Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

דיסקליימר - אני לא צופה במשחקי כדורגל וגם אין לי חבילות צפייה בתשלום דרך הספקים השונים אלא רק עידן+ אז די מוגבל למשחקים לאומיים או חשקים של שר כזה או אחר שמחליט לשלם את הכופר לספק השידורים וזו לא פרסומת לערוץ כזה או אחר.

שמעתי הרבה הייפ על המשחק של חיפה נגד בנפיקה שהחלטתי לנסות לחפש שידור באוןליין ומצאתי בגוגל, את אתר ערוץ 5 שאפשר לצפות דרכו בשידור חי - 13 שקל למשחק.

לא היה הרבה מידע חוץ מכפתור "לצפייה/לרכישה", ניסיתי את מזלי ומצאתי את הדברים הבאים בשידור עצמו - ההרשמה לאתר ערוץ 5 - ליגת האלופות מבוצע דרך כתובת שמיועדת למובייל ולא ניתן להמיר את זה למחשב נייח (תמוה בעיני - אשמח להסבר - אם מישהו פה מבין). איכות השידור היא עד 720P, לא מבין את הפואנטה של ההגבלה הזו בייחוד שרוב הטלויזיות היום יכולות לספק 1080P (ציפיתי לUFHD) אבל כנראה שאי אפשר לצפות ב13 שקל לכזו איכות .

אפשר להשתמש ב2 אופציות - שידור עם רעשי רקע בלבד (אם יש קריין אז זה רק זה שמכריז על הגולים במגרש) ואופציה שנייה שאני לא מבין למה אין אותה בארץ והיא שדרן אנגלי בלי פרשנות יתר (שזה משדרג את החוויה בכיף) - למרות שהיו לו יציאות מוזרות כמו "תל אביב זה בירת ישראל", במקום ירושלים - למרות שאי אפשר לצפות מאיזה אנגלי שידע על עיר בירה של מדינת ישראל הקטנה. מדי פעם יורדת האיכות וכנראה זה באופן ישיר לאיכות האינטרנט שיש לי.

מבחינת המשחק של חיפה, לא להיט.

מחפש אתרים יותר נחמדים עם כמות משחקים יותר גדולה וזול יותר, פר משחק

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תשמע, יש שלל אופציות לא חוקיות, אבל כללי הפורום אוסרים על פירוט.

אגיד רק שקיימת שיטה iptv (שהיא חוקית בפני עצמה), תחפש בגוגל מה אתה מוצא בהצעות. במיוחד בשפה הרוסית.

יש חוק של המדינה שמחייב את ערוצי הספורט לאפשר מנוי פר משחק. לא יודע אם יש חוקים לגבי האיכות של השידור...

ברור לך שלארוצי הספורט הרבה יותר משתלם לקוח עם מנוי. גם ככה הם משדרים שיט 90% מהזמן.

פורסם
לפני 7 דקות, gollu כתב:

תשמע, יש שלל אופציות לא חוקיות, אבל כללי הפורום אוסרים על פירוט.

אני מדבר רק על האופציות החוקיות.

לפני 6 דקות, gollu כתב:

יש חוק של המדינה שמחייב את ערוצי הספורט לאפשר מנוי פר משחק. לא יודע אם יש חוקים לגבי האיכות של השידור...

מעניין לא הכרתי את הנושא. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 21 שעות, DareDevil כתב:

לא היה הרבה מידע חוץ מכפתור "לצפייה/לרכישה"

אני משוטט באתר שלהם ולא מוצא שום אפשרות כזאת. 

יכול לתת לינק? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 23 דקות, SurfHigh כתב:

אני משוטט באתר שלהם ולא מוצא שום אפשרות כזאת. 

יכול לתת לינק? 

צודק שכחתי לצרף לינק 

https://uefalive.sport5.co.il/

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 8.9.2022 בשעה 10:01, shimta כתב:

צפייה ישירות מאתר UEFA

אתה יודע לומר אם זה היה מוגבל למובייל כמו ערוץ 5 או שניתן גם דרך מחשב נייח או טלויזיה חכמה?

או אם מישהו מכיר אתר אחד שמאפשר תשלום פר משחק וצפיה בטלויזיה אינטרנטית?

בתאריך 6.9.2022 בשעה 23:18, DareDevil כתב:

ההרשמה לאתר ערוץ 5 - ליגת האלופות מבוצע דרך כתובת שמיועדת למובייל ולא ניתן להמיר את זה למחשב נייח

או שלא הבנתי נכון ורק ההרשמה היא דרך מובייל, והצפיה אפשרית ומותאמת לכל מסך?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

אתה יודע לומר אם זה היה מוגבל למובייל כמו ערוץ 5 או שניתן גם דרך מחשב נייח או טלויזיה חכמה?

או אם מישהו מכיר אתר אחד שמאפשר תשלום פר משחק וצפיה בטלויזיה אינטרנטית?

אז זה היה בשימוש רגיל בדפדפן, אולי דברים השתנו מאז.

אני רואה שיש אפליקציית UEFA TV בגוגל פליי.

פורסם

לגבי שידורים דרך UEFA, חסמו את זה בארץ ממזמן בגלל זכויות שידור... כנראה אפשר רק עם VPN, אבל לא נסיתי..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Be roo כתב:

דף ההרשמה מותאם למובייל למרות שביצעתי דרך המחשב נייח שלי.  https://uefalive.sport5.co.il/

מה שכן, השליטה בווליום או באיכות מתבצעת דרך הנגן שלהם - לא בטוח איך זה יהיה בסטרימר/טלויזיה חכמה

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...