Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק מה שהייתי עושה. נמאס לי לאכול קר בצהריים אז העברתי את הארוחה העיקרית מהערב (בבית) לצהריים (בעבודה).

קשה לי להאמין שארוחה בשרית עולה לך בבית פחות מ10 ש"ח...

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

האשה בפנסיה.

נקודת המפתח. במיוחד אם יש לה חשק / סבלנות לבשל.

לפני כשעה, sperial כתב:

עדיין לא מצאתי את המסעדה שתגרום לי לרייר יותר ממה שיוצא מהמטבח/מקרר בבית

הסתדרת.

בנוסף תוסיף לזה שאם המקום עבודה נותן את זה כהטבה שאחרת הולכת לפח - העלות של זה כעובד - מאוד נמוכה.

פחות מלהכין אוכל בבית (עוד יותר אם יש שף / קייטרינג במקום - ואז זה עלות 0).

לגבי החלק של הבריאות וכו - זה תלוי מאוד מה אתה מזמין ואיפה אתה ממוקם מבחינת מגוון / מי מכין את האוכל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

נהיית מפונק הא?   סנדוויצ'ים, תרמוסים. מה קרה, פתי בר עם כוס תה כבר לא מספיק טוב (כמובן תיון אחד לשניכם, למה לבזבז שניים)?

תה ופתי בר זה לארוחת שישי. ביום רגיל רק קרקר צבאי מהפח שגנבת במילואים ומים מהברז.

לפני שעה, hans כתב:

ואת הכלבים השונים שעושים פיפי בכל מקום כי זה חלל משרדים ידידותי לכלבים

משום מה אנשים שרוצים "דוג פרנדלי" מדמיינים כלב מלטזי קטן וחמוד שמפחד מהצל של עצמו, ולא חושבים על תרחיש שמישהו יביא רוטויילר אגרסיבי ולא מאולף שיתחיל לאונן על רגליים של אנשים ואז יטרוף את אותו הכלב הקטן והחמוד בתוספת ילד של מישהו.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

האשה בפנסיה.

לפני כשעה, Liviur כתב:

נקודת המפתח. במיוחד אם יש לה חשק / סבלנות לבשל.

זה היה נכון גם בתקופה שבה הייתה מתחילה את הבוקר בשעה 6 בחדר הכושר ומשם ממשיכה לעבודה עד צרת הנשמה.

לפני כשעה, Liviur כתב:

הסתדרת.

בהחלט. מותר להחמיא?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

זה כבר שגעון לדעתי. לא הייתי עובד במשרד כזה.

באמת? דווקא כלבים במשרד זה כיף, ב99% מהזמן (יש מקרי קצה עם כלבים ממש מפגרים, כן)

לפני 3 שעות, sperial כתב:

תרבות שאני לא מצליח להבין.

הסידור אצלי עד הקורונה - אשתי מכינה סנדביצ'ים, אני מכין תרמוסים, מכסה את 8-10 השעות הבאות, וארוחת הצהריים מחכה עד שמגיעים הביתה. מאז הקורונה (או טיפה קודם) זה רק בשבילי, האשה בפנסיה.

עדיין לא מצאתי את המסעדה שתגרום לי לרייר יותר ממה שיוצא מהמטבח/מקרר בבית. ועוד יתרון, אני יודע מה נכנס לצלחת.

אבל אני בומר זקן, אז מה אנ מבין.

מה אתם עושים בחול?

יש לך עניין כלשהו במטבחים שונים ממה שאתה מכיר מהבית? אסיאתי? נורדי? משהו?

בכל מקרה, רציתי להגיד שאני חושב שאתה צריך להיות כוכב ריאלטי, ואם יש איפה לחתום שיקחו אותך אז אני מוכן לחתום

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

באמת? דווקא כלבים במשרד זה כיף, ב99% מהזמן (יש מקרי קצה עם כלבים ממש מפגרים, כן)

יש לי כלב בבית.

אני לא רוצה כלבים במשרד. לא בא לי ריח, שערות, נביחות וליקוקים מכלבים אחרים. בדיוק כמו שאני לא רוצה שיביאו ילדים למשרד.

ואני עוד לא מדבר על זה שזה מדיר אנשים עם אלרגיות או פוביות או שאר דברים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@יבגניפהתשובה מתחלקת לשתיים.

1. חו"ל זה לא היומיום זה שבועיים או חודש בשנה, וזה חופש, גם קצת הקלה מהתחשיב הכלכלי. 

