Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אוהב גבינה בולגרית.

אני אוהב שהיא מעשירה כל מאכל בטעמים נפלאים. 

אני אוהב שיש לה יחס קלוריות-חלבון מעולה.

אני אוהב אותה בסלט, אני אוהב אותה בשקשוקה, אני אוהב אותה סתם ככה לבד.

אני אוהב אותה 5% ואני אוהב אותה בקוביות.

אני לא אוהב אותה ב-12 ל-100 גרם :(

איפה אפשר להשיג בגוש דן (סובב ת"א) גבינה בולגרית 5% בקוביות, במחיר של עד 8 ש"ח ל-100 גרם? (אשמח להרבה פחות כמובן)

אני צורך הרבה ממנה ולכן אין לי בעיה לקנות כמות גדולה (יכול לצרוך קילו בשבוע)

לעזרתכם אודה. 

תודה ושנה טובה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)

תבדוק בחנויות אונליין של גבינות גד, תנובה (8.64 ש"ח ל-100 גרם ומעלה, כתלות בגבינה)

https://www.tnuvamarket.co.il/

מאחר ואני כותב זאת ממקום העבודה, אינני יכול לבדוק מחיר בחנות של גבינות גד (יש חסימה על האתר. בטח מפר איזה RULE שהגדירו)

מעבר לכך, מצטרף להמלצה לא לצרוך ממנה בכמויות עקב כמות המלח הגבוהה

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

בנתיים הגבינה הזולה ביותר באיכות סבירה שצרכתי זה ממעדנייה של רמי לוי. כמובן זה לא מתקרב לאיכות שאתה יכול להשיג במדינות המקור (בולגריה, יוון, תורכיה).

חבל שאין יבוא של בולגרית בכמויות כמו של גבינה צהובה פשוטה (גרושה חצי קשה).

פורסם

מעדכן... הבולגית יצאה בסוף 7.90

כנראה שיש עוד מבצע או משהו.

חבל שרק עכשיו אני רואה. הייתי נכנס להביא עוד.

.

פורסם

בשוק הכרמל, ת"א,

בערך באמצע השוק (אם אתה יורד במורד השוק, אז זה יוצא בצד ימין, קצת אחרי מאפיית הכרמל),

יש דוכן של גבינות שאני קונה ממנו כמעט בכל שבוע (ואני בדקתי וקניתי ב-המון מקומות), שלדעתי הוא השילוב המוצלח ביותר,

בין טריות, מחיר ואיכות המוצרים שלו.

ניתן להשיג אצלו, מלוחות מעודנות ב-3.90 ש"ח ל-100 גרם (למיטב זיכרוני), ומלוחות החל מ-4.50 ש"ח ל-100 גרם. בקוביות... איני יודע אם יש לו, אבל מניח שניתן להתאמץ קצת ולחתוך או לפורר (בסלט הרי גם הקוביות מתפוררות מעט בערבוב...)

אנחנו בבית מתים על גבינות, בעיקר על מלוחות אך גם על צפתיות, קאש (קש ?) וכמעט תמיד יש לנו בבית מהן.

• מעניין 1

alfa 156 2.5.

פורסם

בכל חברה תקבל גבינה שהיא טיפה שונה

חלקם רכות יותר, חלקם קשות יותר

חלקם מלוחות חלקם פחות

כל גבינה בולגרית באשר היא טעימה לך ואין לך שום העדפה פרט לכמה אתה משלם ?

פורסם (נערך)

סתם חזרתי במקרה מהסופר. תגיד לי, נמרוד,  מה נסגר?

12₪ לקילו? 8₪? איפה אתה מוצא את המחירים האלה?

לא פחות מ-4 סוגים שונים של בולגרית ב-4.50₪ ובימי מבצע אפשר לאתר גבינות מהסגנון הזה גם ב-3.90₪, בסופרים רגילים וממוצעים לגמרי. בפעם האחרונה שבדקתי, לשופרסל דיל יש איזה 100 ומשהו סניפים באזור גוש דן. סתם לדוגמה. ויקטורי. מה לא. בחיאת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...