Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

אז למעשה קל מאוד לפשל עם סלט מעבר לרמה של ניטפיק וזה קורה המון, אם נכנסים לניטפיקינג- 95% מהפעמים שמזמינים סלט בחוץ משהו לא בסדר איתו. 

לכן, אמשיך לחתוך את הירקות שלי, תודה רבה.

אתה עובד/מזמין אוכל באזור הצפון במקרה?

החוויה שלי מהזמנות סלטים וחבריהם באזור תל אביב שונה משמעותית.

• רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לגמרי. בנוסף, המקומות שמחפפים בתל אביב יורדים מאוד מהר מהרדאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כמו תמיד תלוי מאיפה.

בתל אביב יש גם אוכל מקסיקני טעים מאוד (תנסו מסקליטו), לי אישית יותר טעים מהשיט שקוראים לו בוריטו בארה"ב.

יש גם אחלה סלטים (ובהחלט יש איך לשבש סלטים), ברמה שדורשת המון השקעה בבית (נגיד סלט עוף מפורק באריסה או אנטריקוט מינוט על הפלנצ'ה שמן הסתם אחרי חימום במיקרו לא יהיה אותו דבר). אם אוכלים עכשיו מרכיבים לך ומערבבים לך אותו. אם אחר כך אז מביאים לך אותו בנפרד שכל מיני חלקי פלסטיק מפרידים בין מה שקר לחם (חבל על כדה"א).

בקיצור, יש בארץ מסעדות עם אוכל מעולה, מהטובים בעולם לדעתי, ולכן מאוד קל לפנות להזמנות, אם לא כל יום, לפחות 3 פעמים בשבוע..

למי שחשוב לאכול טוב ולא שניצל בן 4 ימים או אוכל שמחומם במיקרו ויכול להרשות לעצמו, למה לא?

באמת אני שואל. אצלי בשכונה כולם עם קורולה ואיזה שכן קנה S קלאס. אז מה? ברור שזה לא כלכלי, ברור שהוא לא צריך אותה, אבל אז מה?

מה השאלה בעצם? על מה הדיון? כי איבדתי קצת כיוון. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 31 דקות, Pika007 כתב:

מספר הבדלים שאני יכול להעיד עליהם מנסיון. זה כמובן לא ככה בכל מקום אבל אלו דברים שקורים בפועל ונפוצים מאוד:

...

או בקיצור, לא מצאת מקום נורמאלי שמכין ושולח סלטים. יש מקומות כאלה, ואז כל מה שרשמת לא רלוונטי ואנחנו נשארים נטו עם העניין הכספי.
נותרנו עם השאלה האם עדיף לחתוך סלט במשרד או להזמין אחד ב-30 שקלים, כי בוא, הסלט שאתה חותך במשרד לא יעלה יותר מזה במשלוח אלה אם אתה גם מביא מחבת, גזיה ומקפיץ חזה עוף ברוטב טריאקי שהבאת מהבית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אתה גם מגדל את הירקות בעדניות באוויר ומאכיל את העגבניות?
מה ההבדל המטורף בין סלט ירקות במשלוח לבין הסלט שאתה חותך?
אוכל מבושל מילא אני יכול להבין שזה לא שיא הבריאות עם כמויות המלח שדוחפים היום, אבל הסלט במשלוח לא פחות טוב מהסלט שלך.

יותר טרי == יותר טעים. 

לא רוצה שזה ייהפך לדיון על סלט 🤪, אבל עוד לא נתקלתי בסלט טעים כמו שמכינים בבית.

אולי במסעדה אחת הם מתקרבים, אבל הם חותכים הכל, כולל הקצוות של הירקות וזה לא משהו.

אבל זה סתם להכנס לקטנות.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

אוכל בחדר אוכל ב10 ש"ח. יש "מנת שף" (מנה קצת יותר מושקעת) או 6-7 מנות לבחירה. תוספות\קינוחים\שתיה בלי הגבלה.

פורסם
לפני 4 שעות, roiei כתב:

לכן איפה שהוא זה תמוה שאין יותר חברות שהולכות למודל הזה, אפילו חברות לא ענקיות

גם אם את כל האופרציה תעשה חברה חיצונית, בשביל חדר אוכל צריך אולם ישיבה ומטבח, שגם דורשים תחזוקה/חשמל/מיזוג/ניקיון. לא בכל חברה יש את האפשרות לזה.

אם זאת חברה של 200 עובדים, זה משתלם, אם זה 30 עובדים, פחות. בטח כשרובם עובדים מהבית.

יותר זול לחברה לתת לעובדים תקציב סיבוס ושיעשו מה בא להם.

לפני 3 שעות, gollu כתב:

ברור שאנשים משתכרים יפה ויכולים להרשות לעצמם. אבל בחרה הקודמת שלי היי יכול לאכול בחד"א ב35 ש"ח מנה של מרק+עיקרית+סלט שהייתה הרבה יותר מתאימה לי לצהריים ממנת "מסעדה" שמגיעה עם שליח

יש אצלנו סידור כזה.

אני מעדיף ככה מאשר להזמין. בהזמנה אתה גם משלם יותר וגם מקבל פחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אתה עובד/מזמין אוכל באזור הצפון במקרה?

החוויה שלי מהזמנות סלטים וחבריהם באזור תל אביב שונה משמעותית.

