Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרתכם, Wifi חלש מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אני הדיוט בתחום, לכן משלם הרבה ומקבל קצת.

יש לי אינטרנט של בזק, ספק+תשתית, ואת המודם B שלהם, שהבנתי מקצת קריאה שהוא שילשול.

המיקום של המודם לא משהו בעליל (הוא בקצה, ולא באמצע), נכון לכעת, לא ניתן לשינוי.

סמוך לחדר בו המודם נמצא יש את הסלון, בו יש אחלה Wifi, ככל שמתרחקים מהסלון האיכות יורדת, ברמה של אין קליטה אפילו במסדרון, לאחר מטרים ספורים (בית לא גדול).

אני רוצה קליטה של Wifi בכל הבית.

האם לקנות מודם טוב יותר יפתור את הבעיה? אם כן, איזה מודם יתאים לי?

אם קניתי מודם, האם אני צריך ליצור קשר עם בזק, או שאני יכול להחליף לבד מבלי לעדכן אותם? (חוץ מלהחזיר להם את המודם השילשולי שלהם)

בתודה מראש

כבר חתמתי...

פורסם

לבזק יש היום פתרון לכיסוי כל הבית. דבר איתם.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מנסיון, כדי לחסוך בזמן סוללה, יכולת הקליטה של ה- WIFI במחשבים ניידים יורדת ברגע שאתה מנתק אותם מהחשמל.

בנוסף, כשהסוללה חלשה מאד (נאמר, מתחת ל-20 אחוז), ה- WIFI נחלש עוד יותר.

בקיצור, נסה לחבר את הנייד לחשמל בשלב ראשון - אמור לעזור.

אם כן, בד"כ יש אפשרות לשלוט על עוצמת הקליטה של ה- WIFI גם כשהמחשב עובד על סוללות (בד"כ בהגדרות צריכת-חשמל).

פורסם

הבעיה היא לא המודם - אלא החלק של הwifi בראוטר (זה מכשיר אחד שהוא מודם , ראוטר וwifi.

הפתרון הראשון - למקם אותו נכון.

אם זה לא ריאלי - אז זה תלוי. אם יש לך דירה קטנה יחסית - ראוטר אחד טוב מחובר למודם יעשה את העבודה כנראה. אם השטח קצת יותר גדול - מערכת mesh.

יש כאלו דיי זולות של tp link deco m5 לדוגמא שזה הgoto שלי להמלצות לתקציב בסיסי.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראשית, תודה רבה על התגובות ועל זמנכם,

מדובר על מחשב נייד, הראוטר מחובר ישירות אליו. להזיז את הראוטר זה בעייתי מאוד.

כשחידשתי את התוכנית וקיבלתי את המודם/ראוטר B שלהם, הם הציעו לי גם מאריכי טווח, רק שהיה מדובר בחוזה דרקוני של השכרה חודשית לאביזר שנדמה לי שניתן לרכוש די בזול, אז ירדתי מהרעיון.

האם ניתן לקבל הסבר מה זה בדיוק MESH?

הבית לא קטן ולא גדול, אך הראוטר נמצא בצד אחד קיצוני שלו ולכן הצד השני ללא כיסוי.

אני מעדיף להימנע כמה שיותר מיצירת קשר עם בזק, אם יש פתרון שיעבוד בלי אינטראקציה איתם - עדיף.

לפני 57 דקות, Liviur כתב:

יש כאלו דיי זולות של tp link deco m5 לדוגמא שזה הgoto שלי להמלצות לתקציב בסיסי.

בתור חמר שלא מבין בתחום, רכשתי כמה מאריכי טווח בזמני (זולים תחת מחברות עלומות שם), כמובן שעל המודם של B אין את הכפתור שמאפשר סנכרון מיידי (ברח לי השם שלו, אייקון כזזה עם חצים) והייתי חייב לבצע את הדרך הארוכה ולא קלה להדיוט כמוני.

האם תוכל להסביר לי על רגל אחת מה עליי לעשות אחרי שרכשתי את המוצר המומלץ? 

בגלל שאין כפתור סנכרון, האם למוצר הזה יש דרך פשוטה להתחבר לwifi שלי או שגם פה יש המון התעסקות עם ההגדרות?

המון תודה לעוזרים

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 26 דקות, yairw כתב:

הם הציעו לי גם מאריכי טווח

מאריכי טווח הם בגדול טכנולוגיה דיי מעפנה ומיושנת. ממליץ בחום לא להשתמש בכאלו.

לפני 26 דקות, yairw כתב:

האם ניתן לקבל הסבר מה זה בדיוק MESH?

כמה ראוטרים שעובדים בפני עצמם ומשתמשים בערוץ אחד כדי לסנכרן תעבורה ביניהם ובערוצים נפרדים בשביל לתת wifi חזק לפי המיקום.

בניגוד למאריכי טווח - הם לא מאבדים המון מהרוחב פס שלהם ואמינים משמעותית כשאתה עובר מאיזור לאיזור.

עכשיו אם הבית לא גדול - אתה יכול להעביר כבל מהמודם של בזק לראוטר ולמקם אותו באמצע הבית. אם לא בא לך להתעסק עם חוטים וזה המיקום נקודה - אז mesh יפתור לך את הבעיה. את האחרים תצטרך רק לחבר לחשמל.

לפני 28 דקות, yairw כתב:

האם תוכל להסביר לי על רגל אחת מה עליי לעשות אחרי שרכשתי את המוצר המומלץ?

לחבר את היציאת רשת מה מודם / ראוטר של בזק ליחידה אחת מהmesh ואת השאר לפזר בבית.

ממש ממש פשוט

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 14.9.2022 בשעה 16:38, Liviur כתב:

tp link deco m5 לדוגמא שזה הgoto שלי להמלצות לתקציב בסיסי

הגיע, התקנתי בקלות, עובד מצוין, הילדים מאושרים, המון תודה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...