Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

זה הדיבור בהולנד 

אם אני מבין נכון זו ארוחת בוקר מסורתית בהולנד:

image.thumb.png.d4114e214b0f9851cf94ae98e162b277.png

אם כן, הכל ברור 😄

• מצחיק 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 שעות, aviaviavi כתב:

אבל בגדול, אני אישית שמתי לב שאוכל מבחוץ וחדרי אוכל מוסדיים הם פשוט לא בריאים, נקודה. .

בדיוק.

לא קראתי את כל השרשור הזה אבל ריפרפתי וחייב לציין שהציטוט מדויק.

מי שחושב שהוא מקבל בטייק אווי משהו שיכול להתחרות ברמת הבריאות של אוכל מהבית חי בסרט. 

אפילו אלה שהם כ"כ בריאים ואוכלים רק סלט- זה מתחיל השטיפת הירקות בצורה של 'שיראה נקי', ממשיך בנועה שנפלה לה החסה על הרצפה והרימהמאותה ושמה בפס, כי אין לה כח לשטוף, ממשיך במוחמד שמשתעל על האוכל כי לשים יד זה עמגבר לכוחותיו, ממשיך באבי שכן שם יד, אבל אחרי זה עם אותה יד חותך לך את המלפפון.

"אבל הם שמים כפפות"- אה נכון. הכפפות. אותם כפפות שהם נכנסים איתם לשירותים, ואח"כ אוספים איתם את הירקות מהפס. 

כשדברים נופלים על הרצפה- הם מגיעים לכם לצלחת, כשעובד חולה- החיידקים שלו מגיעים לכם לצלחת, כשעובד נכנס לשירותים, השירותים שלו מגיעים לכם לצלחת, כשעושים כלים בלי מדיח- עושים טובה. זה למה בכל מקום עושים פוליש לכלים, כדי שתרגישו שנקי. 

אני יכול להמשיך אבל נראה לי העברתי את המסר.

*הכותב עבד בכמה וכמה מקומות של מזון, ברמות שונות, בארץ ובחו"ל. 

בברכת סופש נעים ואוכל נקי.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

רוב הסלטים שמוכרים לך בבתי קפה מסעדות הם רחוקים מלהיות בריאים עם כמויות השמן, רטבים ופחמימות שדוחפים לשם.

הרטבים מגיעים בצד וגם אפשר להזמין בלי פחממות.

לפני כשעה, aviaviavi כתב:

אבל האדם הממוצע כשהוא רעב ופותח תפריט ולא מגביל את עצמו לאוכל בריא, הוא יזמין ג'אנק, לפעמים ג'אנק יותר, לפעמים פחות. ומבחינת כמות אין בכלל על מה לדבר.

הבן אדם הממוצע תמיד ימצא תירוץ.

לפני 7 דקות, אורח לרגע כתב:

אפילו אלה שהם כ"כ בריאים ואוכלים רק סלט- זה מתחיל השטיפת הירקות בצורה של 'שיראה נקי', ממשיך בנועה שנפלה לה החסה על הרצפה והרימהמאותה ושמה בפס, כי אין לה כח לשטוף, ממשיך במוחמד שמשתעל על האוכל כי לשים יד זה עמגבר לכוחותיו, ממשיך באבי שכן שם יד, אבל אחרי זה עם אותה יד חותך לך את המלפפון.

זה כבר לא עניין של בריא לא בריא. זה עניין של לאכול בחוץ.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אני מניח שזה מייצג את ארוחות הצהריים של רוב האנשים בעולם. 

אם תביא בחשבון שבחלק גדול, אם לא הרוב המוחלט, של העולם המערבי הארוחה העיקרית היא ארוחת הערב, אז זה בהחלט מייצג (בגדול, לא בפרטים). דומני שישראל, בה ארוחת הצהריים היא העיקרית, היא החריגה בעניין. אבל אין בידי מחקרים לגיבוי.

