Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי הפורום.

יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג בת מספר שנים, חכמה עם חיבור וויפי והכל אבל בפועל טיפשה מאוד עם באגים לא נגמרים.

היא אמנם לא תיזרק אבל תוחלף באחת אחרת. הנוכחית 50-55 אינץ׳ מחפשים 65 ומעלה והתקציב עד 3000 ש״ח.

מאיפה כדאי לקנות? ראיתי שבשופרסל אונליין יש מחירים טובים. יש מקומות עדיפים? מבצעים בתקופה הנוכחית?

כמו״כ ראיתי שיש מלא טכנולוגיות ותחכומים. על מה לשים דגש?

תודה מראש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תלוי למה הטלוויזיה תשמש 

אני לא חסיד גדול של טלוויזיות ולי אישית בבית יש מקרן 

אבל חמי מבין גדול בכל השטויות האלה 

בכל מקרה 

יש פלסטיישן או אקסבוקס?

אם כן ותרצה למקסם את היכולות שלהם תצטרך לשים דגם על איכות התמונה על הבהירות המקסימלית שלה ועל הקצב רענון של המסך 

פורסם

נטפליקס ויוטיוב בעיקר. אין גיימינג. שימוש לא כלכך מתקדם למעשה. כל עוד זה מתחבר לאינטרנט, יש בו נטפליקס ויוטיוב להציג קוקומלון זה יעשה את העבודה

פורסם

אפשר לשאול איזה דגם סמסונג יש לך עכשיו ואיזה באגים יש בו?

אני בדיוק קניתי לאמא שלי AU7100 בגודל 55" והיא עובדת סבבה, הבעיה היחידה איתה זה שאם האפליקציה שאתה משתמש בה נתקעת גם המערכת הפעלה נתקעת קצת, זה קורה אבל רק עם הדפדפן של הטלויזיה (אז לימדתי את אמא לעשות שיקוף מסך, עכשיו היא מרגישה כמו קוסמת 😜)

ממליץ בחום להתרחק משופרסל אונליין גם אם צריך להוסיף כמה שקלים לאתר אחר (לאייבורי יש מחירים טובים לדגמים שאני בדקתי, סתם דוגמא)

הזמנתי מהם ספה, זמן אספקה התעכב פי 3 ממה שהובטח בקנייה כי הם התבלבלו עם המק"טים של הצבעים, בליתי איתם 6+ שעות במצטבר בטלפון עם השירות לקוחות הכי זוועתי שפגשתי (גובל בשירות הקלאסי של הוט) ואף אחד לא הצליח להבין איפה הספה ומה אני בעצם רוצה, רק שדיברתי עם הספק ישירות בעצמי הבלבול הובן(חיפשו ספה לבנה שאין במלאי והזמנתי אפורה בכלל) והספה הגיעה.

והם עדיין מנסים להתנער מפיצוי על האיחור והשירות המזוויע.

פורסם

אני נכנס לנטפליקס, מגיע לתפריט, בוחר סדרה, זה טוען את הסדרה ואז יוצא מהנטפליקס.

מפעם לפעם זה מתלונן שאין חיבור רשת פתאום/יש בעיה ברשת. מנתק את הטלויזיה מהחשמל, מחזיר חזרה ופתאום הרשת עובדת יופי.

לא תמיד מגיב לשלט (הבטריות בסדר גמור)

ברגע שמגיב מריץ את כל נסיונות הלחיצה שעשיתי עד אותו רגע.

מפסיק להפעיל סאונד סתם ככה. להוציא מהחשמל ולהכניס פותר את הבעיה ועוד כל מיני כאלה המצאות.

באשר לממי לקנות: אני לא באמת מכיר מה החנויות השונות מציעות ולמה כדאי לבחור בכזו על פני אחרת. ראיתי שחלקן לא מחזיקים סמסונג וlg אלא רק סוני טושיבה ושאר יקרים

פורסם

יודע במקרה איזה סדרה של סמסונג יש לך?

אני העדפתי ללכת לקנות בחנות פיזית, לשלם ולקחת באוטו שלי עכשיו (ושיהיה לאן לחזור אם יש בעיה). במקום להזמין ולחכות שיגיע.

(במקרה היה לי גם תלושים למחסני חשמל אז יצא יותר זול גם מהאינטרנט)

פורסם (נערך)

לא, אין לי מושג והיא גם די ישנה (לדעתי לפחות בת 6)

עריכה אחרונה על ידי SuperBamba

פורסם
לפני 27 דקות, SuperBamba כתב:

אני נכנס לנטפליקס, מגיע לתפריט, בוחר סדרה, זה טוען את הסדרה ואז יוצא מהנטפליקס.

מפעם לפעם זה מתלונן שאין חיבור רשת פתאום/יש בעיה ברשת. מנתק את הטלויזיה מהחשמל, מחזיר חזרה ופתאום הרשת עובדת יופי.

לא תמיד מגיב לשלט (הבטריות בסדר גמור)

ברגע שמגיב מריץ את כל נסיונות הלחיצה שעשיתי עד אותו רגע.

מפסיק להפעיל סאונד סתם ככה. להוציא מהחשמל ולהכניס פותר את הבעיה ועוד כל מיני כאלה המצאות.