האמת שכל מה שדיברתי עליו אלו דברים מאיזור המרכז- לגבי המקומות פה הייתי מוסיף עוד תקריות מסוגים אחרים. ידעתי שתבוא תגובה כזו ולכן זיקקתי רק את מה שחוויתי בת"א, ר"ג ורחובות.

לפני שעה, farkash7 כתב:

...

או בקיצור, לא מצאת מקום נורמאלי שמכין ושולח סלטים. יש מקומות כאלה, ואז כל מה שרשמת לא רלוונטי ואנחנו נשארים נטו עם העניין הכספי.
נותרנו עם השאלה האם עדיף לחתוך סלט במשרד או להזמין אחד ב-30 שקלים, כי בוא, הסלט שאתה חותך במשרד לא יעלה יותר מזה במשלוח אלה אם אתה גם מביא מחבת, גזיה ומקפיץ חזה עוף ברוטב טריאקי שהבאת מהבית.

די נו. לא מדובר על מקום אחד אלא על יותר מ 5 (על פני יותר מהזמנה אחת) , בגוגל אני יודע להשתמש, ואנשים באותם משרדים במרכז שהמליצו לי יש.

זה לא מנע את הנ"ל.

אם התל אביבים פה חושבים שחותכים להם את הסלט שניה לפני המשלוח והוא מגיע 700% טרי בלי כל מה שכתבתי למעלה- אתם מוזמנים להמשיך לחיות באשליה הזו. 

*יש פה ושם סלטיות (ספציפית סלטיות. מקומות שלא מגישים שום דבר אחר) בהם אפשר להימנע מהרוב המוחלט של מה שכתבתי פה, אבל אם אתם רוצים לשלם 55-60 ש"ח לסלט, וול, תהנו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, אליעזר כתב:

יש דברים שאנחנו מתרגלים אליהם רק בגלל שזה איזור נוחות, ולא כי זה באמת נכון לנו

לא מתאים לך - אל תזמין. זאת מדינה חופשית.

לפני 3 שעות, gollu כתב:

בחברה גדולה, שלא באה לה לממן חדר אוכל משל עצמה. ויש לידה עוד המון חברות גדולות, שמעסיקות אנשים שמתפרסמים יפה, אבל לא מצליחים להעמיד שירות של אוכל מקומי

אם מישהו ירים את הכפפה ויפתח "מסעדת פועלים" באיזור, לדעתי יהיו לו המון לקוחות.

היה ליד העבודה שלי מקום כזה לפני הקורונה, המקום תמיד היה מלא ועוד היה תור בכניסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

, אבל אם אתם רוצים לשלם 55-60 ש"ח לסלט, וול, תהנו

על אלו דיברתי. אבל המחירים חד משמעית ובלי שום צל של ספק מזוויעים. אם לא התקציב אוכל שהעבודה מספקת לא הייתי מכיר בכלל את המקומות האלה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

אם לא התקציב אוכל שהעבודה מספקת לא הייתי מכיר בכלל את המקומות האלה.

לדעתי זה חלק מהמוטיבציה של המסעדות האלה לעבוד עם סיבוס/תנביס. חשיפה לקהל רחב יותר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם (נערך)

תרבות שאני לא מצליח להבין.

הסידור אצלי עד הקורונה - אשתי מכינה סנדביצ'ים, אני מכין תרמוסים, מכסה את 8-10 השעות הבאות, וארוחת הצהריים מחכה עד שמגיעים הביתה. מאז הקורונה (או טיפה קודם) זה רק בשבילי, האשה בפנסיה.

עדיין לא מצאתי את המסעדה שתגרום לי לרייר יותר ממה שיוצא מהמטבח/מקרר בבית. ועוד יתרון, אני יודע מה נכנס לצלחת.

אבל אני בומר זקן, אז מה אנ מבין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

17 שנה שאני גולש בקארספורום (🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️)

אני חושב שזה אחד השרשורים ההזויים ביותר שזכורים לי.

ברשותכם, פראפראזה קטנה על הנושא המקורי. אולי יש כאן אנשים שזה יחדש גם להם, לעולם אין לדעת...

שלום חברים

רוצה לשתף אתכם,

התארחתי שבוע שעבר באיזו חברת הייטק באזור המרכז,

באמצע יום העבודה ירדתי לחניון הבניין  ולהפתעתי ראיתי משהו שלא הכרתי קודם, חניון מלא במכוניות עם אותו הלוגו על צידן האחורי ימני!!

היה נראה כי חלק ניכר מעובדי החברה לקחו אוטו בצורה כזאת

לא ממש הצלחתי לנתח אם ומה מפריע לי במראה הזה,

לכאורה מה רע, אנשים יכולים להרשות לעצמם לקחת אוטו בתשלום חודשי על בסיס קבוע, חלקם הגדול מן הסתם במימון מקום העבודה.

אבל משהו כן הטריד אותי, ניסיתי להבין מה.

עלו לי מחשבות גם בקשר לפינוק הזה, מילא פעם בחודש לקחת אוטו לסיבוב, סבבה, אבל בשגרה?!

ואולי, אולי בסוף זה מושת גם על משלם המיסים, כי החברות מוציאות את זה כהוצאה מוכרת, ומקבלים על זה החזר מס.

אני לא באמת יודע. רק מניח כאן את המחשבות.

מעניינת אותי דעתכם.

• מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...