לפני 41 דקות, Gosser1860 כתב:

אם אני מבין נכון זו ארוחת בוקר מסורתית בהולנד:

image.thumb.png.d4114e214b0f9851cf94ae98e162b277.png

אם כן, הכל ברור 😄

שברת לי את הדיאטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, snoop90 כתב:

. זה עניין של לאכול בחוץ.

לאכול בחוץ זה לא בריא. 

לאכול מדי פעם בחוץ זה לא כ"כ נורא.

לאכול כל יום בחוץ זה לא בריא בכלל. אפילו שאני אשקר לעצמי ואגיד שאני טבעוני מחבק עצים שאוכל כל יום סלט עם נבטים ונבטוטים, שומר על הסביבה ועל הגוף שלי. 

הבנתי לאן אתה חותר- שמדברים על 'לא בריא' בקטע של שווארמה ואוכל שומני ורטבים מפוצצים בזבל. אז אני משווה ומוסיף- אפילו הסלט נבטים על בסיס יום יומי, כשהוא מוזמן מבחוץ- הוא לא בריא.

פורסם
לפני 31 דקות, אורח לרגע כתב:

שחושב שהוא מקבל בטייק אווי משהו שיכול להתחרות ברמת הבריאות של אוכל מהבית חי בסרט

אנשים אוטומטית מניחים שאוכל מהבית זה אוכל בריא.

בפועל הוא יכול להיות בריא רק אם אתה גר לבד, ויש לך שליטה מלאה במה לקנות הביתה, או שאנשים שגרים איתך נמצאים באותו ראש.

אחרת אתה גם בבית אוכל זבל מעובד, במיוחד אם יש לך בבית בן אדם שאוהב לפוצץ את המקרר בג׳אנק ולקנות שמיניות קולה 2 ליטר כל שבוע.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנוגע ל "בריא" וסלט- יש איזו קונספציה מוזרה ש "לאכול בריא" אומר להוריד רק ירקות עם ספירולינה וחמוציות+כף טחינה. כדאי להיפרד מהסטריאוטיפ הזה.

כמובן ש "לאכול בריא" אומר דבר שונה עבור כל אחד, ואדם שמתאמן באופן תדיר צריך לאכול בצורה שונה ממי שיושב על הכורסא כל היום.

קודם כל לגבי סלטים- זה כמובן אחלה דבר, אם לא מבססים על זה תזונה. מוציאים הרבה ומכניסים רק ירקות? לגוף שלכם חסרים חומרי בניין והוא יתחיל לאכול את עצמו בקרוב. אני לא צוחק. אבל אפשרי להוסיף חלבון ופחמימה לסלט, ואז הוא הופך ליופי של ארוחה. כל אחד צריך להתאים את זה לעצמו.

"לאכול בריא" לא חייב להיות רק ירקות, עיקרית ופחמימה כרגיל זה בסדר גמור, כל עוד שום דבר לא שוחה בשמן, לא מופצץ מלח ולא מגיע בכמויות ענק.

וזו הבעיה עם רוב האוכל מבחוץ או בחדרי אוכל- הוא לרוב מכיל יותר מדי מלח ושמן, למה? כי ככה עושים טעים בקלות. זה לא בהכרח אומר שכל מה שתזמינו יגיע נוטף, זה כמובן משתנה, אבל אפילו במקומות טובים תכולת המלח והשמן יחסית גבוהה.

שלא נדבר על סנדוויצ'יות וכדומה, ה "איולי תוצרת בית "הזה שמורחים על כל דבר? השיט הזה זה 800 קלחוריות ל 100 גרם. אז גם בדברים הקטנים לפעמים יש חסכון גדול.

לפני 43 דקות, nev כתב:

שכחת את הרטבים. זה נורא נחמד לאכול סלט אבל לפוצץ אותו ברוטב - כבר עדיף המבורגר.