באשר לממי לקנות: אני לא באמת מכיר מה החנויות השונות מציעות ולמה כדאי לבחור בכזו על פני אחרת. ראיתי שחלקן לא מחזיקים סמסונג וlg אלא רק סוני טושיבה ושאר יקרים

אולי במקום לקנות טלויזיה חבר לה סטרימר ותעקוף את כל הבעיות תוכנה שלה?

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כאן נכנסים לתמונה 2 אלמנטים נוספים:

1. להגיד חאשתי שמהיום תשתמש רק באפל טיוי לא בהכרח יעבור בקלות (היא לא מסתדרת עם המכשיר)

2. הטלויזיה הסוררת תעבור לחדר שינה שם רק לאשתי אכפת מה איכות הטלויזיה והיא תחליף טלויזית lcd קטנה ועתיקה ממנה בלפחות 6-7 שנים נוספות. כך שיש פה ״רווח״ מסוים.

מה שכן זה פתרון ביניים טוב

פורסם
לפני כשעה, SuperBamba כתב:

להגיד חאשתי שמהיום תשתמש רק באפל טיוי לא בהכרח יעבור בקלות (היא לא מסתדרת עם המכשיר

למה זה חייב להיות הצד האפל?

יש לי סטרימר של שיומי, בן 3, עלה לי אז 200 שקל, מריץ כמו גדול סלקום טיוי, נטפליקס, אמזון פריים, הולו, יוטיוב, נורד ויפיאן ועוד.. כמעט 0 באגים, פעם בכמה חודשים מרסט אותו בגלל איזה שטות וזהו.

אבל אם אתה מחפש תירוץ להתחדש בטלויזיה, אנחנו האחרונים להפריע לך

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

סטרימר שרימר.

אני עדיין עם טלוויזיה מטומטמת וכרומקאסט דור ראשון. הכול עובד, ואפילו לימדתי את אשתי 

😛

לצערי יש לי ניסיון קודם בעבודה עם בניית אפליקציות לטלוויזיה, ואין שום יצרן/סטרימר שהוא שמגרדים אפילו בצחוק חווייה סטנדרטית באפליקציה ממוצעת של טלפון כשאתה צריך לחפש משהו או לגלול בין תפריטים. ללחוץ על חצים שוב ושוב או חלילה לעבור אות-אות עם המקלדת במסך... מרגיש כמו ימי הביניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

לצערי יש לי ניסיון קודם בעבודה עם בניית אפליקציות לטלוויזיה, ואין שום יצרן/סטרימר שהוא שמגרדים אפילו בצחוק חווייה סטנדרטית באפליקציה ממוצעת של טלפון כשאתה צריך לחפש משהו או לגלול בין תפריטים. ללחוץ על חצים שוב ושוב או חלילה לעבור אות-אות עם המקלדת במסך... מרגיש כמו ימי הביניים.

זה בהחלט על הפנים בכל הטלויזיות שראיתי.

אבל אפשר פששוט לעשות שיקוף מהטלפון וזה מאוד נוח.

פורסם

מניסיון עם טלוויזיית סמסונג מבוגבגת, במקום לנתק מהחשמל לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי מבצעת ריסט למסך.

לי יש בעיה אחרת עם המסך, פיקסלים לבנים בשכבה האחורית נשרפו (עוד מחלה מבית היוצר שלהם).

פורסם (נערך)
בתאריך 25.9.2022 בשעה 15:38, hans כתב:

לצערי יש לי ניסיון קודם בעבודה עם בניית אפליקציות לטלוויזיה, ואין שום יצרן/סטרימר שהוא שמגרדים אפילו בצחוק חווייה סטנדרטית באפליקציה ממוצעת של טלפון

נכון לכל המערכות החכמות המובנות בטלוויזיות (בטח בתקציב הזה) לא נכון לאפל טיוי ולכרומקאסט with apps

אפילו הfire stick כבר לגמרי סבירים.

האפליקציות על סטרימרים מודרניים השתפרו פלאים ביחד עם תמיכה אמיתית וטובה בעוזרות הקוליות. (נגיד שהאפל טיוי יקר - אבל הכרומקאסטים המודרנים עם אפליקציות כבר ממש אחלה לאפליקציות הגדולות, ואף אחד לא מתקתק אות אחרי אות - אם באמת חייבים - מתחברים בשניה מהפלאפון (באייפון זה אוטומטית יקפיץ נוטיםיקציה למקלדת) ומכניסים טקסט. בעיקר בעברית זה נחות. באנגלית - מיותר להחריד.

הטלויזיות החכמות והסטרימרים צד שלישי עדיין לא שם.

(ובחייאת כמה עולה כבר בישראל כרומקאסט מודרני שאנשים עוד מסתכלים על השיאומי האלו ? זה 50 דולר פה ל4k ו30 דולר לרגיל וחצי מהזמן יש מבצע של 10-20 דולר הנחה…)

לגבי ה״אשתי לא תסתדר״ - 5 דקות והיא כן.

אפילו הבן הקטן שלי (5) כבר מנווט בזה חופשי גם בין סטרימרים שונים אם הוא רוצה לראות את הפוקימון שלו. וזה רק מלראות אותנו משתמשים בזה.

תפריד בין הטלוויזיה לחלק החכם. זו העצה שלי כבר שנים (וגם אני כמו חברינו המצוטט 👆״במקרה״ עבדנו באותו מקום שבנה דיי הרבה אפליקציות תוכן למובייל , סטרימרים וטלוויזיות)

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...