2. אשתי באה ממשפחה מסורתית, ובעקבות זאת סיגלנו לנו איזה קוד של כשרות לייט - מאוד לייט - שלגבי חו"ל זה אומר בעיקר המנעות מבשר. דווקא מבחינה זו הרבה יותר קל לגוון בארץ, כגם במסעדה לא כשרה אפשר להבין מה מכילה מנה בלי להזקק לתרגום גוגל מנורווגית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם בלי בשר בכלל יש מסעדות מצוינות בעולם, והאמת שגם בארץ יש מסעדות כשרות לא רעות. 

אני אוהב לבשל, אבל, בלי להעליב, סנדוויצ'ים ותרמוס נשמע כמו שילוב מאוד עצוב

פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

בכל מקרה, רציתי להגיד שאני חושב שאתה צריך להיות כוכב ריאלטי, ואם יש איפה לחתום שיקחו אותך אז אני מוכן לחתום

ספריאל, טרנסנפורטר, ואדים, אלעד, ליאור, כפיר ערוסי
רק חלק מהאנשים שהייתי מכניס לבית האח גדול

• אהבתי 2
  • מצחיק 13

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני קונה ומזמין 4 פעמים בשבוע אוכל מבחוץ, אין לי כוח וחשק להכין  בבית ולהסחב עם קופסא...
כל אחד והפינוקים שלו.

חייב לציין שלאחר עליית המחירים האחרונה לשלם על סלט (אמנם גדול) עם טונה וביצה 48 ש"ח נראה לי שחיתות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

הסידור אצלי עד הקורונה - אשתי מכינה סנדביצ'ים, אני מכין תרמוסים, מכסה את 8-10 השעות הבאות, וארוחת הצהריים מחכה עד שמגיעים הביתה. מאז הקורונה (או טיפה קודם) זה רק בשבילי, האשה בפנסיה

סנביצ'ים סבבה, אבל תרמוס? איפה אתה עובד שאין לך גישה למים חמים?

גם אני מביא אוכל מהבית, מזמין רק לעיתים נדירות שלא הספקנו לבשל אבל להביא שתיה זה כבר מוגזם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, Mech Morphix כתב:

ספריאל, טרנסנפורטר, ואדים, אלעד, ליאור, כפיר ערוסי
רק חלק מהאנשים שהייתי מכניס לבית האח גדול

Stio

וגם שמר, אישפוז, וbagira, שיתנו שם לכולם על הראש

אה, וכמובן בנצי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לי נראה עניין של זמן עד שמישהו יתחיל להביא לשם איזה ייצור אגרסיבי ולא מחונך של 65 קילו. או איזה צ׳יוואווה שרק תחפש שידרכו עליה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

משום מה אנשים שרוצים "דוג פרנדלי" מדמיינים כלב מלטזי קטן וחמוד שמפחד מהצל של עצמו, ולא חושבים על תרחיש שמישהו יביא רוטויילר אגרסיבי ולא מאולף שיתחיל לאונן על רגליים של אנשים ואז יטרוף את אותו הכלב הקטן והחמוד בתוספת ילד של מישהו.

בא ניסחף לגמרי ... 

ברוב המקומות אם הכלב לא מתנהג פעם אחת כראוי - אי אפשר להביא אותו יותר למשרד. ותאמין לי - אנשים מעדיפים בהרבה להרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מאשר להתווכח על אם הכלב שלהם בא למשרד או לא.

לפני שעתיים, sperial כתב:

בהחלט. מותר להחמיא?

לגמרי ספירל!

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 דקות, vadim6385 כתב:

לי נראה עניין של זמן עד שמישהו יתחיל להביא לשם איזה ייצור אגרסיבי ולא מחונך של 65 קילו. או איזה צ׳יוואווה שרק תחפש שידרכו עליה.

הדבר הכי קרוב לזה שקרה לי, מניסיון בכמה מקומות שונים, זה חבר צוות שהכלב שלו היה דביל ואחרי שבוע במשרד התחיל לנבוח על אנשים חדשים שבאו והוא לא אהב. זה נגמר בזה שפשוט אמרו לחבר צוות להפסיק להביא את הכלב וזהו.

חוץ מזה, לא חסרים בהייטק יצורים אגרסיבים ולא מחונכים ב65 קילו שהם לא כלבים

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...