קודם כל אין שום דבר רע בצורה מובנית בהמבורגר, זה סה"כ בשר טחון. אלא אם כמובן תפציץ אותו במלח או שמן, ואז זה סיפור אחר. רוב הנזק מגיע מהשתיה הממותקת שנוטים לצרוך איתו, ומהעובדה שארוחת המבורגר+צ'יפס היא לרוב מנה הרבה יותר גדולה ממה שאדם אוכל בארוחת  צהריים ממוצעת.

ועדיין, מה שאמרת- לאט לאט עם הקפיצה הזו, 2 כפות רוטב אלף האיים למשל זה בטח שלא חיסון טבעי נגד קורונה, אבל שום דבר שם לא יביא את הסלט לרמה של המבורגר.

בסופו של דבר לא צריך לבדוק דברים בזכוכית מגדלת או לספור קלוריות, קצת מודעות כללית מספיקה בהחלט

פורסם
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

אחרת אתה גם בבית אוכל זבל מעובד,

יכול להיות. אצלי בבית אין אוכל מעובד (חוץ מחטיפים, אבל זה עניין אחר :) ).

אין קולה ושות', מבשל כל יום (בעיקר כדי שיהיה מה לקחת למחרת לעבודה), ואין חרא מוכן כמו רוטב לפסטה/פיצה מקופסא וכאלה. הכל מוכן טרי. הכל.

כשכתבתי מה שכתבתי זה היה מנקודת המבט שלי- של אחד שראה המון מטבחים בחייו, ואחד שכל יום יש לו סירים על הכיריים.

מי שקונה גאנק מעובד ודוחף את זה לגוף עם קולה- אז כן, אין פה מה להתווכח על טיב הבריאות. אני לא מכיר את זה פשוט.

פורסם

המבורגר קנוי הוא 95% מהמקרים בשר מעובד וזה כבר ממש בעייתי. השאר פשוט יקרים מאוד.. 

לגבי רטבים - לא סתם כתבתי לפוצץ. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, nev כתב:

המבורגר קנוי הוא 95% מהמקרים בשר מעובד וזה כבר ממש בעייתי. השאר פשוט יקרים מאוד.. 

לגבי רטבים - לא סתם כתבתי לפוצץ. 

למה אתה קורא "מעובד"?

ואני לא ממש מסכים איתך. המצב בישראל מבחינת המבורגרים דווקא לא רע, ברשתות הממוצעות כמו BBB ההמבורגרים מוכנים מבשר טרי.

אם אתה אוכל כל יום במקדונלד'ס זה סיפור אחר לחלוטין.

לפני 2 דקות, אורח לרגע כתב:

8 עמודים ועוד לא הגעתם לנקודה החשובה באמת- אם אני עובד ביפו, וכל יום אוכל וואגיו אצל איציק, זה נחשב בריא או לא?

תתכונן להשמין משהו.....

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

אני לא חושב שזה המצב. קודם כל - הבשרים מגיעים לסניף קפואים, זה וודאי.

מעבר לזה - אתה באמת חושב שלא מוסיפים להם מים, מתחלבים, מייצבים וחומרים משמרים וכדו'? קשה לי להאמין שלא.

פורסם
לפני 18 שעות, Mech Morphix כתב:

ספריאל, טרנסנפורטר, ואדים, אלעד, ליאור, כפיר ערוסי
רק חלק מהאנשים שהייתי מכניס לבית האח גדול

סלח לי, רואים שאתה לא מבין בריאלטי

אם כבר גייסת את ליאור, אתה מגייס גם את @יבגניפאת וזה הופך מהאח הגדול ל too hot to handle

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 8 דקות, oryo כתב:

אם כבר גייסת את ליאור, אתה מגייס גם את @יבגניפאת וזה הופך מהאח הגדול ל too hot to handle

הגזמת, אני מפחד אפילו להגיע להתארח אצלו לקפה

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...