Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלא הבנתם את ההערה של פותש.

לאף אחד אין בעיה עם אנשים שלא מבשלים או מזמינים אוכל.

הבעיה היא כמות הפלסטיק המטורפת, והעובדה שיש מלא שליחים ממלא מקומות עם מנה-אחת שתיים למקום אחד.

במקום להזמין מלא מנות ממקום אחד עם שליח לאותו מקום. 

בזבוז מטורף של כוח אדם של שליחים ודלק וזיהום ופלסטיק באופן יומיומי.

וכן גם כשאני מזמין אוכל מוכן ואני עושה את זה לפעמים אני עדיין מרגיש קצת לא נעים עם כל הפלסטיק חד פעמי

פורסם
לפני 32 דקות, arik100 כתב:

אני חושב שלא הבנתם את ההערה של פותש.

לאף אחד אין בעיה עם אנשים שלא מבשלים או מזמינים אוכל.

הבעיה היא כמות הפלסטיק המטורפת, והעובדה שיש מלא שליחים ממלא מקומות עם מנה-אחת שתיים למקום אחד.

כאשר מדובר בבניין בו יותר מחברה אחת, אתה יכוח להיות בטוח שיש לשליח כמה תחנות באותו הבניין- או תחנה נוספת קרובה. המסעדות מבצעות תעדוף בקטע הזה. 

ואגב, מרגע שהמוני שליחים עברו לכלי חשמלי כזה או אחר- האימפקט של המשלוח עצמו לא כזה גבוה. 

כמות הפלסטיק מצד שני.... 

פורסם

גם בזה יש צמצום, יש מסעדות שמכינות טייק אווי עם חומרים מתכלים או ממוחזרים אז זה פחות נורא.

בחלק מהמסעדות אפשר לבחור אם רוצים סכו"ם חד"פ או לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עבדתי בכמה מקומות עם תרבות ארוחת צהריים שונה.

גם במקום שכל יום מזמינים/יוצאים לאכול בחוץ. הכי כיף, הכי טעים, הכי מגוון.

עבדתי במקום שיש בו חדר אוכל עם אוכל טרי מכל הסוגים(חלבי ובשרי) לא רע, אבל חוזר על עצמו ונמאס באיזשהו שלב.

ובמקום שבו כולם מביאים אוכל מהבית, די טירחה אבל מתרגלים, לפעמים הכי טעים בעולם, לפעמים לא.

אבל בגדול, אני אישית שמתי לב שאוכל מבחוץ וחדרי אוכל מוסדיים הם פשוט לא בריאים, נקודה. והייתי חייב לעשות דיאטה כל תקופה מסויימת כדי לחזור למשקל נורמלי(אני לא מצליח לעשות ספורט באופן קבוע). כשעברתי במקומות שמביאים אוכל - לא הייתה לי רוטינה כזאת.

פורסם
לפני שעה, arik100 כתב:

הבעיה היא כמות הפלסטיק המטורפת

תראה מה שכתבתי בתגובה שלי - הרבה מסעדות מאפשרות להזמין ללא חד״פ ובאריזות מתכלות. זו בעיה אבל בכלליות עם משלוחים.

לפני שעה, arik100 כתב:

והעובדה שיש מלא שליחים ממלא מקומות עם מנה-אחת שתיים למקום אחד.

כמו שאני ועוד הרבה כתבו לך - thats not how it works. יש איחוד משלוחים. לא מנה / שתיים במכה - אלא יותר 30-40-50 מנות וכו.

אביאביאבי - כשאתה מזמין מה שאתה רוצה - אפשר להקפיד על מה מזמינים , כשזה חדר אוכל מוסדי זו בעיה כי איכות האוכל בהרבה פעמים באמת נמוכה / מרכיבים לא בריאים (שזולים יותר) - אבל במשרדי טק - אם יש משהו מושקע יש לרוב אפשרות לאכול מאוד בריא - אם רוצים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 10 שעות, aviaviavi כתב:

אני אישית שמתי לב שאוכל מבחוץ וחדרי אוכל מוסדיים הם פשוט לא בריאים, נקודה.

אולי כי אתה מזמין מנות לא בריאות נקודה נקודה נקודה נקודה.

פורסם

ראשית, יש מקומות שניתן בהם להרכיב סלטים, עם המון תוספות ותחליפים ברמה של קינואה, גוג' ברי זרעי צ'יאה.  יש מקום שמביא מיצים סחוטים במקום.

חוץ מזה קיימות מנות עוף ודגים למיניהם צלויים כמעט ללא שמן.

מצד שני, ברור שאפשר כל יום להזמין מקדונלס ולהתלונן שהכל לא בריא.

פורסם

אריזות מתכלות זה לא סביבתי 

זה שקר שאנשים מוכרים לעצמם כדי להרגיש טוב עם עצמם.

שינוע של חומרי גלם, ייצור המוצר מהחומרים הנל ושינוע שלו מול שימוש פלסטיק מזהם שאין באמת מה לעשות איתו - תוצר לוואי של נפט.

בסופו של דבר רק צמצום צריכה זה סביבתי במיוחד במקרים כאלה.

בתור אחד שעבד בתור שליח תקופה קצרה מאוד אני יכול להעיד שזה לא בדיוק נכון, המון משלוחים הם סתם, לראות כמה שליחים כמוני מגיעים מאותו איזור מסעדות לאותו משרד הייטק. 

תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים, מבחינה כספית עלות השליחים זניחה יחסית מול התשלום שהם מקבלים מחברות ההסעדה וכדאי להחזיק עודף כזה כדי להימנע ממחסור בשליחים בזמנים אחרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, snoop90 כתב:

אולי כי אתה מזמין מנות לא בריאות נקודה נקודה נקודה נקודה.

איך לא חשבתי על זה? אתה מעלה נקודה מעניינת מאוד.

שמע, הייתי בחברה מסויימת כמה שנים, אנשים רזים, שמנים, ספורטאים, בטטות, כולם היו שם.

נכון, יש את הפנאטים שלא זזים מהסלט עם הגוג'יבריז שלהם.

רוב הסלטים שמוכרים לך בבתי קפה מסעדות הם רחוקים מלהיות בריאים עם כמויות השמן, רטבים ופחמימות שדוחפים לשם.

אבל האדם הממוצע כשהוא רעב ופותח תפריט ולא מגביל את עצמו לאוכל בריא, הוא יזמין ג'אנק, לפעמים ג'אנק יותר, לפעמים פחות. ומבחינת כמות אין בכלל על מה לדבר.

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

הסידור אצלי עד הקורונה - אשתי מכינה סנדביצ'ים, אני מכין תרמוסים, מכסה את 8-10 השעות הבאות

לא פלא אחרי שאנחנו יודעים שיש לך שורשים הולנדיים.

הסנדוויץ זה 2 פרוסות לחם עם פיסת גבינה בפנים וזהו?

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אני אוהב לבשל, אבל, בלי להעליב, סנדוויצ'ים ותרמוס נשמע כמו שילוב מאוד עצוב

בוא אלי למשרד, תראה אנשים מגיעים עם חתיכות לחם ומשהו בין לבין. לפעמים קונים משהו בחדר האוכל המסובסד. ולא צעירים,אנשים בגיל של ספריאל. זה הדיבור בהולנד 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...