?

פורסם

אבל עסקנו לא בהמבורגר קפוא מהסופר, אין שום היגיון בלהוסיף אפילו מים בהמבורגר שמבשלים עבורך במקום- המים האלו ימצאו דרכם החוצה באידוי וגם יפגמו בטעם ומרקם הבשר. איזה מין הזוי צריך להיות כדי לפגוע ברמה של המוצר שאתה מגיש במקום? 

במוצרים קפואים עושים את זה כי אפשר לכתוב משקל גבוה יותר על האריזה. 

ואזכיר שוב- רשתות ההמבורגרים למעט מקדונלדס לא מחזיקות מפעל. 

נב, אני לא יודע מאיפה יצאת עם ההנפצה הזו, אבל אין טעם להיאחז בה. 

פורסם

זה די פשוט, מבטיחים לך המבורגר 200 גרם(לפני צלייה) הנה חסכת קרוב ל-10% מהעלות.

שמע, אמנם עברו הרבה שנים מאז שעבדתי במטבח של מסעדה(יקרה) אבל לא תאמין כמה טריקים עושים כדי להוזיל עלויות מבלי לחשוב איך זה ישפיע על הלקוח. העיקר לא לעבור על החוק מבחינת תקנים. לתקן את הטעם שנפגע מזה עולה גרושים(מרגרינה/שמן/מלח)

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

אזכור שוב- רשתות ההמבורגרים למעט מקדונלדס לא מחזיקות מפעל. 

אבל הן קונות את ההמבורגרים ממי שיש לו מפעל. כל מקום שאני מכיר מבפנים, לפחות. כולל אלה שמתהדרים בזה ש"מכינים את הבשר במקום". זובי.

ובקשר למים- מים מוסיפים לבשר טחון כדי שייצא יותר אוורירי. נסה פעם הבאה שאתה מכין בבית קציצות/המבורגר/ קבב להוסיף קצת מים (גם סודה זה מעולה) ותראה איך הבשר יוצא יותר אוורירי ולא דחוס. זה בלי שום קשר לעלויות. זה ממש לא פוגם במוצר.

פורסם
בתאריך 14.9.2022 בשעה 08:05, אליעזר כתב:

עלו לי מחשבות גם בקשר לפינוק הזה, מילא יום יומיים בשבוע לקנות אוכל מוכן, סבבה, אבל בשגרה?!

ואולי, אולי בסוף זה מושת גם על משלם המיסים, כי החברות מוציאות את זה כהוצאה מוכרת, ומקבלים על זה החזר מס.

לא קראתי 10 עמודים של שרשוש - אני מקווה שכבר רשמו לך את בנקודה הזו - אבל הבנת את זה בדיוק הפוך מאיך שזה עובד.

לגבי השורה הראשונה - שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם אני משתכר 300₪ לשעה לארגון הרבה יותר משתלם שלא אבזבז זמן על הכנת האוכל שלי.

לגבי השורה השנייה - החברה לא מוציאה את זה כהוצאה מוכרת והעובד כן משלם על זה מס.

יתרה מזו - התעשייה הזו מספקת אינסוף מקומות עבודה מה שמכניס עוד כסף לקופת המדינה.

יתרה מזו2 - כל הדלק שמתבזבז? נחש מה המרכיב העיקרי במחיר שלו - עוד כסף לקופת המדינה.

יתרה מזו3 - אני משלם מס על ההטבה הזו - אם הייתי מביא אוכל מהבית על חלק גדול מהאוכל שהייתי מביא לא הייתי משלם מס.

בקיצור - הסיפור הזה מכניס המון המון כסף לקופת המדינה. זה win win.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
בתאריך 16.9.2022 בשעה 11:46, אורח לרגע כתב:

"אבל הם שמים כפפות"- אה נכון. הכפפות. אותם כפפות שהם נכנסים איתם לשירותים, ואח"כ אוספים איתם את הירקות מהפס. 

כל כך,אבל כל כךךךךך נכון

אנשים חושבים שאם ראו אחרים עם כפפות,זהו,המקום סטרילי ברמת חדר נקי במפעל,הכל מדוגם ומדוקדק.

לא יודעים ועדיף לא לדעת מי עשה מה עם אותו זוג מסכן שבטח לובשים כבר כמה שעות,בטח ובטח שלא מחליפים לאחר שימוש שונה.

בתאריך 16.9.2022 בשעה 14:34, יבגניפ כתב:

הגזמת, אני מפחד אפילו להגיע להתארח אצלו לקפה

למה? הזמין אותך לבירה כמה פעמים.

אל תדאג,לא תשנה דעה פוליטית אחרי ביקור בודד..אולי אחרי כמה וכמה וכמה :P

אולי בכלל תראה על הדרך את גנץ,לא בא לך להתחכך בסלב ממשלתי?

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני כשעה, ezuf כתב:

אולי בכלל תראה על הדרך את גנץ,לא בא לך להתחכך בסלב ממשלתי?

ראיתי את גנץ בצבא פעם. זה הספיק לי :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא זוכר איפה בדקו ובאילו תנאים אבל במטבח ספציפי כפפות היו הרבה יותר מלוכלכות מידיים. כשידיים מתלכלות שוטפים אותן אבל עם כפפות זה לא מעניין. כבר ראיתי מישהו דוחס אשפה בפח ואז מגלגל קליפורניה רול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בזמנו כשעבדתי בדומינוס ההנחיה הייתה חד משמעית לא לעבוד עם כפפות מסיבה זו בדיוק. שטיפת ידיים תכופה הייתה מן הסתם חובה

• אהבתי 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לקראת הבחירות הקרובות ברשויות המקומיות. בטח יחלקו כמה דוחות וישכחו מזה מהר. אחרי הכל, בכירי העיריה מגיעים לעבודה ברכב ולא ברגל או ברכיבה, אבל מזמינים ארוחות צהריים בוולט.

מעניין למה דווקא נטפלים לחברה כמו וולט ולא מדברים על התופעה הכללית של אופניים וקורקינטים על המדרכה. זה ממש לא רק השליחים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...